ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Лікуємо баги

Admin
Новачок

У цій темі ви можете описати свій баг та отримувати відповідь від гравців, які вже стикались із ним :)

Bellany
Новачок
21/08/23

Вітаю! 🌺

Я тільки знаю, що такий баг можуть давати слайдери для обличчя, або мод на прибирання вій. Але якщо ви кажете, що ні СС, ні модів немає, й навіть перевстановлення гри не допомогло... Не можу уявити, що то може бути. 🤷‍♀️

Сара
Новачок
15/01/24

Усім привіт! 

Маю проблему: баг ділянки. Вирішила побудувати квартири в оренду, але потім передумала, повидаляла все, змінила характеристику ділянки на  умовний «парк». Але тепер не можу розмістити з галереї жоден простий житловий будинок, ресторан, спа-салон тощо, бо гра каже змініть налаштування ділянки, наприклад, на «парк». Я змінюю, але все одно гра каже, що ця територія лише для розміщення будинків у оренду й не дає розмістити щось інше, тільки побудувати. На мапі міста також висвічується знак «оренди», навіть якщо обрано «парк» ділянка. 

Я вже перезавантажила гру, компʼютер, усе що можна, але воно не лікується😞 Що робити? Хтось зтикався? Чи чекати оновлення гри? 

Enni
Новачок
18/01/24

Привіт! Я не брала собі "В оренду", тож не маю досвіду будівництва з новим типом ділянки, але чула, що з ним багааааато проблем та багів 😢 Якщо володієте англійською, спробуйте пошукати на офіційному форумі ЕА (https://answers.ea.com/t5/The-Sims-4/ct-p/the-sims-4-en) - можливо, хтось вже скаржився на аналогічну проблему

Марина
Новачок
14/02/24

Привіт! Підкажіть, у когось була така проблема?Тільки перси малюки такі, з усіма іншими все добре. Як вирішити?

Bellany
Новачок
17/02/24

Вітаю! Це або застарілий мод на прибирання вій від ЕА винен, або якісь пресети для обличчя. Перевіряйте свою папку Mods.

Марта
Новачок
2/03/24

Всім привіт ! Можливо хтось стикався з цим багом вже. Після створення персонажу і вибору житла вибиває знову на карту міст , заходячи на сім'ю знову викидає на вибір міста за третім разом вибило віконечко про помилку та проханням перезапустити гру . Гру перезапускала та комп'ютер також , всі можливі моди оновила . Буду вдячна за відповідь !(скрін багу прикріпляю)

Bellany
Новачок
2/03/24

Це виглядає як помилка пов'язана з модами. Спробуйте прибрати усю папку Mods, видалити кеш-файл - localthumbcache.package, зайти у гру та подивитись чи є цей баг без модів взагалі. Якщо все нормально, це означає, що треба шукати винуватця серед модів.

Nnfui
Новачок
29/08/24

Привіт всім. Може хтось знає як вирішити цю проблему? Встановила сімс на ЕА і захожу створювати сіма і тут це. Зразу як зайшла все ок, а через пару секунд перетворюється в таке. Ніякий модів і допів нема. 

АКса
Новачок
10/09/24

Привіт! З'явився такий одяг на всіх чоловіках в сімсах. Є підозра, що це винний мод віскід) як таке прибрати, хелп

Софія
Новачок
20/09/24

Привіт, завантажила саму оновлену симс з усіма доповненнями, перемістила свої моди,натискаю нову гру, просто білий екран, ніяк не реагує, без модів теж саме, що робити?

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування