ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Enni
Новачок
23/03/23

Виявилося, що зуб можна покласти під подушку, і зранку зубна фея насипе на тебе трошки грошеняток та подарує постер із зубом. І справді дива 🤪

" "

" "

Другий зуб Кіра старанно розхитувала біля дзеркала, але він тільки ще більше болів. Залила слиною увесь екран мені 🙄

" "

Малі були у захваті від того, що я накупила їм додаткового контенту для усіляких занять 😅

" "

" "

Я була у захваті від цих маленьких фотографій з фотокабінки у Копердейлі 🥺

" "

А Джинні була у захваті від зими (можливо, ще й від того, що син одружився, а значить скоро можна почати тиснути на нього з темою онуків), ви тільки-но подивіться на неї... 

" "

Ці двоє кожну вільну хвилину біжать грати у дідусевські ігри. Старіють 😂 (Джек, а тобі не холодно?..) 

" "

" "

Ерік ще трошки пожив у Фореста, коли я перемкнулася назад до гри у династійному будинку. Це було цікаве рішення, бо ось, наприклад, одного дня Джек прибирав дуже-класно-промальований-сніг (так, Джек, мені теж подобається), коли отримав від Еріка повідомлення. Племінник просив поради щодо того, чи кликати на побачення дівчину 😅 Мені здається, що Ерік ніколи не ставився до цієї Вікторії серйозно, але, Ерік, роби що хочеш, от чесно. Порада Джека була приблизно такою ж - вирішуй сам, я ту дівчину навіть не знаю, ти чого. 

" "

" "

Джинні з Джеком, незважаючи на сварки, залишалися котиками ось аж на стільки 💔

" "

Еріка ми до себе все ж таки забрали у кінці зими. У нього щось зовсім збився режим сну, він дуже пізно лягав, дуже рано вставав та йшов на пробіжку ще затемна. До речі, він вступив до університету. Раніше хотів на щось, що допоможе у спортивній кар'єрі, але в останню мить передумав, і тепер навчається на комунікаціях. Я для себе та історії вирішила, що Джуліан помер не просто так від морозу. Вони ж у цей момент тренувалися. Це був дах, лід - могло трапиться що завгодно. Тож, будемо вважати, що це була якась серйозна травма. Думаю, Еріка це сильно вибило зі звичного ритму життя. 

" "

Він правда пішов на побачення з Вікторією 🙄

" "

" "

Але закінчилось усе не тім, на що він сподівався... 

" "

Але наступного дня вона прийшла до нас сама та по черзі запропонувала спочатку стати кращими друзями, а потім - зустрічатися. 

" "

Ну ми й погодилися. Святкували цю подію так, що налякали маленьку Кіру, яка випадково залетіла до кузена у кімнату 🙈

" "

І, якщо що, я не жартувала, коли казала про Джинні та вимоги онуків. Вона справді насіла на Фореста з Кейтелін. І взагалі Кейтелін їй дуже подобається. Я думаю, це тому, що Кейтелін з нею не сперечається та в усьому погоджується. 

" "

" "

Та й Форест теж такий собі... Міг би хоч трошки посперечатися, ну чого ти...

" "

" "

Головне у житті - знайти собі таку людину, яка буде дивитися на всі ваші причуди так, як Кейт дивиться на Фореста 😅

" "

Я не заскрініла, але Кіра вщент образилася на Джинні. Тепер їхні стосунки - напруженні, чи щось таке, як воно там називається... Малеча в якийсь момент прям встала та вийшла з кімнати. Обіймалася потім з Ідуною - ось у кому вона бачить безпечну людину 💔🥺

" "

" "

О, а ще Кіра любить хіхікати з Еріком! Напевно, це залишилося ще з її тодлерства, коли вона постійно чіплялася до нього зі своїми дурепними анекдотами 🤭 Ось тут Кіра каже Еріку, що він - її улюбленець серед родини. Смішно, що у всіх інших членів сім'ї після цього з'явився сумний баф на кшталт "Чому не я? Що я роблю не так?" 😅

" "

Джек, заспокойся вже, будь ласка... Це він схопив додаткову рису характеру, і тепер він дуже ревнує Джинні до кожного стовбура. От сумує. 

" "

Ну і давайте нарешті те, що всі так хотіли, я знаю 😅 Відредачений Ноа! 

Ерік тут, здається, не дуже розуміє, як так вийшло, що малеча-по-пояс перетворився за один день в такого велетня 😂 

" "

" "

Я навіть трошки сходила разом із Ноа до старшої школи. Це був мій перший раз, вітайте, мені не сподобалось 😅

" "

" "

Чомусь всі наші однокласники були одягнуті майже однаково. Це так і повинно бути? Це така шкільна форма? 🙈 Ноа там як біла ворона... 

" "

Я потім трохи змінила йому зачіску, бо щось мені було не так. А ще Ноа схопив собі холерика у риси характеру 😵‍💫

Колись я дивувалася, чому у нього сірі очі, коли в Ідуни та в Ітана очі були різних відтінків блакитного. А потім згадала - такі сірі очі були у прабабусі Ноа! Оце генетика, оце я розумію 😍

" "

Ну і, погравши трошки у заповненому сімами будинку, з купою нового геймлею з купи нових паків, що я купила, я зрозуміла, що це ту мач. Треба знову кимось жертвувати. Тож... за історією та не-дуже-продуманим-сюжетом, Ноа поїхав жити кудись до Коморебі (бо його зовнішність нагадує мені щось азіатське)) типу в якусь дуже круту приватну школу. Будемо вважати так. 

" "

" "

Bellany
Новачок
24/03/23

Другий зуб Кіра старанно розхитувала біля дзеркала, але він тільки ще більше болів. Залила слиною увесь екран мені 🙄

Боже, бідна дитина. Але взагалі-то, я дивлюсь, прикольний гейплей з цими зубками. 😊

Малі були у захваті від того, що я накупила їм додаткового контенту для усіляких занять 😅

Хаха, ще б пак! 😄

А Джинні була у захваті від зими (можливо, ще й від того, що син одружився, а значить скоро можна почати тиснути на нього з темою онуків), ви тільки-но подивіться на неї... 

Ага, замріялась. 😊

Джинні з Джеком, незважаючи на сварки, залишалися котиками ось аж на стільки 💔

Як це мило 🥺

Але закінчилось усе не тім, на що він сподівався... 

Ахахах 😆 А Вікторія нічого така, симпатична. 🙂

Головне у житті - знайти собі таку людину, яка буде дивитися на всі ваші причуди так, як Кейт дивиться на Фореста 😅

Ой, ну милота ж 🥰 

Ось тут Кіра каже Еріку, що він - її улюбленець серед родини. Смішно, що у всіх інших членів сім'ї після цього з'явився сумний баф на кшталт "Чому не я? Що я роблю не так?" 😅

Ааа, як класно! 💗💗💗

Ну і давайте нарешті те, що всі так хотіли, я знаю 😅 Відредачений Ноа! 

Ооо, от тепер красунчик! Як і повинно бути у цій родині. 😍

Чомусь всі наші однокласники були одягнуті майже однаково. Це так і повинно бути? Це така шкільна форма? 🙈 Ноа там як біла ворона...

Я там теж була усього раз чи два, але так, це в них така форма страшенна... 🙄

Колись я дивувалася, чому у нього сірі очі, коли в Ідуни та в Ітана очі були різних відтінків блакитного. А потім згадала - такі сірі очі були у прабабусі Ноа! Оце генетика, оце я розумію 😍

Ооо, це круто! 

Треба знову кимось жертвувати. Тож... за історією та не-дуже-продуманим-сюжетом, Ноа поїхав жити кудись до Коморебі

Ооо, то в тебе вже й Коморебі є! Кул, кул, кул 😎 Гарненький будиночок. 

Enni
Новачок
24/03/23

прикольний гейплей з цими зубками. 😊

Дуже реалістичний, мене аж флешбекнуло у дитинство та ті бездоганні враження від зубів. Це длс придумував геній!) 

А Вікторія нічого така, симпатична. 🙂

Ооой не хочеться мені з нею будувати стосунки, але послухаюсь трошки Еріка, подивимось що з цього вийде) 

Ооо, от тепер красунчик! Як і повинно бути у цій родині. 😍

😊💗

Я там теж була усього раз чи два, але так, це в них така форма страшенна... 🙄

Я очікувала яких завгодно розчарувань, багів, нецікавого геймлею, але ця форма - несподіванка для мене(( Взагалі поки не зрозуміла приколу відкритої школи. Сім просто сидить на занятті, під час ланчу вистачає часу тільки поїсти, а потім знову сидіти на занятті. Причому нічого цікавого під час заняття не відбувається - ані анімацій, ані дій з однокласниками або вчителем, ані навіть вибору вчитися чи леданькувати. Чи може я чогось не побачила 🤔

Ооо, то в тебе вже й Коморебі є! Кул, кул, кул 😎

Я ж кажу, ще як мінімум рік не буду нічого купляти, бо стільки усього набрала 🙈

Гарненький будиночок. 

5 хвилин пошуку у галереї 😂😎

simmer
Новачок
27/03/23

М-м-м, Ноа. Хтось дуже змінився за літо. xD

Enni
Новачок
28/03/23

Ахаха типові підлітки 😂

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/04/23

Ммм, нарешті Ноа красунчик😻

До речі, трохи мені на Кіану Рівза схожий))

Enni
Новачок
28/04/23

Та шо ж таке 😅 Белані раніше порівнювала Джека з Кіану Рівзом. Це у моїх персонажів щось сімейне, напевно 😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
29/04/23

Ахахах))))

Певно, Кіану ріввз був десь в них в роду)))

Bellany
Новачок
1/05/23

Так і є, ахах. Все почалося з Джека і переходить до наступних поколінь. 😄

Enni
Новачок
26/03/23

Я просто почну з цього 😱

" "

Кейтелін повідомила Еріку ВЕЛИКІ новини 👶 Напевно, подумала, що це буде найбезпечніший спосіб - Ерік найбільш адекватна людина (хто б міг уявити) серед усіх можливих у цій родині, він вже далі обережно рознесе цю новину 😂

Ми довго чекати не стали, у Джинні та Джека дивовижним чином стався спільний вихідний день посеред робочого тижня, тож ми поїхали у Сан-Мішуно - до молодят. 

" "

" "

" "

Десь там за спиною Джека їсть на кухні Форест 😂 Я, до речі, не витримала та трошки схуднула його у КАСі, але вже потім. Думаю, він дуже швидко наїсть все назад. 

А, і коли ми приїхали у квартиру, я побачила Кейтелін ось у такій ситуації. Дорогенька, ти ж знаєш, що від дитячих каналів можуть народжуватися двійні? 🙈

" "

Я вирішила трохи перемкнутися на родину Фореста, буквально на декілька сім-годин - щоб подивитися коли Кейт буде народжувати, та щоб зробити у квартирі відповідну перестановку. Заодно вирішила, що це гарна нагода спробувати нову вечірку а-ля Бебі Шауер.

Там можна дарувати подаруночки майбутній мамі, а також з'являються декілька нових-тимчасових дій у розділі спілкування - щось там про обговорення майбутньої дитини. 

" "

Ми завершили вечірку на золото, і отримали за це нову колиску для новонародженого та дві нових іграшки для немовлят. Я не заскрініла, але воні дуууже милі 🥺

Гармата мене трошки розчарувала. Я десь бачила, що вона начебто повинна вистрелити блакитними або рожевими конфеті, але у нас вона випльовувала звичайні конфеті та давала грайливі бафи про "ми сповістили усіх про дитину" (чи щось таке). Ну і всі сіми навкруги починали кидати конфеті, дудіти у дудєлку і святкувати. 

" "

" "

Кейт грунтовно підійшла до майбутньої нової ролі (почитала книжку один раз)) 

" "

А я, облаштовуючи квартиру, випадково помітила у Фореста у багажі... свідоцтво про шлюб 😳 Воно має декілька свотчів, де змінюється колір рамки та малюнок усередині. Це так мило 🥺

" "

Іііі... Фух... Тримайте мене, бо я задихаюся) 

" "

" "

" "

Квіточка Аврора відкрила наступне ПОКОЛІННЯ 🥺😭

" "

" "

Тим часом наймолодша представниця поточного покоління мала день народження в один день із батьком. 

Ой, але спочатку, хотіла розказати, що Кіра взагалі-то має геніальну рису характеру, незважаючи на усю свою дуристіку, жарти та вибуховий характер. Тож вона полюбляє домашки, проекти, подумати... 

" "

В останній день її дитинства я нарешті спробувала сплести з нею браслет дружби, але, здається, його не можна просто подарувати, а треба щоб інший сім вже мав у себе браслет, і ми ними обмінялися. Ну... ми не стали цього робити, просто сплели парочку та знищили 😂 Що мене порадувало - так це анімація, коли Кіра робила браслет. Бо на підлогу до її ніг летіли шматки ниток 😂

" "

" "

Кіра досі ображається на маму та майже не розмовляє з нею. Та зранку у день народження у Джека теж з'явилася образа на Джинні. Джинні накричала на нього за щось, коли вони дивилися на виставу від Кіри, а потім ще почала сперечатися. Про музику 😵‍💫 У них непогано так впали вже обидвів смужки стосунків - і дружня, і романтична. Боюся як би у похилому віці у Джинні взагалі не з'їхав дах...

" "

Ідуна у цей час відповідала за адекватність у цій родині та дарувала Форесту гроші) Хоч кудись можна тепер витратити величезний бюджет - на дітей та родичів, яких все більшає та більшає. Форест ось приїхав на день народження до батька та сестри, але ненадовго, бо вдома залишилася Кейт з малечею. 

" "

Ну і, день народження...

" "

" "

Джеку вже не подобається 😅

" "

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення