ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

Lisichka-sestrichka
Новачок
15/10/23

Отакої(( І виглядає це, як звичайна відмазка, ще й з репутацією Кемерон... Як шкода, що ті вовки на її шляху опинились( Сподіваюсь, Дана зможе вибачити маму, а Кемерон зможе загладити вину. Чекаю з нетерпінням на перетворення))
Дана виросла така красунечка🥰

Enni
Новачок
15/10/23

А я тепер навпаки буду хвилюватися ще й за Дану - чи варто їй бачитися з мамою-вовкулакою, яка себе не контролює 🙈

simmer
Новачок
15/10/23

Натякну. Хвилювання в правильному напрямку. 

simmer
Новачок
15/10/23

Так, обставини складаються не на користь Кемерон. Але це справді не з її, як би сказати, вибору.

Так, гарненька. :)

simmer
Новачок
14/10/23

Волтер завжди викладався на повну, і ось - здійснилось! Він досяг вершини кар'єри вченого-природознавця та має чинне звання "гуру екології". Відтепер його подих - це вітер, а тіло - земля. Його голос - це поклик дикої природи. Він... гуру екології. Волтер каже сімам змінити їхні екологічні практики - і вони слухаються. У владі вченого вийти у світ і змінювати його, бо він справжня сила природи.
І після цього здобутку можна перейти (нарешті) на новий рівень стосунків.

simmer
Новачок
14/10/23

З-за лаштунків. Бажання одружитися нарешті виникло. У Волтера вночі перед роботою. Символічно. х) Бо я поставила собі ціль: як не з'явиться довільно це бажання, одружу цих "вільних" як Волтер досягне вершини.

Lisichka-sestrichka
Новачок
15/10/23

Вітаю Волтера з підвищенням! Нарешті він досяг цього та зможе одружитись з коханим! Машинка крутезненька) То тепер його на роботу на такій возити будуть?

simmer
Новачок
15/10/23

Ні, то його власна. Єдине, що залишилося від попередньої власності за часів Вади.

Enni
Новачок
15/10/23

На новий рівень стосунків з машиною? 😂 Я жартую) 

simmer
Новачок
15/10/23

А смішно!

А які ще могли виникнути думки коли такий скрин під такі слова. Все правильно. х)

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування