Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Шкода дівчат. 😢
Мені здається зворушливим згадувати життя померлих династійців, як я зробила це колись з Белль. Тож - двійнята 💔😢 (скрінів набагато більше, ніж у минулому поколінні, це буде справжній спам)
Буду передивлятися тему через пару поколінь і ридати...
Прекрасний допис.
Підтримую, гарний допис. Приємно було переглянути життя двійнят ще раз. До речі, мабуть запозичу у вас цю ідею)
Наче й не мої сіми, але вже настільки рідні, що неможливо не сумувати за ними разом із тобою. 🥺💗
оце я наспамлю сьогодні....Поки передивлялася старі скріншоти, знайшла багато Мелоді! Нереально багато як для другорядної персонажки, на яку у мене не було конкретних планів. Тепер я думаю, що то моя підсвідомість з самого початку шепотіла мені, що цю дівчинку треба забирати в династію 🤪 Ну як інакше пояснити, що у мене є скріншот. з її тоддлерства. з КАСу. Як?! 🤯Я ніколи не скріню у КАСі другорядні сім'ї...
Дитинство я ще можу зрозуміти, бо Мел правда часто була десь разом з хлопцями, бо батьки тусили разом і брали з собою малечу. Це я пам'ятаю 😅
Але... Ерік. Шо це за погляд хитрий, ти можеш мені пояснити?
Підлітками вони теж часто опинялися в одній компанії, Мел подобалась Еріку - так само, як 90% дівчат, яких він бачив, ви ж його знаєте 😅 Я ще думала, що вона вважає його повним бовдуром...
Знайшла смішний скрін, де Ерік гасить пожежу на якійсь вечірці (не здивуюся, якщо він сам її й спричинив)😅 Ось ліворуч дуже роздратовані Форест та Мелоді.
Ой, а ще більш ліворуч - хлопець, з яким Еріку зрадила Марлін 🙈 А ще тут Джуліан (
я не плачу). А щееее... майбутній чоловік Черрі тут є 👀 Але це історія для іншого разу 😇Оцей скрін я, здається, викладала колись. Тут я вже здогадувалась, що це схоже на сумні тихі ревнощі від Мелоді. Я ще писала тоді щось типу "ну все, вже пізно" 😅
А це взагалі виглядає так, наче над Мелоді тут сміються 😳🤔 Треба частіше переглядати старі скріншоти - можна вау як додумати сюжет і причинно-наслідкові зв'язки.
Ще на попередньому скріншоті 👆🏻 злиться на дивані Ронан (він наш родич - нагадування). Я взагалі раніше подумувала зводити його з Мелоді. Добре, що це звела ☠️
А це схоже на те, що Мел сумно йде геть, поки Вікторія з Еріком... еее... фліртують поглядами 😲
Коротше, по ходу, я й правда підсвідомо робила все, щоб колись звести Еріка з Мелоді, бо її, виявляється, ДУЖЕ багато на скрінах....
Це вже період, коли вони почали фліртувати, але Ерік типу зустрічався з Вікторією. Дівчата виглядають так, ніби зараз повбивають одна одну 😅 Ще й кофтинки майже однакові одягли - думаю, це додатковий привід.
Ахаха Черрі забрала Мел, а хлопцям весело - ну класика)
І, вау, я вже забула, що з Кейтелін (дружина Фореста - нагадування 😂) першим познайомився Джуліан! Я не керувала ним, ми з Еріком просто зібрали персонажів в групу та грали у м'яч, коли Джуліан все кинув і побіг на іншу сторону Району Спецій. Щоб познайомитися з Кейт 😂 Всі інші бовдури потім пішли туди ж.
Не розумію, як Кейт могла закохатися не в Джуліана (або Еріка?), а в Фореста! Особливо якщо врахувати, що під час першої зустрічі втомлений Форест тільки й робив, що лаявся десь на фоні хлопців (тому що його змусили спортом займатися))
Доля, яку не розуміла сама хазяйка світу. 🤭
З Мелоді то дійсно доля була. 💕 Хоч як сумно все обернулось, я все одно радію, що вона стала частиною родини.
Отой блондинчик справа? 😏
Ой, ну не знаю. Форест така мила булочка. 🥰 Не всі мріють про популярних суперкрасунчиків. Комусь більше до вподоби тихі, трохи кумедні хлопці. 😊
Дуже цікава закадрова підбірка вийшла, дякую. 🤗
Ура! Я дочитала до актуальних подій!😁😁
Останній пост такий ностальгічний. З інтересом розглядала скріни. Дійсно, Еріу і Мелоді судилось бути разом. Стільки співпадінь.
А от Кейтелін нетреба брати приклад зі свекрухи і безмежно ревнувати Фореста, ще й кричати на бідолаху)) Но-но-но))
Аврора росте красунечкою, мені трохи на Джинні схожа. І на Кіру)
Чекаю продовження!
Ура, вітаю з завершенням 25 сторінок 😂💀 і дякую!
Ох, я сьогодні заходила ненадовго у гру побачила, що у Кіри та Аврори ЖАХЛИВІ стосунки 😳 У Кіри з'явилося бажання робити злі дії по відношенню до Аврори, я здивувалася, полізла у панель стосунків, а там смужка червона більше ніж на половину 🤯