ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Як сливка в болоті, а там як буде

simmer
Новачок

Хотілось обіграти челендж "Підліток-утікач". Початок було покладено. (давненько вже) Бажаю продовжити гру так, як вийде. ^,,^ Час од часу підкидаючи сімам виклики.
Для назви використано прислів'я "Упав у гаразд, як сливка в болото".

simmer
Новачок
5/05/23

Балдер як кремінь. Сам тримається, близьких витягує. Найгірше пройдено. 😤

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/05/23

Підтримую, Балдер молодець.
Ці гроші врятували не просто сім'ю, а життя кожного її члена. Особливо Сюзанну, бо ж вона вже почала сходити на дуже небезпечну стежку.

simmer
Новачок
7/05/23

Саме так.

simmer
Новачок
2/05/23

Матуся - найкраща, матуся - найдобріша! Її повернення додому після роботи - це найкраще за день. Потім вона розкаже якусь цікавинку, приготує вечерю, допоможе підготуватися до наступного дня та виконає будь-яке бажання. Нова іграшка, комікс, наворочений ґаджет - буде обов'язково. Бо найкращий хлопчик заслуговує на те.

Enni
Новачок
4/05/23

Що ж там робить та клята поліція, що так і не перевірили родичів 😡

simmer
Новачок
5/05/23

Балдер стверджує, що не має родичів. Через зірковий статус Балдера (легенда спорту), поліція робить ставку на схибленого фаната.

Lisichka-sestrichka
Новачок
3/06/23

Поліція працює, як і в нас))
Не дивно, що хлопчика досі не знайшли))
Що стосується "матусі" Мене вона і бісить і мені її одночасно шкода, можливо, їй також потрібна допомога спеціаліста, можливо саме так на ній відобразилась втеча старшого сина(
Але, це не оправдовує, звісно, її ганебного вчинку.

simmer
Новачок
3/06/23

Пошук зниклих дітей - це дуже складно. :( Трапилася мені історія, коли викрадену 4-річну дівчинку знайшли через 12 років. І викрадена вона була власною мамою після розлучення.

Вада і до Балдера ставилася не дуже здорово, а його втеча дійсно могла додатково завдати шкоди її психіці. 

simmer
Новачок
5/05/23

Матуся знає, що для її хлопчика краще. Згодом Вада знаходить для Волтера підходящу подругу. І її щасливий хлопчик розквітає ще більше, адже матуся точно знала, із ким йому буде зручно спілкуватися.

Lisichka-sestrichka
Новачок
6/05/23

Схиблена жінка. Бідний Волтер((

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування