ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
31/05/23

Волтер не здавався. Він продовжував відвідувати школу та шукати друзів. І маленьке чудо сталося! Хлопець на ім'я Орландо Жальба відповів щирістю при знайомстві. Він виявився дотепним і добрим, чим повністю завоював юного Гловера. А ще таке відчуття, що і найгарнішим сімом з усіх знайомих.

Bellany
Новачок
9/06/23

Дійсно гарненький 😊 Перше кохання? 😏

simmer
Новачок
9/06/23

Yep! =]

simmer
Новачок
1/06/23

Спершу Кемерон не зважила на перші дзвіночки, а далі стало запізно. Дівчина страшенно налякалася, а відчуття того, що вона достатньо доросла, миттєво випарувалося. Як і Модест. Дізнавшись про вагітність, він просто зник. Батьки не зчинили ґвалт, навпаки, спокійно запевнили, що все було добре. І чомусь через це Кемерон відчула ще більшу провину.

Enni
Новачок
3/06/23

Моя дівчинка 💔

simmer
Новачок
4/06/23

Як автор вже каюся, що Кемерон випала така роль в сюжеті. v_v

Lita Swahn
Новачок
4/06/23

Це добре, що батьки підтримують Кемерон, їй це зараз потрібно

simmer
Новачок
4/06/23

Так, теплий промінчик у цій ситуації.

simmer
Новачок
2/06/23

Дізнавшись, що Орландо захоплюється музикою та полюбляє співати, Волтер замовив додому караоке. І під час приємного взаємного дозвілля, сам зацікавився музичною творчістю. Чим дуже засмутив матусю. Адже її хлопчик займається "правильними" хобі, яка користь з тих співів? Хтось точно погано впливає на її любого Волтера.

Lita Swahn
Новачок
4/06/23

Ітак, бабцю, слухай сюди

Фізичний вплив: під час співів розвивається дихальна система та правильна постанова ротового апарату.

Психологічний: вокалотерапія одна з самих поширених серед арт терапії і допомагає від неврозів, перевтоми та безсоння.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування