ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
9/09/23

І таке буває, ага. Навіть з такими непостійними персонажами як Кемерон.

То ж сподіваємося, що зміни, які на неї очікують разом із такою складною роботою, підуть на краще.

simmer
Новачок
11/09/23

Як швидко плине час. Вручення дипломів - і початок нового відрізку життя. Це так бентежно, як і перший день в університеті. Але тепер все набагато д-о-р-о-с-л-і-ш-е.

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/09/23

Вітаю Волтера із завершенням універу!
Що ж, тепер стартував початок нової сторінки життя.

simmer
Новачок
13/09/23

Дякую!

Ух, стартував. І що очікує на нашого героя?

simmer
Новачок
12/09/23

Тепер стало зрозуміло, чого опікун перестав відповідати на всі дзвінки та повідомлення. Ключ не підійшов, а на порозі зустріли невідомі, які мали нахабство заявляти, що живуть тут все своє життя. Волтер до цього не міг уявити, що може опинитися в такій ситуації. Він мало не почав бійку, та вчасно схаменувся. Тепер на всіх очікувало чимало неприємних зустрічей...

Lisichka-sestrichka
Новачок
13/09/23

Отакої... Приїхав, називається... 
Опікуна на мило... Бажано, на років так 15, за шахрайство)
Я уявляю шок Волтера, коли він повернувся додому, а там... чужі і дім вже не його... І дівчат можна зрозуміти... Їх же також ошукали...

simmer
Новачок
13/09/23

Та ладно, дівчата й самі не дуже чесні, вони розуміли, на який договір погоджувалися.

Lisichka-sestrichka
Новачок
14/09/23

Оооо, тоді це все міняє) Я думала, вони не в курсі були)))

simmer
Новачок
14/09/23

Ось так!

simmer
Новачок
13/09/23

Попереду чимало неприємних зустрічей... Шеллі прийшла разом із темрявою до тимчасового помешкання Волтера й Орландо та викрала їхнього садового гнома. Це її відповідь на ситуацію, що склалася? Що буде саме так, як скаже вона?

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування