ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Судний день. Частина 1: відлік. Broke Countdown

Повідомлень в темі : 1
Повідомлення: 1
neithernor
Новачок

Усім привіт! Якось мені давно хотілося пограти в ДНД, але от біда: компанії в мене немає, але є симс. Та все ж там можна стільки всього робити *відводить погляд від купи початих проєктів*, та і я ніколи не вела кампанії та навіть не знаю, з чого почати.

Але вихід знайшовся! Одного вечора (вчора), коли мій РДУГ-ний мозок відмовлявся повертатися в початі проєкти та вимагав чогось новенького, я всоте гортала випробовування на Modthesims і бездумно продивлялася ті рідкісні, про які ще не чула. Одним із них був Doomsday Challenge PT 1: Countdown, і його передмова мене вже дуже захопила. Направду, настільки, що в мені прокинулася дещо омертвіла під час спроб осягнути Create-A-World творча жилка, і мені захотілося повернутися в підлітковий вік, коли я зачитувалася династіями та челенджами на форумах та планувала опублікувати щось своє.

Так я і вирішила спробувати опублікувати проходження цього челенджу, перекладом якого паралельно займаюся. Логічно було би спершу викласти правила, а потім проходження, але як і в справжньому ДНД, набагато цікавіше проходити, коли ти не знаєш, що буде далі.

Також сподіваюся, що ваша зацікавленість мене мотивуватиме та не даватиме кинути напівшляху, як це часто трапляється.

Тож, без подальшої балаканини, зустрічайте: Броки переживають карантин у Ріверв'ю!

Lisichka-sestrichka
Новачок
19/05/25

Ух ти! Нарешті, не тільки я пишу в розділі Sims 3))
З нетерпінням чекаю на першу частину, люблю різні, я так зрозуміла, постапокаліптичні світи і челленджі!
То ж, я однозначно в читачах💖

Повідомлень в темі : 1
Повідомлення: 1
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування