ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Оповідки пані Нікс

Повідомлень в темі : 11
Повідомлення: 11
lisaday
Новачок

усім привіт! вже давно створюю історії для сімс 4, хочу поділитись з вами! буду вдячна за підтримку і фідбек! 

lisaday
Новачок
6/10/24

ПРОЛОГ

стародавнє поселення до сьогоднішнього дня окутане таємницями, які не можуть розгадати. величні піраміди відкривають двері та впускають у таємні кімнати, які, здається, починають жити своїм життям, коли заходиш до них.

відьма-провидиця, що народилась на зорі людства починає свій шлях до пошуку... пандоріума, що схований в глибинах пірамід для власної незрозумілої потреби та знавець сельвадорадської культури, який любо пропонує свої послуги за... просто так. чи все було визначено зарання до цього чи все трапляється за дивного збігу обставин? 🌑

lisaday
Новачок
6/10/24

ЧАСТИНА 1.

- пози створені мною! скачати їх можна в моїй майстерні!

lisaday
Новачок
6/10/24

lisaday
Новачок
6/10/24

lisaday
Новачок
6/10/24

Lita Swahn
Новачок
27/10/24

Не можу не сказати, які у вас немовірної краси скріншоти. І персонажі одразу чіпляють своїм зовнішнім виглядом та загадковістю✨

lisaday
Новачок
9/11/24

я дуже вдячна вам за ці слова! мені дуже приємно, дякую! 

Lisichka-sestrichka
Новачок
7/10/24

Цікавенький початок. Люблю пригоди, особливо, якщо вони ще й обіцяють бути надприродними.🥰

Чекаю на продовження!

lisaday
Новачок
8/10/24

дякую! так, я люблю фентезі і зараз повністю на ньому зосереджена! 

lisaday
Новачок
9/11/24

ЧАСТИНА 2 (18+).

історія переплітається з моєю основною історією, та вона довга, тому я вирішила не завантажувати її сюди. якщо хочете дізнатись більше про лор та персонажів, у мене є тг, буду рада бачити.

Повідомлень в темі : 11
Повідомлення: 11
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування