ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

що робити якщо моди не появляються?

Повідомлень в темі : 6
Повідомлення: 6
равлік Еллі
Новачок

я скачала моди і все зробила по інструкції перезавантажила гру купу разів а вони ніяк не появляються,поможіть будь ласка

Bellany
Новачок
31/12/23

Вітаю. Потрібно трошки більше інформації, бо так важко зрозуміти у чому саме може бути проблема. Які моди ставили? Переконайтесь, що папка Mods у вас у потрібному місці (C: Користувачі/[Ім'я користувача]/Документи/Electronic Arts/The Sims 4/Mods). Галочки не забули поставити у налаштуваннях?

равлік Еллі
Новачок
31/12/23

вони в мене перекидуються на диск д і пропадають

равлік Еллі
Новачок
31/12/23

як їх перемістити в диск С?

равлік Еллі
Новачок
31/12/23

вже все виправила є

Ольга
Новачок
11/08/24

Добрий день! Підкажіть, будь ласка,  встановила гру на диск D. Папки Electronic Arts - немає,  при створенні папки Mods,  моди не з’являються в грі, хоча все роблю, як в інструкції прописано https://thesims.in.ua/articles/yak-vstanovlyuvaty-mody-ta-ss. Що робити, щоб вони запустились,  може хтось зіштовхувався з такою проблемою?

Bellany
Новачок
11/08/24

Вітаю. 🌺
Папка Electronic Arts знаходиться на диску С, а не там, де встановлена гра. Після встановлення гри, вона повинна з'явитися автоматично, коли ви перший раз зайдете у гру. Тобто шукайте папку Mods за адресою: C: Користувачі/[Ім'я користувача]/Документи/Electronic Arts/The Sims 4/Mods. І ось туди вже кидайте свої моди та СС.

Повідомлень в темі : 6
Повідомлення: 6
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування