ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

Bellany
Новачок
26/07/23

💔😢

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/07/23

О, кажу ж, корову - на ковбасу. Орландо натяк зрозумів))))
Але ж і не можна бути таким ревнивцем)) Стосунки ж базуються на довірі, так треба ж починати трішки вірити коханому.

simmer
Новачок
28/07/23

Одразу згадалося, як він кожного разу змушував Волтера щось робити. Точніше, щось робити задля власного та загального добробуту: помити чашку, охайно скласти речі, сумлінно виконувати свої зобов'язання, коли настає черга прибирати загальний простір. Авжеж, кому таке треба?..

Enni
Новачок
29/07/23

Ну так, навряд чи наша улюблена бабця вчила Волтера піклуватися про себе у побуті. Скоріш за все, вона все робила сама 🤔

simmer
Новачок
29/07/23

Вона не просто його не вчила, а повністю від того відсторонювала. Волтер - побутовий інвалід. Орландо не став ні миритися, ні зчиняти сварки, а, навпаки, залучати та спонукати до всіх цих дій. (Волтер чистюля, йому сподобалося надраювати. х) )

simmer
Новачок
29/07/23

Орландо вибіг назовні. Це кінець... Особливо після тієї сцени, що він влаштував. На вулиці було темно та холодно, навіть страшно. Так само хлопець себе і почував.
Позаду тихо підійшов Волтер, так само тихо опустився на коліно, сумно усміхнувся. Заговорив: "Це недоречно, але я це зроблю. Вір у мене, у наші почуття". Він ще багато чого сказав, та далі Орландо не чув.

Lisichka-sestrichka
Новачок
30/07/23

Ух ти! Таки помирились?💗
Вітаю молодят🧡🧡

simmer
Новачок
30/07/23

Так просто вони в мене не розминуться, їм ще мучитися один з одним! ψ(`∇´)ψ
Так, помирилися~

Bellany
Новачок