ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Комікс-оповідання "Вплив"

Lita Swahn
Новачок
"головні герої історії"
"У долі дуже погане почуття гумору, якщо ми зустрілися"

Жанри: буденність, романтика, фентезі, драма
Гра: Sims 4

Enni
Новачок
21/03/23

То я така неуважна, значить 😅 

Bellany
Новачок
21/03/23

Клас, похід! 🤩 На один зі скрінів просочився дятел. 🧐

Lita Swahn
Новачок
22/03/23

Продовження 5 розділу~

ну ви тільки гляньте, як він на неї дивиться​​​

Хочу трохи додати від себе. Ситуація Д'юсти з її одногрупником - приклад нездорової конкуренції, опонент знецінює її навички і порушує особисті кордони у сварці. Його поведінка відображення моєї, коли я вчилася в ліцеї. Тому що будь-який персонаж у цій історії -  часточка мене у той чи інший період часу. Навіть якщо я цього не планувала~

Lita Swahn
Новачок
23/03/23

Кінець 5 розділу~
Музика для фону у Spotify або YouTube

simmer
Новачок
28/03/23

Виходить, кільце теж такий артефакт?

Lita Swahn
Новачок
28/03/23

Виходить, що так (якби не проспойлерити, але пояснити). Тай наділив своїми силами не тільки людей, а й навколишнє, звісно в значно меншому масштабі. 
З магічних мінералів і каменів, які при контакті неначе наділяють людину своїми здібностями - роблять артефакти. Зазвичай у вигляді прикраси, щоб було зручніше носити.

simmer
Новачок
31/03/23

Я все чекала, коли його (кільце) "розкриють". :) Дякую за пояснення.

Lita Swahn
Новачок
27/03/23

~не сюжетний пост~
"картинка для привертання уваги"

Десь ще тиждень я не зможу робити нічого сюжетного (навчання-скавчання забирає весь час). Тому якщо у вас є питання до персонажів або до мене, я і мої "діти" з радістю на них відповімо✨
Наостанок запрошую вас до свого тіктоку, там є навіть декілька відео по сімс, а не тільки по Совиному Дому 😅

Lita Swahn
Новачок
3/04/23

Розділ 6~

музика для фону у Spotify або YouTube (їх збереження називається в честь цієї пісні до речі)

simmer
Новачок
3/04/23

Улас схилився над Д'юстою, вона знімає з нього окуляри. Так гарно та чуттєво. *замилувався*

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування