ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

Lisichka-sestrichka
Новачок
5/10/23

Ось і наближається школа... А з нею нові знання, нові друзі, враження та переживання. Нехай Кемерон згадає, що в неї є донька((

simmer
Новачок
6/10/23

От-от дізнаємося.

simmer
Новачок
30/09/23

Дівча набирається хоробрості та підіймає слухавку. І... Після цього вони стали частенько телефонувати одна одній. Стільки щастя у маленькому сердечку! А ще до Дани завітав перший шкільний приятель і вони чудово провели час.

simmer
Новачок
2/10/23

Сюзанна посивіла. Сюзанна тішиться. Здається, до сім'ї повертається мир. Серце раділо, що налагоджується зв'язок між її любими дівчатками, що Кемерон все менше уникає родини.

Enni
Новачок
3/10/23

Кемерон навіть виглядає дорослішою та спокійнішою  🤗

Lisichka-sestrichka
Новачок
5/10/23

Нарешті життя налагоджується і все стає на свої місця🧡
Я, нарешті, згадала хто така Сюзанна)) вона не часто з'являлась в постах останнім часом і я зовсім забула, що в Кемерон є мама)))

simmer
Новачок
3/10/23

Лише вчора Максиміліан був маленьким смішним хвостиком, а сьогодні він великий безстрашний пес, що вбереже своїх татусів від всіх недобрих сімів.

Enni
Новачок
4/10/23

А де більше скрінів маленького смішного хвостика? 🥺

simmer
Новачок
4/10/23

Я обманула... Не буде маленького, бо то і всі - вище - його (маленьким) фото. :/

Lisichka-sestrichka
Новачок
5/10/23

Ох, який красунчик! Справжній охоронець🧡
На коллі трохи мені схожий)

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт