Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Чесно кажучи, у мене завжди були проблеми із династіями. Надто швидко набридало відігравати звичайне сімейне життя, знаючи, що тут є багато цікавіших опцій. Зазвичай гра закінчувалась, коли з'являлись діти 😅
Але ця сім'я, схоже, виключення із правил. Хоча зараз лише підростає друге покоління. Гра протікає за купою правил вигаданого мною челенджу, які я часом забуваю або навмисно не дотримуюсь. У мене накопилось багатенько скріншотів і я просто хочу поділитися з іншими сімерами цією не завжди логічною, але (на мій скромний погляд) милою і навіть трошки цікавою історією 😊🎁
Посилання на сімейне дерево: https://www.theplumtreeapp.com/public/63b21b406787669db6d980b5
Який чудовий Геловін!
Ви колись організовували День Народження одразу 5 сімам? Особисто для мене таке було вперше)
Звичайно без казусів не обійшлося. На малій Кейши не той рожевий купальник. Мені хотілось одягти її в той самий, що був у Віі, але щось забулося… А ще тільки Фуджи вдалося подорослішати без Командного Центру. Гаррі дуже хотілось солоденького і він взяв шматочок торту швидше, ніж вдалося знову поставити свічки.
Мені починає здаватися, що дівчатка живуть у проклятій кімнаті. Кожної ночі там з’являються чудовиська. Часом два одночасно! Хлопці ж сплять без задніх ніг. Навіть гавкання Такера їх не завжди може розбудити.
І заспокоювати дітей треба саме Роуз. Харуто кожного разу тільки сильніше лякає дівчат.
Кейши, до речі, дісталося старе ліжко Віі. А у Фуджи новеньке. Саме під ним і з’явився цей надокучливий монстр.
Віа активно робить вигляд, що спить, бо боїться спускатися поки там чудовисько.
Старше тріо пішло до старшої школи. Гаррі, як найвідповідальніший, першим зайшов до кабінету директора.
Гаррі: прийшов вчитися, готовий до іспанського сорому за брата.
Лука: прийшов підкорювати цю школу і змушувати всіх навколо червоніти за його капості.
Віа: прийшла за компанію, взагалі не розуміє, що тут відбувається.
Перший урок. Лука не встиг розмалювати дошку до приходу вчителя, за що б отримав від вчителя. Але хлопця врятував голуб, який залетів до класу і забрав усю увагу на себе.
На відміну від братів, Віі було важче адаптуватися до старшої школи. Гаррі щиро насолоджується навчанням та хоче мати найкращі оцінку по всім предметам. Лука збирається заявити про себе та свій талант усіма можливими способами. А Віа…розгублена. Дівчина просто не встигає за навим темпом життя, який продовжує прискорюватись.
Харуто час від часу обходить свій район у пошуках чогось цікавого. Сусіди вже почали прикрашати домівки перед зимовими святами.
Гаррі допомагає Фуджи із шкільшим проектом. Здається, це була модель вулкана.
Кейши тим часом вмовила старшу сестру пограти у м’яч в домі. Це була погана ідея…
Тут Кейши просила поради у батька. І Лука вирішив, що теж може навчити чогось молодшу сестричку.
По виразу обличчя дівчинки зрозуміло, що поради брата їй не дуже цікаві.
Харуто, я не знаю, де ви з Роуз будете спати. Тепер це ліжко Такера.
День народження одразу для 5 персонажів 😱 Щиро радію, що у тебе був КЦ, а то довелося б робити ще торти. Голодні діти - це зло 🙄
Я навіть бачу як крізь стіну дівочої спальні пролітає Z-z-z - напевно, з кімнати хлопців, які сплять собі спокійно, поки весь будинок стоїть на вухах через монстрів 😅
Підлітки у школі дуже смішні і дурні, я таке обожнюю)
>>>Харуто, я не знаю, де ви з Роуз будете спати. Тепер це ліжко Такера.
На килимку поряд. xD
Боже, як летить час, трійнята вже підлітки! 😮
Посміялася з голуба, який залетів до класу. 🤭
А підліжкового монстрика, до речі, можна позбутися вивісивши спеціальну лампу-коалу чи як її там. А то іноді так дістають, що жодної спокійної ночі з ними. 🙄
І знову починаємо зі свята. Зимове Свято або Winterfest. Мені дуже подобається, як гра прикрасила дім. Особливо сніжинки на паркані. Уявляю, як уся сім’я Слайм сиділа і вирізала ці довжелезні гірлянди.
А ще я люблю дивитись, як гра автоматично прикрашає сусідські домівки. Це дім Прайсів. І цей скрін зламав мені мозок, бо довго не вдавалося зрозуміти, де вхід.
А це дім Меланії, місцевого механіка. Можливо, ви її пам’ятаєте. Не дивлячись на те, що вона вже старий сім, Меланія продовжує доглядати за атракціонами на пристані. А її старша донька Татья після школи підробляє на тій самій пристані – продає білети на атракціони. Бо треба знаходити гроші ще й на двох малих сиблінгів.
Так, повернемося до головних героїв. Лука вже зранку тіскає Такера.
Віа дуже емоційно розповідає Кейши про жахи підліткового життя: прищі, гормони, складне навчання, жорстокі вчителі, дурнуваті однолітки… Коротше, активно агітує сестру залишатися дитиною і не поспішати дорослішати.
Фуджи тим часом у сусідній кімнаті вже вдруге виграє у брата в шахи. Гаррі останнім часом дуже розсіяний, вічно у своїх думках. Мабуть, мріє про те, як знову розмовлятиме із Стенфордом, найпопулярнішим хлопцем в школі. Вони випадково розговорилися в кафетерії у п’ятницю. Схоже, усі вихідні Гаррі проведе у своїх фантазіях.
Трохи святкової романтики, куди ж без неї. На фоні оновлений вівтар бабусі та нові сімейні фото з останньої поїздки на море. У вікні можна побачити Луку, який вирішив пограти на засніженому задньому дворі.
До речі, у Луки весь день був аж занадто гарний настрій. І це не через сімейний похід на ковзанку.
Ковзанка, насправді, була поганою ідеєю. Вони не з першого разу погоджувалися іти ковзати та намагались якнайшвидше зійти з льоду. А ще так багато падали… Якби у грі сіми могли отримати перелом, бідна Фуджи точно провела б кінець дня у травмпункті.
Ось головна причина гарного настрою Луки – побачення із Маргаритою Ваторе. Хлопець чи не з першого погляду закохався у загадкову однокласницю, яка з’являється у школі лише пару разів на місяць. Виключно у похмурі дні.
Луці вдалося швидко здружитися із Маргаритою. Вони обмінялися телефонами та постійно переписувались. Кожного разу, як Маргарита з’являлась на заняттях, Лука робив все, щоб звернути увагу дівчини на себе та розважити її. Зазвичай це закінчувалося покаранням від вчителів та невдоволеними поглядами однолітків. Але Маргариті була приємна така увага від однокласника. Все ж таки, Лука єдиний, хто взагалі помічав дівчину.
До цього вечору підлітки бачились лише у шкільний час. Маргарита відмовлялась від усіх зустрічей поза стінами школи, кажучи, що через хворобу вона рідко коли може покидати свій дім. Але сьогодні дівчина нарешті погодилась на побачення. Маргарита назвала це подарунком на Зимове Свято.
Дивлячись на них чомусь згадую Мортішу і Гомеса Аддамс
Я теж люблю роздивлятися сусідські будиночки! А ще я обожнюю дивитися на фон на скрінах, особливо коли це будинок, де живе вже не одне покоління 😍
Лука і Маргарита дуже милі. Бродяга знайшов собі дуже таємничу леді 🤭
>>>довго не вдавалося зрозуміти, де вхід
Шифруються від можливих гостей.
Лука такий звабник, хо-хо.
Сімейне життя іде своїм ходом. 5 ранку. Фуджи заспокоює Кейши, яка прокинулась від кошмару.
Маю зізнатись, що поки близнючки були дітьми, чи не вся моя увага йшла на підліткове життя старшого тріо. Зараз я про це трошки шкодую, але, зважаючи на характер дівчат і особливості їх відносин, все одно не було б нічого особливо цікавого. Фуджи як істинний інтроверт не бажає заводити друзів у школі, а Кейши, хоч і зацікавлена в нових знайомствах, боїться, що коли в неї самої з’являться друзі, то Фуджи буде почувати себе самотньо.
Віа після сніданку вирішила обговорити із мамою, як самій дівчинці здається, її головну проблему. Ні, не останні дві завалені контрольні. Кохання – ось що тривожить Вію. А точніше його відсутність. Обидва брати вже мають любовні інтереси. Лука більшу частину часу сидить в телефоні і переписується зі своєю дівчиною. Гаррі ніяк не може наважитись знову підійти поговорити із Стенфордом. А Віа не відчуває нічого із того, що описують її брати, до жодної людини. Роуз намагалась заспокоїть доньку, кажучи, що справжнє кохання неможна квапити і воно обов’язково прийде у назначений час. Як це було в неї та Харуто. Але Вію це не дуже заспокоїло.
Лука не встиг поїсти вранці, тому приніс тарілку з макаронами до школи. І вирішив поснідати в кабінеті директора.
Через пару хвилин до них приєдналась Віа і всілась за директорський комп’ютер. Директор покинув кабінет.
Директор, до речі, молодий сім. Мені здається через малий досвід він почуває себе не дуже впевнено на цій посаді. А ці двоє нахабно користуються ситуацією.
Лука цього ранку знайшов собі нового друга. Можливо, по зовнішності ви вже зрозуміли, що цей хлопчик один з Ландграабів. Грегорі молодший брат Малькома. Зараз Грегорі живе у величезному будинку в компанії 5 котів. Без брата і батьків…
Любитель котів сидів в директорському кабінеті тому, що приніс пухнастого друга, який дуже швидко розкрив себе голосним нявканням. Грегорі сказав, що не міг залишити маленького Магнуса вдома, бо він новенький і хлопець боявся, що інші коти ображатимуть новачка поки він сам буде відсутній. Коли Лука із набитим ротом захоплено вигукнув «У тебе є кошеня?! Покажи!» директор покинув свій кабінет.
Віа та Грегорі теж швидко здружилися. Мені здавалось, що вони могли б стати милою парю, але гра сказала «ні». Навіть прямий флірт нічого не дав. Ні підняття шкали романтики, ні підліткової закоханості хоча б з однієї зі сторін. Щож, дружба – це теж непогано.
Контрольна робота. Добрий вчитель як може натякає Віі на правильні відповіді.
Лука вже вдруге намагався довести братові, яка Маргарита чудова дівчина. Сьогодні їм навіть вдалося поговорити, але Гаррі загадкова леді не сподобалась.
– Вона вампір!
Лука спочатку тільки посміявся з брата. Але Гаррі мав намір довести свою правоту.
Сміх швидко перетворився на агресію. І фокус розмови змістився на романтичне життя Гаррі.
– Спочатку зі своїм хлопцем поговори, а потім інших вчи!
– А-а от і поговорю. Завтра ж поговорю!
На цьому діалог братів завершився. Гаррі для себе твердо вирішив наступного дня розповісти Стенфорду про свої почуття. А Лука, коли вже трохи охолов, задумався. Якщо Маргарита справді одна з тих кровопивць, чи вартує гра свіч?
Вечір. Лука в драмкружку, Гаррі – в шахматному клубу. Роуз і Харуто вирішили скористатись нагодою і зайняти кімнату хлопців, щоб провести трохи часу наодинці. На вулиці так холодно, що нікуди не хочеться йти.
Віа возиться на кухні. Це був перший раз, коли вона щось готувала. І це одразу ж стало однією з її улюблених діяльностей.
Молодші роблять домашнє завдання. Думаю, Кейши просто шукає відповіді, а Фуджи все оформлює так, щоб було не зрозуміло, що вони списують.
Такер дрихне пузом догори. Він трішки кіт. Вдень спить, а вночі ходить по хаті і всіх будить, бо йому нудно.
Цієї ночі знову прийшов підкроватний монстр. Віі це настільки набридло, що вона сама спустилась, щоб прогнати чудовисько.
Харуто тим часом вирішив трошки прогулятись…
Я теж завжди зосереджуюсь на підлітках, якщо у родині є молодші діти. Вони цікавіші за дітлахів, та їм треба вже життя будувати як-ніяк)
Ніііі, Харуто! У халаті на мороз - ми знаємо, що сімс робить з такими мандрівниками 😱 Мені треба продовження!