ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як додати власний челендж?

Повідомлень в темі : 5
Повідомлення: 5
Tevatai Team
Новачок

Привіт! Написала власний челендж, але не знаю як додати його на цей сайт. Чи може хтось з адмінів зв'язатися зі мною і допомогти?
https://docs.google.com/document/d/1XUS3O2LOO1-wBtI30J1dAjI2uYpX_Lvkbwv…

Bellany
Новачок
28/05/25

Вітаю. У мене питання. Наскільки я знаю, народити гібридів надприродних сімів неможливо у грі без використання спеціальних модів.  Тобто виходить так, що для вашого челенджа потрібно встановлювати мод?

Tevatai Team
Новачок
29/05/25

Привіт, у мене виходило зробити гібрида без мода. Прибулець + будь-яка інша раса дає високий шанс на гібрида. Звісно можна і мод встановити, щоб мати здібності і бонуси декількох рас.

щось малюю, щось пишу, щось вигадую

Bellany
Новачок
1/06/25

Привіт. Мені тут підказали, що гібриди мають дуже маленький шанс народитися у змішаної пари, але насправді це баг і так відбуватись не повинно взагалі. Через це самі гібриди виходять багованими та можуть ламати сейв. Тому, на мій погляд, робити на основі цього челендж не зовсім гарна ідея. Усе ж таки основна ідея челенджу, це його пройти. Але якщо це буде занадто складно та ще й з багами, то це вже такий собі варіант. Якщо є можливість переписати та змінити цю частину челенджу, щоб його можна було без проблем закінчити, то в такому вигляді його можна буде вже додати на сайт. 🙂

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/06/25

Не знаю про гібридів з інопланетяненом, але з іншими надприродними створіннями, то був баг, який пофіксили, здається, в останньому оновленні. В мене гібриди жодного разу не народжувались за всю історію, що я граю в трійку)

Lisichka-sestrichka
Новачок
1/06/25

Ой, не зауважила, що то про четверті частину)))

Повідомлень в темі : 5
Повідомлення: 5
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування