ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

simmer
Новачок
21/03/23

Ні-і-і-і! За що-о-о-о?! XD

Enni
Новачок
21/03/23

Я навіть гру не закривала - заскрініла і побігла показувати 😂 спробую йому у першу чергу рота підняти, раптом допоможе)) 

simmer
Новачок
21/03/23

🙏

Enni
Новачок
21/03/23

Ні, не допомогло. Ну, зате очі у нього - копірка очей Ітана... Буду редагувати 💪🏻 Шо вийде - дивіться, як то кажуть, у наступних серіях 😂

Bellany
Новачок
22/03/23

Йооой, йойойооой, за що ж його так... 😧 Що ж носик то такий вийшов, незрозуміло. 🤨

Enni
Новачок
22/03/23

Носик - то як раз носик Ідуни, тільки якась його зменшена копія. Ноа виріс, а ніс - ні 🤭 генетика сімс ммммм)) 

Bellany
Новачок
22/03/23

Ага, і я про це, що носик замаленький вийшов. Слухай, а ти його дитиною не редагувала? Маю на увазі риси обличчя. Бо від цього можуть бути такі приколи з генетикою.

Enni
Новачок
22/03/23

Ні, от саме його я не чіпала, і запам'ятала це добре, бо навіть писала десь тут у темі про це, коли він тільки став дитиною. Та й нічого страшного, бо я пофіксила його за п'ять хвилин, зараз він красунчик 😏 і сиииильно схожий на Ітана, хоча я не намагалася повторити його риси (тим паче, що Ітана я не створювала, а брала з галереї) 🤞

Bellany
Новачок
22/03/23

Ой, як кортить подивитись вже 😍

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/04/23

О святий сімс! Це як там ЄАшники генетику ломають... Просто...як би то виразитись покультурніше... жесть...

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування