ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
6/04/23

Грац!

Так, це вона. У Балдера з нею міцна дружба.

Lisichka-sestrichka
Новачок
7/04/23

Це так класно, щоли життя молодого сіма налажується.
Відаю молодят з одруженням! Чекаю на нащадків роду династійного)

simmer
Новачок
7/04/23

Хай порадіє життю.

Ось-ось. :)

simmer
Новачок
6/04/23

Сюзанна забажала розпочати кар'єру пригод. Будь-яка примха за ваші зусилля! Невдовзі вона влаштовується на роботу. І з думкою відсвяткувати, дівчина вирішила приготувати щось смачненьке та не буденне. Але... Сталася пожежа. Балдер зреагував миттєво, хоробро приборкав вогонь, що вийшов з-під контролю. І попрохав надалі готувати щось простіше.

simmer
Новачок
7/04/23

Топ-топ-топ! Це вистукують маленькі п'яточки по підлозі. Зі збільшенням сім'ї Гловер зволікати не стали. І не тому, що чи Саманті, чи Балдеру дуже хотілося дитину, просто їм однаково здалося правильним одразу дати нове життя, як продовження свого кохання.

Маленька Кемерон стала головним джерелом як позитивних емоцій, так і найбільших переживань. Без сумніву, саме цього й не вистачало.

Bellany
Новачок
8/04/23

Вітаю молоде подружжя з народженням донечки 🥰

simmer
Новачок
8/04/23

Дяка!

Enni
Новачок
8/04/23

Ой яка гарнюня 😍 Цікаво, чий колір волосся успадкує малеча)

А ще мені раптом стало цікаво, чи бачився Балдер зі своєю мамою після того як втік від неї ще підлітком? 🤔

simmer
Новачок
8/04/23

Оце інтрига! ^,,^ Ба більше, я не могла зрозуміти, це хлопчик-дівчинка, як довго не грала. XD
Ні, не бачився (його лякає ця можливість), але наступний допис буде пов'язаний з нею. Матінка нарешті з'являється в історії.

Lisichka-sestrichka
Новачок
9/04/23

І я вітаю молоду сім'ю з народженням маленької принцеси)
Вже нетерпиться подовитись, якою ж вона підросте🥰

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування