Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Ахахах))) дякую))
Але тепер не почитаєш так по пару постів під ряд. Треба чекати на наступний)))
Шкода, що в дівчат так зіпсувались стосунки((
Але, з іншого боку, це привносить більше реалізму в гру. Не всі брати і сестри, в підлітковому і дитячому віці, мають близькі і дружні стосунки. Іноді міцнішають вони, якраз із дорослішанням. Напевно, сваряться через перехідний період)
Сімейні зв'язки у цій родині стали дуже заплутаними 😅 Аврора для Кіри - це племінниця, бо Аврора донька Фореста, а Форест брат Кіри. Припускаю, що це Кіра зіпсувала з малечею стосунки, а не навпаки. Напевно, заревнувала, бо уся увага усієї родини перемкнулася на Аврору як на первістка нового покоління. А Кіра ж раніше була такою принцесою для всіх...
Ох, щось давно я не викладала оновлення 🙈 Насправді, думала вже зробити просто великий таймскіп у тінейджерство Міракл, але за час її дитинства навколо відбулося багато подій, тож, напевно, трошки треба розповісти. У хаотичній послідовності 😅
Новина перша: мої рученьки добралися до джишейду, тож скріни будуть виглядати трошки інакше, не дивуйтеся)
Новина друга: я згадала, що колись оновила дерево. Воно все ще залишається не дуже актуальним, бо в ньому немає, наприклад, навіть Міракл. А останнє покоління, яке має повноцінні описи - це покоління Ідуни та Джека. Форест, Ерік та інші поки, нажаль, без описів, бо хтось *не будемо показувати пальцями* дуже ледачий.
Вести дерево взагалі було гарною ідеєю, бо у грі воно виглядає дуже незручно. Ніби у Міракл усі родичі померли, окрім Мелоді та Діда Зими))) А насправді у неї є купа дядь та тіток, у яких є діти і т.п.
Міракл у пізньому тодлерстві піймала якусь тимчасову рису про те, що вона любить книжки, і ходила задовбувала кожного дорослого з проханням їй почитати. Тому у дитячому віці я часто відправляю її читати під ковдрою перед сном, а ще вона має щоденник, де, за задумом, пише усілякі вигадані історії. Маленький фікрайтер 😂
Коли мала пішла до школи, Мелоді змогла дозволити собі повноцінний робочий день в офісі. І ні, віддалена-робота-за-комп'ютером-або-телефоном-до-пізньої-ночі при цьому нікуди не ділася 😅
А, ну і університет Мел теж закінчила, хоча не можу сказати, що у підсумку це якось стало їй у нагоді... Все як у житті 😂
Спробували ми ту вашу дитячу вечірку у спальниках, і вона очікувано виявилася багованою, так що більше ми її не влаштовували, та й скрін зі спальником маємо тільки один 🤪
На вечірку, до речі, кликали Аврору та друга-ім'я-якого-я-не-пам'ятаю. Обидва вони скоро стали підлітками, і є у мене підозра, що Аврора трохи вкрашилася в цього хлопчину 😅
Аврора ще потім насвинячила нам у коридорі. Я починаю здогадуватись, чому Кіра її не виносить...
Збирали всіх у будинку на одне з новорічних свят, а Ноа у ті дні взагалі трошки пожив з дівчатами за допомогою функції Stay Over (це тепер одна з найюзабельніших речей евер)🎄
Ноа лагодив нам кавоварку, допомагав готувати... познайомив зі своєю дружиною 🙄😳 Я покажу її трохи пізніше, а поки просто скажу, що вона з сім'ї рандомів у третьому поколінні, тож її прізвище було мені знайоме, а от зовнішність довелося редагувати. А настрою у мене на це не було, та й сімочка мені не сподобалася, тож вийшла вона такою собі.
Може я просто не була готова до такого повороту у житті Ноа (як швидко ростуть діти...)
Потім, граючи за Міракл та спілкуючись з цією сімочкою, я побачила у злих діях, що можна нацькувати її розлучитися з Ноа 😳 Ну... ми з Міракл спробували) І вона погодилася за секунду, і зробила це прямо на наших очах 😂 Ноа лютував... Він ж має холеричну рису характеру...
При цьому стосунки Міракл з усіма учасниками драми не впали анітрохи 😅😅
А взагалі я почала ловити себе на тому, що якось дивно сприймаю стосунки Ноа та Мелоді 🙈 Ну занадто багато цього хлопчини у нашому житті, ну занадто... У них ідеальна смужка дружби, і під час кожної розмови вони ловлять купу сентиментів один до одного.
Нещодавно я видалила вікед, але, коли він був, Мелоді ловила на Ноа гормональні тривоги (я не здивована, він так схожий на Еріка), а він одного разу підійшов та запропонував їй.. кхм... дещо. Я волію не звертати на це увагу (і ні, вікед я видалила не через це 😂), бо мені здається, що, навіть якщо у цих двох виникли якісь дивні почуття, то вони обидва ніколи в житті не дозволять цьому перерости у щось ще.
Тим паче, що трохи пізніше я випадково тинялася по карті міст, і помітила, що колишня дружина Ноа знову живе з ним, але вони не одружені. І з ними живе якійсь підозріло темноволосий... малюк 😬 Немовля. Інфант. Ось він.
Так шо, пані та панове, вітаємо ще одного представника нового покоління 🙈 Ще б я пам'ятала його ім'я...
Тож поїхали ми разом із родиною Фореста знайомитися з малечею. Було весело 😅
Мама малечі тільки виглядала не дуже то й щасливою...
А це Аврора-підліток поруч із Міракл.
Ці двоє давно не бачилися, тож багато ржали 😅 Є підозра, що тільки на них ця прекрасна зустріч і трималася...
Бо Кейт взяла Аврору та чомусь поїхала додому раніше, залишивши Фореста... Форест влігся спати у Ноа на дивані 🤷🏻♀️ Я давно підозрюю, що не все в них добре, ох не все..
До реееечі! Кіри немає на цьому вечері тільки тому що вона десь загуляла в романтичному екстазі 😅
Спойлер: з цим чарівним світловолосим хлопцем вони доволі швидко розійшлися, бо він виявився тим ще аб'юзером (ні, я роблю ці драми не спеціально, чесно, то все натяки гри та фантазія 🙈)
Зараз Кіра живе зі своїм шкільним крашем - я успішно не пам'ятаю його імені і так само успішно не заскрініла його жодного разу, але, чесно, він не дуже красунчик. Білявий аб'юзер був набагато красивішим))
Але давайте повернемося до Міракл та Мелоді 😄 Просто хвилинку подивимось на те, які вони милі та солодкі дівчата 🥺
Мелоді, незважаючи на безмежну любов до своєї роботи та стрімкі підвищення, схоже, починає вигорати, та ще й наближатися до кризи середнього віку 😱 Я ще не грала з цими... кхм... проблемами. Але бафи у Мел кажуть мені, що скоро мені хана. І начебто я ще можу це попередити, але ну цікаво ж подивитися що воно таке 😅 Думаю, Мел не дозволяє собі розслаблятися попри втому та погане передчуття. Бо рахунки за будинок приходять величезні (молюся на Командний Центр), а ще працює садівник (бо за садом Джинні треба наглядати), прибиральник (бо будинок величезний, а дівчата нічого не встигають) та регулярно приходить майтер, щоб лагодити зламані речі.
Тож... поки рятуємось пробіжками по Віллоу Кріку (
не згадуй Еріка не згадуй Еріка не згадуй Еріка)Найостанніше та найсмішніше, що відбулося - це як Форест вчив Міракл їздити на велосипеді 😅 Спойлер: так і не навчив 😅
А, ну і зовсім фінальне - на день народження Міракл Ноа спитав дозволу повернутися у династійний будинок... Не знаю, що там у них трапилося, але, схоже, його малеча залишається жити з мамою 👀🤔
Обожнюю сімс...
У мене не вистачило сил відмейковерити Міракл повноцінно, тому поки тільки приблизно змінили їй волосся на зняли оці розкішні прикраси 😄
>>>і є у мене підозра, що Аврора трохи вкрашилася в цього хлопчину
А Міракл наче просікла та не поділяє ці штучки, притаманні дорослим.
У них справжнє кохання, вам їх не розлучити! Он, розлучилися та все одно разом живуть. ... А, ні. Схоже розбіглися, підступний план спрацював. Т_Т
Яка гарна.
Гарно виглядають скріни! 😍 Я теж вже почала колупати цю програмку, правда решейд, а не джишейд. Бо тьмяність скрінів набридла. 🙄 Поки з першого разу фігня якась вийшла, буду переставляти. 😅
Ой лишенько, навіть це примудрились зламати. 🤦♀️ Кількість багів у цьому доповненні (та й взагалі) вражає звісно. 🙄
Це класно, що Міракл з Авророю товаришують. Значить обидвох буду бачити часто у темці. 😊
Ахах, дійсно, як тут не втрутитись. Таке зайченя й обрав собі якусь сірість у супутники життя. 😌 Особливо коли тут такий шиппінг вимальовується 👇
😏
Так, почекай, я тільки настроїлася на цей шиппінг... 💔 Що ж це таке коїться, людоньки! 😅
Вони навіть на цьому скріні як сім'я виглядають! 😭 А Форест як завжди з сендвічем у роті. 😄
Ооо, я так давно її не бачила! Потрібно більше Кіри! 😤
Булочки 🥰😊
О, знайомо! 😄 Бідна дитина ще й в кущі в'їхала. 😅
Угу, угу... 😏
Така смішна тут. 😅 Теж завжди після дорослішання вимушена лізти в Кас перевдягати, бо постійно аби як виглядають. 😳
Мила дівчина. 😊
Ноа - мій новий краш. 💔
Щасти тобі в цьому 💪🏻 Я з джишейдом спочатку не розібралася, а решейд взагалі мене лякає)
Ой 😅 Насправді я дуже зосередилася на Міракл, тож навряд чи буде більше Кіри, та й Аврора з Міракл перестала так тісно спілкуватися, вона сильно старше, тож... якось так 🙈
Хоча я розмірковую над тим, щоб зробити собі міні-переключання на інших членів родини, щоб пограти ними буквально 1-2 сім-дні на вимкненому старінні. Подивитися, що в них відбувається, поворушити їхні сюжети, та й відправити усіх у вільне плавання далі.
Вона ще й зла потім була - що правда, не на Фореста, а на велосипед. Булка моя маленька)
😱😱
Та мене теж лякає, але шо зробиш. Хочеться, щоб було гарно. 😄 В мене, правда, Ліссі ще більш помаранчевою стала, ніж була, тепер. 😂 Треба погратися з галочками тими, може прибрати щось.
Цікава ідея! 👍
👀
Криза середнього віку наздогнала Мелоді 😵💫 Виявляється, ці кризи можуть бути різні, і у випадку Мелоді - це, так би мовити, творча криза. Тобто, Мел настільки запрацювалася, що їй тепер хочеться малювати, писати книжки, вишивати хрестиком та працювати з деревом... Це трошки дивно, насправді, бо її професія - це соціальні мережі, зв'язки з громадськістю. Тобто, вона постійно веде соцмережі, пише різні пости, статті, робить фото тощо. Хіба це не творчість? 🤔 Напевно, ні, коли цього занадто.
Час на вишивання є тільки вночі. На терасі під дощем, щоб точно було не скучно 😂
Ноа ніби виніс для Мел парасольку з ввічливим питанням, чи все у неї тут добре 😅 Він ось так просто постояв поруч, та й пішов спати. Це було смішно)
Міракл тим часом пішла у старшу школу (я нарешті буду нормально тестити її геймплей)), і розповідати про це буде важко, тому що я не пам'ятаю жодного імені її однокласників, а їх дуже багато. І всі вони - діти рандомів або старих родин, які я давно не мейковеріла. А Міракл хоче спілкуватися з усіма, бо у неї підліткова життєва ціль "Admired Icon". У першому ж блоці цієї цілі є завдання "Мати 10 друзів-підлітків" 😵💫 І чомусь ані Аврора, ані Кайл туди не зараховуються - тільки нові друзі. І ті, не завжди. Коротше, глюки, як завжди.
Ще одне завдання життєвої цілі - приєднатися до челленджу Т-пози 😂 Оце розробники зарофлили)
Невідмейковерений Кайл іде питати чи не з'їхала Міракл з глузду, що схопила ці страшні штуки для чирлідінгу (я й сама не знаю, Кайл, вона ненормальна)
О, ще було дуже смішно, коли під час екзамену до Міракл у школу приперлися спочатку Аврора, а потім і Кайл, які взагалі-то тут не навчаються, а просто прийшли спитати чи не хочемо ми стати найкращими друзями 😅 Одразу за ними до класу влетіла директорка і нагримала спочатку на Аврору, а потім і на Кайла. Мені тепер цікаво, чи це був збіг, чи директорка і справді прийшла вигнати їх з чужої школи і чужого екзамену 😂
На Дні Кар'єри зустріли Раджа, який "продавав" свою кулінарну професію. Погляд у нього, звісно, такий, наче він здогадався, що оця приставуча дівчинка - донька отого Еріка, який гупав до Раджа у квартиру і сварився на шум 😅
А оця дівчинка піймала на Міракл краш 😱 Я відіграю так, що Міракл цього не розуміє, але я бачу, як дівчинка постійно стає флірті поруч із нею 😅
Коротше, на цей раз мені прям подобається у школі, тільки треба тепер перевдягати однокласників, щоб вони виглядали приємніше, а це я сильно не люблю, так що побажайте мені терплячості 😅😅 Ще й імена запам'ятовувати...
Жесть 😂 Я її відмейковерила, запам'ятала ім'я (Рейна!), а через один сім-день посеред ночі Міракл прийшло повідомлення, що Рейна померла 🙈
Жах. Не витримала кохання, урізала собі життя...