ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Сезони

Повідомлень в темі : 10
Повідомлення: 10
Admin
Новачок

Тут ви можете ділитись позитивними та негативними враженнями від DLC. А також поставити свої питання перед придбанням, тоді гравці, що вже мають це DLC зможуть вам дати свої рекомендації :)

Едсміта
Новачок
30/09/22

Сезони то класичне доповгення за яке ми досі повинні платити 😆

В принципі сезони прикольні) Тільки я не розумію як бути з садівництвом. В мене кущі з рослинами зникають, а замість них бугорки ніби тільки посаджена рослина, якщо зараз не сезон цієї рослини. Як на мене це не дуже прикольно... бо портить зовнішній вигляд саду. Краще б стояли просто кустики, навіть якби б не плодородили. Чи то баг? Чи то фіча?) А може їх можна в багаж прибирати якщо не сезон?

Enni
Новачок
30/09/22

Я прибираю в багаж родини і змінюю так сад, в залежності від сезону)
А ще, доречі, я не перевіряла, але може можна схрещувати рослини різних сезонів? Ну щоб вони обмінялись властивостями, і ця нова рослина могла жити в декількох сезонах 

Едсміта
Новачок
3/10/22

Доречі це цікава ідея 🤔 проте я думаю що тоді плоди з одного сезону будуть рости в свій, а з іншого в свій... хоча кустик можливо і буде стояти довше

ValeryCat
Новачок
1/10/22

На мою думку, TS4 Seasons — це доповнення, яке варто придбати найперше.

Пам’ятаю, коли перший раз зайшла в гру з  Seasons, у Сан-Мішуно одразу пішов дощ. Після чотирьох років однакової погоди це доповнення значно  розбавило гру. Чудово, що в кожному місті своя індивідуальна погода, це додає реалістичності.

Хоча іноді саме погода руйнує плани, особливо якщо грати з певним сюжетом. Але приємно мати можливість легко вмикати та вимикати дощ чи сніг у налаштуваннях, коли це необхідно.

Едсміта
Новачок
3/10/22

А ще одна із причин придбати це доповнення то Пугало! Бо це реально чітерна штука. Він дає насіння (навіть квіти смерті), поліпшує навичку садівництва і сам доглядає за садом 😍 А сімам залишається тільки збирати плоди)))

Enni
Новачок
6/11/22

А у мене є питання по прикрасам неігрових та суспільних лотів - ну коли, знаєте, на всі будинки та паркани навкруги автоматично спавняться прикраси згідно із святами/сезонами. Це можна якось вимкнути? Дуже не подобаються яскраві весняні прапорці на кладовище 🙄

Bellany
Новачок
7/11/22

Якщо я не помиляюся, то як тимчасове розв'язання проблеми, можна спробувати поставити на потрібній ділянці оту коробку з прикрасами та вибрати опцію "Прибрати прикраси" чи якось так. А так щоб на постійній основі, навіть не знаю... 🤔

Enni
Новачок
7/11/22

Це працює на житлових лотах, а на суспільному - ні, немає потрібної дії у коробки 😔

Bellany
Новачок
7/11/22

Знайшла у Bienchen мод, який додає можливість користуватися цією коробкою на загальних лотах. Ось тут файл під назвою "immediatedecooptionsforunownedlots"

Enni
Новачок
7/11/22

Дякуююю 😍 
Прикро, що такі штуки вирішують моди, як завжди 😤 але добре, що хоч моди є 

Повідомлень в темі : 10
Повідомлення: 10
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал