ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
27/05/23

Тим часом палкий роман Кемерон дійшов до найвищої точки своєї палкості.

simmer
Новачок
27/05/23

До речі, я тут модом підкрутила їхні зв'язки (в генеалогічному дереві змін не вносить).

Вада підробила всі документи, що Волтер дійсно її дитина. Для того, хто працює в судовій системі та має чимало зв'язків, навіть по ту сторону закону, це виявилося не так складно.

simmer
Новачок
29/05/23

Наслідки не змусили на себе довго очікувати. Хоча спершу Кемерон не зважила на перші дзвіночки.

Enni
Новачок
30/05/23

Я хвилююся за кожну, навіть ненароджену, дитину у твоїй грі 😱

simmer
Новачок
30/05/23

Спокійно, спокійно. Завжди є шанс, що у цієї дитини буде "біла полоса". Або ні. ψ(`∇´)ψ

Bellany
Новачок
9/06/23

От як тільки вперше побачила того хлопця, одразу подумала, що саме це і відбудеться. 👀

simmer
Новачок
9/06/23

Не складно було здогадатися, до чого веде це знайомство. /_ \

simmer
Новачок
30/05/23

Наслідки не змусили на себе довго очікувати. Волтер зрозумів, що над ним жорстоко пожартували, коли згодували той бридкий "делікатес". Схоже, завести друзів у нього не вийшло... Треба було слухати матусю. Принаймні, вчитися хлопцю подобалося та вдавалося значно краще, ніж спілкуватися з однолітками.

Lita Swahn
Новачок
30/05/23

Шкода, що соціалізація проходить у нього настільки погано😢

simmer
Новачок
30/05/23

Тут просто без варіантів. Т_Т Діти жорстокі, а підлітки взагалі страшні. А тут ще такий дивак намалювався. Волтер буде спантеличений та цього недостатньо, аби його, так би мовити, морально розчавити. Буде перти за своїм.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування