ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ династії Каедвен й інших чортів

suiclown
Новачок

Нерегулярна, недуже інформативна, анархічна історія, що відбувається вже майже два роки. Тут ви можете подивитись на пригоди моїх сімів і скриншоти з гри ♥

Залишаю посилання на актуальний родовід:

https://www.theplumtreeapp.com/public/62f140683b53bdc2f454be97

сімейний знимок Каедвен

suiclown
Новачок
30/03/23

До речі, ця лялька, то спадщина ще з 2 покоління, ппхпххп. 

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/23

Ух ти, династійна реліквія) Круто)

suiclown
Новачок
30/03/23

Вже в молодому віці Санні відкрила власний ресторан на Тартозі. Санні біля власного ресторану

В цей ж період на її життєвому шляху, поміж інших парубків, зустрівся - Іан. Загадковий, харизматичний хлопець, який одразу привернув увагу.

Санні та Іан

В них швидко закрутився роман. Стосунками це не можна було назвати, адже Іан любив зникати на довгий період часу, а потім з'являтися, але їх двох все влаштовувало.

Санні та Іан 2

Важливим моментом було, коли в Санні померла мама, саме в цей момент Іан підтримав дівчину, тим самим їх стосунки почали були більш щирими і довірливими, але мінливість не зникла. 

Санні та Іан 3

Санні та Іан обіймаються

Звісно не все було добре, вони часто сварилися через дрібниці, адже в Санні запальний характер, але так само швидко мирились.

Санні та Іан сваряться

Санні та Іан вирішують стосунки

Санні та Іан фліртують

Enni
Новачок
30/03/23

О, у мене теж був один такий у сімс... зникав, приходив... Дітей від нього потім таких красивих нарожали 😏😂

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/23

Ага, був красунчик, від такого гріх не нарожати))😄😍

suiclown
Новачок
30/03/23

Апхапхпах, цікаво! Тут тоже без дітей не обійшлось апхпхахпа

Bellany
Новачок
31/03/23

В них навіть імена схожі та зачіски. 😄 Ех, гарний був, чортяка...

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/03/23

Гарненькі. Люблю такі нестабільні пари, де хтось один холерик, не знаю, як живеться їм самим, але такі стосунки завжди сповнені вогню та емоцій)

Bellany
Новачок
31/03/23

Іан такий загадковий. Було б цікаво дізнатись про нього більше. 🧐

suiclown
Новачок
31/03/23

Іан знову зник з радарів після чергової сварки з Санні. Цього разу все було серйозніше, адже десь підсвідомо Санні надіялась на якесь логічне продовження стосунків, а Іана все влаштовувало, на перший погляд, і він нічого не хотів міняти. Насправді його хвилювало своє фінансове становище і розуміння, що він не рівня Санні та не зможе забезпечувати їх сім'ю в майбутньому. Як я вже говорила раніше, на спадкоємцях в моєму світі лежить велика відповідальність, від них залежить в якому напрямку буде рухатись сім'я і наскільки ми будемо забезпечені. Отож, Іан зважив всі за і проти, вирішив, що не готовий підставляти Санні. 

сварка

сварка 2

Санні важко переживала відсутність Іана у своєму житті, так надовго він ще не зникав.

Санні сумує на ліжечку

В цей момент до Санні почав загравати політик, на ім'я Норман. Він побачив красиву жінку, яка володіє бізнесом і великими статками, якими в майбутньому можна скористатися або подвоїти їх разом.

Норман Гірс

Санні він не подобався, це не її типаж, але холерик всередині хотів мститися Іану, тому досить швидко закрутила роман з політиком. Події відбувались швидко і шалено, от вже поцілунок, а потім пропозиція. Санні була наче в трансі й точно не могла зрозуміти, як взагалі могла погодитися на цю авантюру.

перший поцілунок Санні та Нормана

Побачення Санні та Нормана

Пропозиція Нормана

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування