ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
11/10/23

Буквально фізична перепона. Їхня майже-зустріч балансує на межі. (Кемерон та Волтера розділяє клята стіна)

Lisichka-sestrichka
Новачок
13/10/23

Цікаво, чи зустрінуться вони колись і якою  була б та зустріч...

simmer
Новачок
13/10/23

Справді цікаво, а поки ніяк не складається.

Enni
Новачок
13/10/23

І Волтер навіть тут думає про Орландо, ну шо за коти))

simmer
Новачок
13/10/23

Сіми на дрібних іконках дещо схожі, але думає він про іншого. Але загалом так, вони багато думають один про одного (але ні в кого не виникає бажання одружитися).

Enni
Новачок
15/10/23

Ох, ну головне, що немає бажання розійтися, а то у моїх сімів буває як жахне воно, і я просто сиджу в шоці. 

simmer
Новачок
15/10/23

Дякувати їхнім алгоритмам, розбігтися не бажають. Не знаю, як би чинила, як таке трапилося. Як ти своїх витримуєш?

Enni
Новачок
15/10/23

В залежності від того, хто це 😂 Іноді слідую за бажаннями, іноді інтерпретую собі ці бажання якось інакше, намагаюсь відіграти щось 

simmer
Новачок
15/10/23

Ух. Однаково тяжко.

simmer
Новачок
13/10/23

Трохи згодом Кемерон зрозуміла, що того дня сталася не одна біда. Вона пропустила день народження Дани та ніяк не попередила, чого не виконала обіцянки обов'язково бути. Розмови телефоном одразу стали прохолоднішими, а часу зустрітися не вистачало: завал на роботі, з яким доводилося поратися попри напади слабкості, нудоти, а після страшного відчуття голоду та поганого настрою. Що вона підхопила?..

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування