ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

Bellany
Новачок
31/03/23

Це що за мавпа там на даху скаче на першому фото? 😄

Ось і завершення навчання, диплом із відзнакою у кишені.

Ой, ну який молодець! Ще й з відзнакою. 😊

Адже усе одно трохи боязко, що на нього чекає далі.

Сподіваюсь, тільки хороше. 🙂

simmer
Новачок
31/03/23

М-м-м, схоже на скульптуру снігової людини.

Скажу, що він везучий.

simmer
Новачок
31/03/23

От він і "вдома"... На жаль, саме звалище заслуговує на те визначення. Балдер із сумом озирнувся довкола, підхопив газету. На диво, свіжий номер. Погортав сторінки. Прощання з цією частиною життя було значно простішим.

Вдих. Видих.
Спочатку співбесіда. І його одразу прийняли в омріяну кар'єру спорту. Потім - завершення купівлі будинку, ще більш омріяного за майбутнє місце серед відомих спортсменів. Відтепер дійсно є місце, яке можна назвати домом.

Помешкання майже пусте, грошей також майже не залишилося. І найперше, що Балдер придбав - це розкішна ванна. Саме цього йому найбільше бракувало. Поніжитися у духмяній піні. Втілилася найбільша мрія!

Bellany
Новачок
31/03/23

Спочатку співбесіда. І його одразу прийняли в омріяну кар'єру спорту.

Як пощастило! 🙂

З новосіллям Балдера! Нехай поки й порожній будинок, але дах над головою це вже круто. Далі буде тільки краще! 🙂

simmer
Новачок
31/03/23

Ну от, з першого разу натрапив на можливість влаштуватися на потрібну роботу. Я така: "Вау!"

Так, дах над головою є, далі низка підвищень, а грошики одразу будуть вкладатися в облаштування помешкання.

Lisichka-sestrichka
Новачок
2/04/23

Ну, нарешті Балдер вступив у справжнє доросле життя. Отримав улюблену кар'єру та купив житло!

Вітаю засновника з переїздом і здійсненням мрії про пінну ванну))

simmer
Новачок
2/04/23

Раніше я, коли дивилася чиїсь династії: "Та скільки можна розкачувати персонажа! Давайте розвиток!""
Тепер я: безкінечно розкачує персонажа.
XD

Дякую!

Lisichka-sestrichka
Новачок
2/04/23

Ахахах))) Я взагалі люблю пів диття персонажу гроші заробляти, а потім така, ой, скоро буде дорослим, а в нього ні сім'ї, ні дітей, треба терміново організовувати)))

simmer
Новачок
2/04/23

Здебільшого, спочатку формую сім'ю, а там якось буде. Тим паче, що сіми живуть у мене по-спартанськи. Головне мати необхідний мінімум для життя.

simmer
Новачок
1/04/23

До речі, на останньому курсі сталося одне знайомство. І ось саме зараз воно стало набувати певних чи то обертів, чи то напрямків. Окрім роботи (підвищення йде одне за одним, а вихідний - це клята затримка до досягнення вершини у кар'єрі), думки Балдера фокусуються також на цій панянці.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування