ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
22/10/23

Сюзанна то гарчала, то ніби щось промовляла. Балдер насправді не чув, так била кров у вухах. У грудях боліло. Сюзанно побігла з приміщення, Балдер кинувся за нею. Вона обернулася, клацнула зубами, її очі горіли хижим вогнем. Довкола були собаки... або не собаки? Очі деяких також світилися дивним світлом. Серце стискається, серце плаче болем. Серце не має сил...

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/10/23

ого, тепер в сім'ї два вовкулаки.  О це так поворот. Бідний Бадлер((

simmer
Новачок
29/10/23

Ніхто мені не повірить, але мені було дуже складно обійтися з ним таким чином. Балдер - моя люба дитина!

Lita Swahn
Новачок
17/11/23

Він так і не дізнався, що з його сином все гаразд😭

simmer
Новачок
23/10/23

Прокинутися після нічного жахіття - це як заново народитися. Видихнути та зрадіти, що все закінчилося. А що робити, коли жахіття продовжується? Ранок не приніс звільнення, а саме продовження кошмару. Розгублена та перелякана Сюзанна викликала службу порятунку й не могла чітко пояснити, що трапилося. Вона не могла сказати, ЩО саме відбулося. Похорони. Відчуженість між всіма дівчатами Гловер. Замки на нових надійних дверях, аби не завдати ще більшої шкоди.

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/10/23

Капець. Бідненька. Уявляю, що Сюзанна зараз переживає. Що Гловери в цілому переживають. Я тут заспойлерила твій комент в одному з постів, це я так зрозуміла, похорони Балдера будуть, так?((

simmer
Новачок
29/10/23

Так. ТТ_ТТ

simmer
Новачок
24/10/23

Тримати таємницю у таємниці виявилося складно, тримати себе під контролем ще складніше, а найстрашніше - це зрозуміти, що перевтілення приносить задоволення. Віддатися первинному почуттю, випустити свого хижака на волю, вполювати здобич.

simmer
Новачок
25/10/23

Сюзанна бажає кусати всіх підряд та не бажає лікуватися. Дай старій волю, бахне собі стаю з усього міста. ╮(╯▽╰)╭ 

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/10/23

Ото жесть))) А ділась заводило всього цього кошмару?)) Бачу, з цього моменту буде ставати все цікавіше і цікавіше))

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування