ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Комікс-оповідання "Вплив"

Lita Swahn
Новачок
"головні герої історії"
"У долі дуже погане почуття гумору, якщо ми зустрілися"

Жанри: буденність, романтика, фентезі, драма
Гра: Sims 4

Lita Swahn
Новачок
13/04/23

~продовження 6 розділу~

музика для фону у Spotify або YouTube

(оце мої думки коли я приїздила в Київ, наче не чутлива до звуків, але як вони втомлювали)

simmer
Новачок
13/04/23

Не щастить Ілдару погуляти.

Bellany
Новачок
15/04/23

Фотка на першому скріні така класна. 🤭

Котик - милота 😍

Enni
Новачок
16/04/23

Я офіційно повідомляю, що прочитала все наново, від самого початку (дякую за існування гугл-диску)), щоб розібратися в персонажах ще раз, і на цей раз все склалося в цільну картинку, усі імена запам'ятались, і, здається, я тепер люблю кожного з четвірки 💔 Д'юсту та Ілдара - найбільше

Знайомство з родиною в останньому розділі виглядає дуже лампово і добре, особливо сестричка, котик і фільм про вовкулак 😅

Lita Swahn
Новачок
27/04/23

Дякую, мені важливо було почути(прочитати?), що історія виглядає не рвано і більш менш поступово)

Lita Swahn
Новачок
27/04/23

~продовження 6 розділу~

музика для фону у Spotify або YouTube

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

бонус:

Enni
Новачок
27/04/23

О, тут могла б бути постільна сцена 😇😅 Ну такі вони котики) І перевіряти дихання - жиза... 

simmer
Новачок
28/04/23

Милість!

Bellany
Новачок
1/05/23

Дуже мило 🥰

Оксі
Новачок
2/05/23

Така гарна історія ❤️ прочитала всю і читала б ще якби не закінчилась ) але сподіваюсь колись дочитати до кінця!)

Персонажі чарівні, такі живі й життєві, що до них якось миттю прив'язуєшся) спочатку потрохи  придивляєшся хто то, а то хто, а там вже переживаєш за конкурс Д'юсти, милуєшся їх стосункам з Уласом, співчуваєш Теєрії з братом, цікавишся справами Ільдара, який з тими кучеряшками ну такий лапуня 🥰

За сімейними зв'язками теж цікаво спостерігати) якось органічно вони вплетені сюди і оці всі сімейні дерева й короткі описи насправді дуже допомагають розібратись хто є хто, зручно) цікаво що ж там далі) 

З задоволенням слідкую за темою й бажаю натхнення ❤️

Доброго вечора ми з України :з

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування