ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
7/05/23

І це не кінець божевільних закидонів матінки. 😩

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/06/23

Аххах))) Я забула, на якому місці перестала читати династію і прокоментувала два останні пости, які вже читала, як виявилось. От дивлюсь на коментар до цього посту і до попереднього, що залишила сьогодні... Як же ж вони відрізняються по сприйняттю)))

simmer
Новачок
6/05/23

Кемерон мріє про тваринку, про миле кошенятко або пухкенького песика. Але батьки невблаганні. Єдине  щастя - потайки підгодовувати безхатьків.

Bellany
Новачок
7/05/23

Йооой, це ж та сама собачка, так? 👀

Lisichka-sestrichka
Новачок
7/05/23

А я і не помітила, що в неї світяться очі) Здається, скоро в сім'ї станеться щось дивне)
От, просила ж дитина завести собачку, а батьки ні та ні... ну, тепер я ще більше чекаю на продовження)

simmer
Новачок
7/05/23

Ну я дуже сподіваюся, що цей фінт буде вдалим. ^,,^

simmer
Новачок
7/05/23

Так, та сама! Не полишає надія на майбутнє вовкулаки.

simmer
Новачок
7/05/23

Кемерон не могла пояснити словами те, що почала розуміти. Малого вона втратила так само як мама чи тато. Це було неймовірно страшно. Краще б все залишалося так, як було, ніж удавати, що все добре, що вона в захваті від танців, від шкільних друзів, які навпаки дратують. Чи принаймні дозволили завести улюбленця.

Bellany
Новачок
8/05/23

😢

Мені здається, це та ж дівчинка, що бабця до малого підіслала. Це збіг, що вона й зі старшою сестрою дружить? 🤔

simmer
Новачок
8/05/23

Прикрий збіг. 😔

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування