Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Дякую 😍 Я не дуже думала про тодлерство, але зачіску та ластовиння з дитинства постаралася зберегти, хоча б для початку.
Баг з носиком її оминув 😌 Але я все одно трошки редагувала риси обличчя.
Ой, та не знаю, що з Вікторією 😅 "Офіційно" Ерік з нею у стосунках, але вони навіть не бачилися після того разу, коли ці стосунки "офіційно" почалися. Тільки ото у "Зайчику" переписуються самі, без мене.
Я, звісно, така щоб цю Вікторію скіпнути та забрати нам у родину Мелоді 🙃 Бо вони з Еріком самі матчаться, гарно спілкуються, а ще Мелоді - сімка з історією, з родиною, народжена у грі (навіть її мама Карлі була народжена у грі, а не завантажена/створена). А ще вона характером мені нагадує Ідуну, бо вона теж схопила сумну рису й однакову з Ідуною життєву ціль. Мені здається логічним, що Ерік зійдеться з такою дівчиною.
Причому, я зовсім на трошки опустила повзунок, а вже такі зміни...
Я тебе підтримую у цьому питанні. Мелоді дійсно якось і ближче до родини та й просто цікавіше, ніж рандомна сімочка. Так що буду сподіватись, що в них з Еріком з'являться романтичні стосунки, більш серйозні, ніж просто флірт. 💕
Прямо ідеальний розклад для утворення пари Ерік-Мелоді. Сподіваюся, що так і буде. ^,,^
Це любов 💔
🥺🥺🥺🥰
Коротше, одного дня Вікторії просто не сподобалось як спілкуються Ерік та Мелоді. Мені б теж на її місці не сподобалось - ви бачили їхні рожеві щоки кожного разу, коли вони дивляться один на одного? 😅 По цим самим щокам Ерік і отримав...
Він був трошки злий від такого номеру, але це швидко минуло, бо розрив з Вікторією відкриває інші двері 😅😏 Так, я не збираюся тягнути це довго, мені потрібно з'їхати та
нарожати купу інфантівзробити вже Еріку родину йомайо!Ерік, як бачите, теж думає не дуже довго, але, насправді, від початку залицянь до моменту шлюбу у грі встигла пройти ціла весна, а дитина Фореста подорослішала до тодлера, тож будемо вважати, що пройшов нормальний такий проміжок часу.
Ось ця бешкетниця, подивіться 🥺
А це дуже смішний скрін пропозиції, бо на фоні Сем, як завжди, дуже незадоволений усім, що відбувається 😂 Взагалі-то, виявилося, що він не працює! І це супер дивно, бо він один тягне на собі двох дорослих доньок та будинок. Живуть на збереження? Ерік, з чим ти себе пов'язуєш? 🤔
Весілля зробили нарешті повноцінним, гарним, з подарунками, купою родичів, їжею та оцим прекрасним фонтаном з напоями, до якого усі гості збігалися самостійно, навіть кликати їх не треба - просто розмістіть фонтан там, де вам треба 😅 Черрі перша прибігла прибухнути - занадто багато ванільних солодощів навколо неї 😂
У кінці я зібрала усіх пофоткатися. Не усіх-усіх, бо
де ви знайдете такі позиїх усіх нереально зібрати в одному місці, але хоча б моїх пенсіонерів та майже усіх їхніх дітей (Ноа, ми запам'ятали твій підлітковий бунт 🤨)Під час церемонії всі дуже чемно сиділи навіть без моїх прохань, тільки дупка Аврори он убігає кудись подалі, поки дорослі не бачать))
Такі сонечки, у мене серденько розривається 🥺💓
Перед своїм переїздом Ерік трохи допоміг Джеку побудувати на задньому подвір'ї династійного дому будиночок на дереві - вклався, так би мовити, у майбутнє, типу теж доклав зусиль 😄
І ось вам на прощання (тимчасове) пенсионерська ранкова рутина 😌
Ну а молодята переїхали до Сан-Секвої - тому що автор хоче повноцінно пограти у новому місті, тому що їм потрібен окремий будиночок і тому що це близько до родини Мелоді, де, як ми дізналися, ніхто навіть не працює...
Будуть тепер пити каву на ганку з отаким видом 🤩
Перехожій жіночці, схоже, не дуже сподобались молоді-гучні-невиховані сусіди 😀
Сайт сьогодні максимально нещадно придрався до буквально усіх моїх зображень - довелося зменшувати їх за рахунок якості 😔 Якщо хтось знає лайфгаки як зменшити вагу зображення і зберегти при цьому якість - буду вдячна за пораду 🤞🏻
По-своєму епічна пропозиція перед майбутніми родичами. х) Омг, Еріку тепер фінансово тягти дві родини? 😯
>>>тільки дупка Аврори он убігає кудись подалі, поки дорослі не бачать
Малечі ніколи, на неї чекають пригоди.
Гарні молодята, гарна церемонія. Легкої їм життєвої дороги!
У нього навіть роботи немає, тільки купа династійних грошей 😂 Він щось сильно прогавав другий курс універу і тепер проходить його наново на випробувальному періоді 😅
Дякую! Теж сподіваюсь, що у них не буде драми, досить їм вже)
Тоді сподіваємося, що його не відлучать від династійних грошей. xD
Вона мені чось так подобається. 😍 Шкода, що все ж таки не потрапила у твою родину. 🥺
Чудове фото. 😊
Ахах, мала скористалась можливістю. 😄
Дуже гарні. 🥰
Дуже затишне фото. 😊
З новосіллям молодят!
Чесно кажучи, не впевнена. 🤔 Я у тому ж фотошопі зменшую до 1320х пікселів шириною і вони стають менше ліміту у 2 мб. Я знаю, що ти фотошопом не користуєшся, але більше не знаю, що підказати. 😓