ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
30/07/23

Може здатися, що все вирішилося мало не миттєво та чарівно, але це не так. Та хлопці не стали удавати, що все минулося. Вони провели цю ніч в розмовах, намагаючись нічого не оминути. Адже їх невимовно нажахала ця ситуація, стало зрозуміло, що в кожного є потаємні страхи, з якими час боротися, а не відпускати у вільне плавання, давати їм розвиватися, зростати, поглинати.

Enni
Новачок
31/07/23

Ну котикиииии, які молодці 🥰 Хоч би все з ними було добре далі 🤞🏻

simmer
Новачок
31/07/23

Щиро на те також сподіваюся (спойлер: за часів універу все буде добре).

Lisichka-sestrichka
Новачок
31/07/23

Особливо щасливий, бачу, був Волтер)) Але, нічого, неприємний осадок пройде, а кохання залишиться назавжди. Сподіваюсь, що все в них буде добре.

simmer
Новачок
31/07/23

Це так. :) З такою підтримкою читачів, все дійсно має бути добре.

simmer
Новачок
31/07/23

По-перше, як би це не було дивно, заручини вони вирішили вважати дійсними; по-друге, зважаючи на перше, подати заявку на переїзд до іншого гуртожитку (з окремою надією опинитися подалі від Єфима); по-третє, Волтер вирішив зайнятися репетиторством (і це на першому курсі!); по-четверте, записатися до психолога. Орландо спостерігав за коханим і намагався зрозуміти: як Волтер може бути таким розсудливим попри те, що його ростили як кімнатну рослину? Та взагалі, у нього волосся ставало дибки, чим більше він дізнавався про дитинство свого вже нареченого.

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/08/23

Думаю, то так Орладно на Волтера повпливав. Кохані люди вміють гарно надихати))
А скільки нових правильних рішень прийнято.
Так, від Єфима треба подалі їхати))
Репетиторство на першому курсі - сильно. Як виявилось, Волтер дуже талановитий юнак.

simmer
Новачок
3/08/23

Так, десь Орландо доклав свою лапку, головне, що цю дитину матуся не зуміла повністю "зіпсувати". А я спочатку так і хотіла, аби Орландо більше мучився з цими стосунками, але в процесі вони вийшли сильними котиками, таке щастя.

Так, він талановитий~

Enni
Новачок
4/08/23

Боже скільки подій, я кліпати не встигаю! 😱 Я прямо пишаюся Волтером і навіть не уявляю як йому складно всередині - напевно, стільки несвідомих установок від бабці доводиться у собі переборювати 💔

simmer
Новачок
4/08/23

Ми увійшли в режим американських гірок.
Так, великих зусиль це все коштує. Звернення до фахівця має значно допомогти.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування