ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світи моїх сімів.

Повідомлень в темі : 5
Повідомлення: 5
Сімоманка
Новачок

Всім привітик.Я ще знайомлюся з сайтом але вже рішила відкрити світ моїх сімів.Тут будуть різні сімейки.

І хочу вас познайомити з першою моєю сімейкою Девідсон.

П.С Літературного хисту не маю.Але намагатимуся писати щоб було цікаво.

Девідсон

Сімоманка
Новачок
8/04/23

Жила собі щаслива сім*я Девідсонів. Де були тато Вільям,мама Вірджі і їх дві чудові донечки - Карлі, яка була старша і Рейчел -менша білобриса красуня.  Батьки їх обожнювали,виховували в любові і мирі. Але одного разу їхнє щастя в одну мить розбилося.Коли батьки поверталися з відпочинку,сталася страшна авікатастрофа,де батьки дівчаток загинули. Вони саме гостювали у бабусі.

Дівчатка сильно переживали цю страшну трагедію.Дивлячись на це,їхня бабуся придбала невеличкий будиночок на Сулані і відправила їх потягом.Карлі була вже доросла дівчина,тому бабуся могла довірити їй Рейчел.

І ось вони вже стоять біля свого будинку в Сулані.

Девідсон

Будинок був чудовий.Він знаходився практично в джунглях.

ДжунгліДевідсонРейчел дуже переживала втрату батьків.Карлі її підтримувала як могла.

-Не плач,маленька.Все буде добре.А тато з мамою з хмаринки будуть за нами спостерігати.

сестра- Справді?- запитувала Рейчел.

-Так,кнопка,будуть і не сумнівайся.-посміхнулася Карлі сестричці. -І я теж, красуня буду поряд з тобою завжди.

-А тепер пішли дивитися наш маленький будиночок.

І вони разом зайшли в дім.Там було практично пусто і в пилюці.Але сестрички разом все прибрали. І на кошти що в них залишился закупили меблі,техніку і іграшок для білобрисої дівчиська.

За декілька днів сусіди помітили,що в будиночку хтось оселився.Прийшли познайомитися з сетричками.

І перша звісно їх зустріла Рейчел.

сусПоки сестра їм готувала сніданок Рейчел спілкувался з тіткою.

снТак що вони познайомилася з сусідами і мило спілкувалися.

ДевідсонДевідсон

simmer
Новачок
8/04/23

Бідні дівчата, хай все далі буде добре.

Сімоманка
Новачок
9/04/23

Так,вони багато пережили. Але хто знає що їх чекає попереду.

Bellany
Новачок
9/04/23

Вітаю на форумі! 🌺

Сумний початок історії дівчат, але сподіваюсь, що все в них буде добре. 🙂 Подобається, які дружні в них відносини. 😊

Сімоманка
Новачок
9/04/23

Дякую. Так у них сумна історія але хто зна,що їх чекає в майбутньому.

Повідомлень в темі : 5
Повідомлення: 5
Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування