ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
27/03/23

Ой, яка вона класна виросла! 😍 Мені дуже подобається наскільки вона схожа на себе у всіх віках, прямо от з тодлерства. 😊 А баг з носиком в неї був чи пощастило?

Дякую 😍 Я не дуже думала про тодлерство, але зачіску та ластовиння з дитинства постаралася зберегти, хоча б для початку. 

Баг з носиком її оминув 😌 Але я все одно трошки редагувала риси обличчя. 

Ага, дякую за нагадування, бо я придивлялась сиділа до скріна, намагаючись зрозуміти чи то Вікторія чи хто. 😅 А з Вікторією що? Не вийшло? Мабуть ні, раз він тут з червоними щічками з Мелоді на диванчику. 😏

Ой, та не знаю, що з Вікторією 😅 "Офіційно" Ерік з нею у стосунках, але вони навіть не бачилися після того разу, коли ці стосунки "офіційно" почалися. Тільки ото у "Зайчику" переписуються самі, без мене. 

Я, звісно, така щоб цю Вікторію скіпнути та забрати нам у родину Мелоді 🙃 Бо вони з Еріком самі матчаться, гарно спілкуються, а ще Мелоді - сімка з історією, з родиною, народжена у грі (навіть її мама Карлі була народжена у грі, а не завантажена/створена). А ще вона характером мені нагадує Ідуну, бо вона теж схопила сумну рису й однакову з Ідуною життєву ціль. Мені здається логічним, що Ерік зійдеться з такою дівчиною.

Ой, Форест і дійсно вже не така булочка, як був. 🙂

Причому, я зовсім на трошки опустила повзунок, а вже такі зміни... 

Bellany
Новачок
27/03/23

Бо вони з Еріком самі матчаться, гарно спілкуються, а ще Мелоді - сімка з історією, з родиною, народжена у грі (навіть її мама Карлі була народжена у грі, а не завантажена/створена). А ще вона характером мені нагадує Ідуну, бо вона теж схопила сумну рису й однакову з Ідуною життєву ціль. Мені здається логічним, що Ерік зійдеться з такою дівчиною.

Я тебе підтримую у цьому питанні. Мелоді дійсно якось і ближче до родини та й просто цікавіше, ніж рандомна сімочка. Так що буду сподіватись, що в них з Еріком з'являться романтичні стосунки, більш серйозні, ніж просто флірт. 💕

simmer
Новачок
28/03/23

Прямо ідеальний розклад для утворення пари Ерік-Мелоді. Сподіваюся, що так і буде. ^,,^

Enni
Новачок
31/03/23

Це любов 💔

" "

" "

Bellany
Новачок
31/03/23

🥺🥺🥺🥰

Enni
Новачок
2/04/23

Коротше, одного дня Вікторії просто не сподобалось як спілкуються Ерік та Мелоді. Мені б теж на її місці не сподобалось - ви бачили їхні рожеві щоки кожного разу, коли вони дивляться один на одного? 😅 По цим самим щокам Ерік і отримав... 

" "

Він був трошки злий від такого номеру, але це швидко минуло, бо розрив з Вікторією відкриває інші двері 😅😏 Так, я не збираюся тягнути це довго, мені потрібно з'їхати та нарожати купу інфантів зробити вже Еріку родину йомайо! 

" "

" "

" "

Ерік, як бачите, теж думає не дуже довго, але, насправді, від початку залицянь до моменту шлюбу у грі встигла пройти ціла весна, а дитина Фореста подорослішала до тодлера, тож будемо вважати, що пройшов нормальний такий проміжок часу. 

" "

Ось ця бешкетниця, подивіться 🥺

" "

А це дуже смішний скрін пропозиції, бо на фоні Сем, як завжди, дуже незадоволений усім, що відбувається 😂 Взагалі-то, виявилося, що він не працює! І це супер дивно, бо він один тягне на собі двох дорослих доньок та будинок. Живуть на збереження? Ерік, з чим ти себе пов'язуєш? 🤔

" "

Весілля зробили нарешті повноцінним, гарним, з подарунками, купою родичів, їжею та оцим прекрасним фонтаном з напоями, до якого усі гості збігалися самостійно, навіть кликати їх не треба - просто розмістіть фонтан там, де вам треба 😅 Черрі перша прибігла прибухнути - занадто багато ванільних солодощів навколо неї 😂

" "

У кінці я зібрала усіх пофоткатися. Не усіх-усіх, бо де ви знайдете такі пози їх усіх нереально зібрати в одному місці, але хоча б моїх пенсіонерів та майже усіх їхніх дітей (Ноа, ми запам'ятали твій підлітковий бунт 🤨) 

" "

Під час церемонії всі дуже чемно сиділи навіть без моїх прохань, тільки дупка Аврори он убігає кудись подалі, поки дорослі не бачать)) 

" "

Такі сонечки, у мене серденько розривається 🥺💓

" "

" "

" "

" "

" "

Перед своїм переїздом Ерік трохи допоміг Джеку побудувати на задньому подвір'ї династійного дому будиночок на дереві - вклався, так би мовити, у майбутнє, типу теж доклав зусиль 😄

" "

І ось вам на прощання (тимчасове) пенсионерська ранкова рутина 😌

" "

Ну а молодята переїхали до Сан-Секвої - тому що автор хоче повноцінно пограти у новому місті, тому що їм потрібен окремий будиночок і тому що це близько до родини Мелоді, де, як ми дізналися, ніхто навіть не працює...

" "

Будуть тепер пити каву на ганку з отаким видом 🤩

" "

Перехожій жіночці, схоже, не дуже сподобались молоді-гучні-невиховані сусіди 😀

" "

" "

Сайт сьогодні максимально нещадно придрався до буквально усіх моїх зображень - довелося зменшувати їх за рахунок якості 😔 Якщо хтось знає лайфгаки як зменшити вагу зображення і зберегти при цьому якість - буду вдячна за пораду 🤞🏻

simmer
Новачок
2/04/23

По-своєму епічна пропозиція перед майбутніми родичами. х) Омг, Еріку тепер фінансово тягти дві родини? 😯

>>>тільки дупка Аврори он убігає кудись подалі, поки дорослі не бачать
Малечі ніколи, на неї чекають пригоди.

Гарні молодята, гарна церемонія. Легкої їм життєвої дороги!

Enni
Новачок
2/04/23

Омг, Еріку тепер фінансово тягти дві родини? 😯

У нього навіть роботи немає, тільки купа династійних грошей 😂 Він щось сильно прогавав другий курс універу і тепер проходить його наново на випробувальному періоді 😅

Гарні молодята, гарна церемонія. Легкої їм життєвої дороги!

Дякую! Теж сподіваюсь, що у них не буде драми, досить їм вже) 

simmer
Новачок
2/04/23

Тоді сподіваємося, що його не відлучать від династійних грошей. xD

Bellany
Новачок
3/04/23

Черрі перша прибігла прибухнути - занадто багато ванільних солодощів навколо неї 😂

Вона мені чось так подобається. 😍 Шкода, що все ж таки не потрапила у твою родину. 🥺

У кінці я зібрала усіх пофоткатися.

Чудове фото. 😊

Під час церемонії всі дуже чемно сиділи навіть без моїх прохань, тільки дупка Аврори он убігає кудись подалі, поки дорослі не бачать))

Ахах, мала скористалась можливістю. 😄

Такі сонечки, у мене серденько розривається 🥺💓

Дуже гарні. 🥰 

І ось вам на прощання (тимчасове) пенсионерська ранкова рутина 😌

Дуже затишне фото. 😊

Ну а молодята переїхали до Сан-Секвої

З новосіллям молодят! 

Сайт сьогодні максимально нещадно придрався до буквально усіх моїх зображень - довелося зменшувати їх за рахунок якості 😔 Якщо хтось знає лайфгаки як зменшити вагу зображення і зберегти при цьому якість - буду вдячна за пораду 🤞🏻

Чесно кажучи, не впевнена. 🤔 Я у тому ж фотошопі зменшую до 1320х пікселів шириною і вони стають менше ліміту у 2 мб. Я знаю, що ти фотошопом не користуєшся, але більше не знаю, що підказати. 😓

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування