ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Династія Меллой by жужа.

Повідомлень в темі : 3
Повідомлення: 3
жужа.
Новачок
Усім привіт! Я жужа, а це моя перша більш-менш серйозна династія:Р

Найголовніше правило: грати та насолоджуватись
Гендерний принцип: Матріархат
Принцип чистокровності: Строго традиційний
Принцип відбору до спадкоємця: За моїм бажанням

♡ ∩_∩ 
 („• ֊ •„)♡
     U U   Хочу попередити, що в мене можуть бути не всі скриншоти… Та тому буду якось пояснювати в письмовій формі.

жужа.
Новачок
20/04/25

Перше покоління:

Вівіан Меллой

Прагнення: Стати відомою художницею та здобути визнання
Риси характеру: Мистецтвознавиця, віддана, дивакувата
Кар'єра: Художниця

Сама по собі вона тиха, трохи мрійлива, з глибоким поглядом і ще глибшою тривогою всередині. Покинула рідне місто, бо втомилась жити за чужими правилами. Вівіан завжди любила малювати. Непрофесійно, щиро. Але саме за це її критикували найбільше. Дівчина не витримала — продала мольберт, зібрала речі, купила квиток до Вілоу-Крік і пообіцяла собі:

“Цього разу я живу для себе”

жужа.
Новачок
20/04/25

Частина 1: “Новий початок”

Як тільки Вівіан заїхала у свою нову домівку, вона почала розкладати речі, роздивлятися кімнати. Дім дістався дівчині у спадок від бабусі, тож він катастрофічно потребував прибирання. Протягом тижня Вівіан досягла бездоганної чистоти й максимальної зручності, а зав'язавши бодай якісь стосунки із сусідами — захотіла запрошувати їх до себе в гості.

Але, звісно ж, Вівіан потрібно було знайти роботу… Їй цього дуже не хотілося, особливо з огляду на попередній досвід. Та, заплющивши очі перед страхом, вона зібрала пакунок своїх малюнків і помчала на співбесіду в першу-ліпшу фірму, де саме шукали дизайнерів.

І ось: Вівіан при роботі, з дахом над головою, поруч люди, яким вона могла б поплакатись у плече.
Та що ж чекає її далі?

жужа.
Новачок
26/04/25

Частина 2: "Перше вино — перший поцілунок"

Минають дні. У Вівіан все чудово, але іноді вечорами приходив смуток — почуття самотності. Наче вже всьому навчилася, але не вистачає когось поруч... Та Вівіан знайшла вихід: подруга порадила їй зареєструватися на сайті знайомств (для Вівіан це було вперше) — і в неї це вийшло. За добу дівчина насвайпала, мабуть, мільйони хлопців, та все було не те. Але коли Вівіан побачила гарного й, на перший погляд, самовпевненого чоловіка — то одразу ж написала йому!

Цей чоловік — Рід, звичайний громадянин Вілоу Кріку. Зустрівши Вівіан, Рід подарував їй квіти — дівчина була у захваті. Вони посиділи в кафе, поспілкувались. Рід розповів про своє життя, яке теж, як виявилось, було наповнене пригодами. Наприклад: учора його викрали прибульці (Вівіан, якщо чесно, у це не повірила). Дивовижно, так?

Та вечір тривав... Вівіан і Рід усе більше й більше відчували потяг одне до одного. А майже на виході з закладу чоловік не витримав і зізнався у симпатії. Трохи п’янка від почуттів і солодкого вина, Вівіан підійшла до нього та, не втримавшись, поцілувала його в губи. Це був дивний вечір... Бо вже на першому побаченні Вівіан зрозуміла: це її людина. 

Вони почали стосунки.

Повідомлень в темі : 3
Повідомлення: 3
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування