ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
13/04/23

За всіма попередніми клопотами підкрався важливий день - День народження Кемерон. Балдер підготував подарунки, святковий торт. І тільки Сюзанна повернулася додому (із гарною новиною, що її підвищено), почалося святкування.

Відтепер у маленької Кемерон безліч усього нового та цікавого в житті. І також з'явилося усвідомлення, що то за галаслива істота, з якою так носяться мама з татком. Її головний конкурент за батьківську любов - молодший брат.

Bellany
Новачок
15/04/23

Гарна дівчинка. Мені здається на обох батьків схожа. 😊

simmer
Новачок
15/04/23

Головне, що не страхопудало вийшло (чим грішить генетика двійки, коли у гарних батьків виходить квазімодо через невдале поєднання їхніх рис обличчя в новому сімі). XD Так, гарненька. У цій лотереї ми виграли.

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/04/23

Вітаю Кемерон з Днем Народження, виросла мила дівчинка.🥰

simmer
Новачок
17/04/23

Дяка!

simmer
Новачок
14/04/23

Балдер бажає для своїх рідний найкращого. І, зокрема, влаштувати Кемерон до приватної школи. Подружжя порадилося та вирішило, що так і буде. Вся сім'я готується до обіду з директором, адже треба вгодити важливому панові.

І все минається добре. Відтепер нова школа, нові знайомства, більші домашні завдання.

Шкода, що ця школа дає лише шкільну форму. Більше ніяких цікавостей чи привілеїв. :/

Bellany
Новачок
15/04/23

Шкода, що ця школа дає лише шкільну форму. Більше ніяких цікавостей чи привілеїв. :/

Оце я як раз хотіла спитати. Ну нічого, шкільна форма - це теж прикольно. 🙂

simmer
Новачок
15/04/23

Так, погоджуся!

Але все ж я не до кінця права. З видимих переваг - це форма. А є ще непомітні неуважному гравцеві. Як пише вікі: потреби (при перебуванні у приватній) падають менше, а від домашньої роботи більше падає потреба в розвагах, замість грошових нагород тут дають бали навичок, а випускники починають кар'єру з другого рівня. Ось так.

Bellany
Новачок
15/04/23

Ооо, ну це вже щось 👍

simmer
Новачок
15/04/23

Я вдало підсвідомо у тексті обіграла цю домашку. Бо мала здебільшого мала проблеми із цією шкалою, і тепер зрозуміло, чого так падає. х)

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування