ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
30/04/23

Шкода дівчат. 😢

Enni
Новачок
27/04/23

Мені здається зворушливим згадувати життя померлих династійців, як я зробила це колись з Белль. Тож - двійнята 💔😢 (скрінів набагато більше, ніж у минулому поколінні, це буде справжній спам) 

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

" "

Буду передивлятися тему через пару поколінь і ридати... 

simmer
Новачок
28/04/23

Прекрасний допис.

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/04/23

Підтримую, гарний допис. Приємно було переглянути життя двійнят ще раз. До речі, мабуть запозичу у вас цю ідею)

Bellany
Новачок
1/05/23

Наче й не мої сіми, але вже настільки рідні, що неможливо не сумувати за ними разом із тобою. 🥺💗

Enni
Новачок
27/04/23

оце я наспамлю сьогодні.... 

Поки передивлялася старі скріншоти, знайшла багато Мелоді! Нереально багато як для другорядної персонажки, на яку у мене не було конкретних планів. Тепер я думаю, що то моя підсвідомість з самого початку шепотіла мені, що цю дівчинку треба забирати в династію 🤪 Ну як інакше пояснити, що у мене є скріншот. з її тоддлерства. з КАСу. Як?! 🤯Я ніколи не скріню у КАСі другорядні сім'ї... 

" "

Дитинство я ще можу зрозуміти, бо Мел правда часто була десь разом з хлопцями, бо батьки тусили разом і брали з собою малечу. Це я пам'ятаю 😅 

" "

" "

Але... Ерік. Шо це за погляд хитрий, ти можеш мені пояснити? 

" "

Підлітками вони теж часто опинялися в одній компанії, Мел подобалась Еріку - так само, як 90% дівчат, яких він бачив, ви ж його знаєте 😅 Я ще думала, що вона вважає його повним бовдуром... 

" "

Знайшла смішний скрін, де Ерік гасить пожежу на якійсь вечірці (не здивуюся, якщо він сам її й спричинив)😅 Ось ліворуч дуже роздратовані Форест та Мелоді. 

Ой, а ще більш ліворуч - хлопець, з яким Еріку зрадила Марлін 🙈 А ще тут Джуліан (я не плачу). А щееее... майбутній чоловік Черрі тут є 👀 Але це історія для іншого разу 😇

" "

Оцей скрін я, здається, викладала колись. Тут я вже здогадувалась, що це схоже на сумні тихі ревнощі від Мелоді. Я ще писала тоді щось типу "ну все, вже пізно" 😅

" "

А це взагалі виглядає так, наче над Мелоді тут сміються 😳🤔 Треба частіше переглядати старі скріншоти - можна вау як додумати сюжет і причинно-наслідкові зв'язки. 

" "

Ще на попередньому скріншоті 👆🏻 злиться на дивані Ронан (він наш родич - нагадування). Я взагалі раніше подумувала зводити його з Мелоді. Добре, що це звела ☠️

" "

А це схоже на те, що Мел сумно йде геть, поки Вікторія з Еріком... еее... фліртують поглядами 😲

" "

Коротше, по ходу, я й правда підсвідомо робила все, щоб колись звести Еріка з Мелоді, бо її, виявляється, ДУЖЕ багато на скрінах....

" "

" "

Це вже період, коли вони почали фліртувати, але Ерік типу зустрічався з Вікторією. Дівчата виглядають так, ніби зараз повбивають одна одну 😅 Ще й кофтинки майже однакові одягли - думаю, це додатковий привід. 

" "

Ахаха Черрі забрала Мел, а хлопцям весело - ну класика) 

" "

І, вау, я вже забула, що з Кейтелін (дружина Фореста - нагадування 😂) першим познайомився Джуліан! Я не керувала ним, ми з Еріком просто зібрали персонажів в групу та грали у м'яч, коли Джуліан все кинув і побіг на іншу сторону Району Спецій. Щоб познайомитися з Кейт 😂 Всі інші бовдури потім пішли туди ж.

" "

Не розумію, як Кейт могла закохатися не в Джуліана (або Еріка?), а в Фореста! Особливо якщо врахувати, що під час першої зустрічі втомлений Форест тільки й робив, що лаявся десь на фоні хлопців (тому що його змусили спортом займатися)) 

" "

simmer
Новачок
28/04/23

Доля, яку не розуміла сама хазяйка світу. 🤭

Bellany
Новачок
1/05/23

З Мелоді то дійсно доля була. 💕 Хоч як сумно все обернулось, я все одно радію, що вона стала частиною родини.

А щееее... майбутній чоловік Черрі тут є 👀 Але це історія для іншого разу 😇

Отой блондинчик справа? 😏

Не розумію, як Кейт могла закохатися не в Джуліана (або Еріка?), а в Фореста!

Ой, ну не знаю. Форест така мила булочка. 🥰 Не всі мріють про популярних суперкрасунчиків. Комусь більше до вподоби тихі, трохи кумедні хлопці. 😊

Дуже цікава закадрова підбірка вийшла, дякую. 🤗

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/04/23

Ура! Я дочитала до актуальних подій!😁😁

Останній пост такий ностальгічний. З інтересом розглядала скріни. Дійсно, Еріу і Мелоді судилось бути разом. Стільки співпадінь.

А от Кейтелін нетреба брати приклад зі свекрухи і безмежно ревнувати Фореста, ще й кричати на бідолаху)) Но-но-но))

Аврора росте красунечкою, мені трохи на Джинні схожа. І на Кіру)

Чекаю продовження!

Enni
Новачок
30/04/23

Ура, вітаю з завершенням 25 сторінок 😂💀 і дякую! 

Ох, я сьогодні заходила ненадовго у гру побачила, що у Кіри та Аврори ЖАХЛИВІ стосунки 😳 У Кіри з'явилося бажання робити злі дії по відношенню до Аврори, я здивувалася, полізла у панель стосунків, а там смужка червона більше ніж на половину  🤯

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування