ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/05/23

Придушити ту матінку мало.

Нехай поверне дитину😡

simmer
Новачок
7/05/23

Вона скоріше когось вб'є, аніж розлучиться із своїм хлопчиком.

simmer
Новачок
29/04/23

Ідуть дні, тижні, місяці... Кемерон із подивом помічає, що всі речі малого прибрано.

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/05/23

Так прикро, що хлопчика так і не знайшли(((

simmer
Новачок
7/05/23

І найстрашніше їм не відомо, хто за цим викраденням.

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/06/23

Найстрашніше, що викрала хлопчика найрідніша людина((
Я тільки добралась до сімсів і до формуму, так, щоб почитати щось і покоментувати))
Потрошки надолужую згаяне))

simmer
Новачок
3/06/23

>>>найрідніша людина
Так, жахливо. А з іншої сторони - це все біологічне, Балдер з Вадою давно не сім'я.

З поверненням!

simmer
Новачок
29/04/23

Тривожність, проблеми зі сном та харчуванням, а далі Балдер помітив за дружиною тяжіння до незрозумілих речовин. Він майже одразу відчув, як змінився аромат їхнього кальяну, та й Сюзанна ставала якоюсь занадто розслабленою. Він зрозумів, що настав час боротися за кохану, або втратить і її. І він боявся собі зізнатися, що тоді буде з ним, якщо таке станеться. Що тоді буде з Кемерон?

simmer
Новачок
1/05/23

Умовляння навпіл із погрозами вплинули на Сюзанну. Вона погодилася на лікування. Візити до фахівців витягли мало не всі заощадження сім'ї. Та 15 000 сімолеонів - це не така велика ціна за подальший добробут. Принаймні, тепер можна вчитися жити далі.

Bellany
Новачок
4/05/23

Молодець Балдер, бореться за свою родину. Шкода, що так трагічно почалося їх сімейне життя. 😢

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування