Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія)
Ще є інстаграм 👀
Ооо, це вони самі? Не спитавшись? 😮
Ой, а я щось і не в курсі про таке. 😳 Або ж знову, знала, але забула. 😅
Це так класно! 😊
От тю, не доробили знову. 😒
Клаааас! 🤩
Вітаю молоду родину з поповненням! 👶
Ох... Він і в старості гарний... 😚
Джинні трохи повпливала 😅 Вона закинула Форесту оту дію з дружнього розділу про "обговорити зміни у родині". І Форест такий "Ок, я поговорю з Кейтелін". Ось, поговорили десь там за кадром самі 😅 Мені дуже подобається, що у сімс таке є, це з сусідськими історіями з'явилося, здається.
А, до речі, від усіх дзвінків від Кейт Ерік отримував бафи і був щасливий через майбутню дитину 🥺🥺
Тааак 🥺 І мені тааак подобаються нові речі з КАСу нового длс. Часто читала хейт в їхній бік, а мені КАС прям дуже в тему, бо ось наприклад Джек-дідуган одягнувся майже повністю в ці речі.
І мені це дуже подобається. 🙂 А ще дзвінки з Екологічного життя. Знайомі сіми дзвонять та питають порад чи заводити їм відносини з тим-то, чи одружуватись, чи народжувати і таке інше. 😊
Це так круто, я не можу 🥺
Ну то так, нарешті додали щось і для стареньких сімів, а то їх завжди обділяли.
У мене теж є ці дзвінки, але немає Екологічного життя. Тож це в базу додали, напевно)
Аа, хм, напевно так, бо раніше вони точно були ексклюзивом цього доповнення. Мене це дуже бісило, бо не горіла бажанням купляти його, а дзвінки хотілося. 😑
Дідуганом Джек все такий же привабливий. Джинні ну дуже ризикує (зі своїм поганим характером) залишитися сама...
Та куди ми її залишимо, це ж Джинні, вона прибахнута давно 😅 Але що стосується саме теплих стосунків - так, тут вона вже ходить по лезу, бо Кіра і Джек обидва стають напруженими, коли опиняються з нею в одній кімнаті. А, коли їй сумно, вони радіють 😰
Вітаю Кіру та Джека з днями народження, а Кейтелін та Фореста з народженням манюні😻
До речі, Кейтелін дуже симпатична, у Фореста гарний смак)
Шкода, що Динні впевнено псує стосунки з донькою і чоловіком. Вони така гарна сім'я((
Я не вмію чекати та тримати усякі там інтриги, мені треба постити одразу, як тільки відіграла, і емоції ще свіжі 🙈
Я не витримую чарівності цього моменту - Джек був першим у попередньому поколінні, і зараз він тримає Аврору, його першу онучку 🥺
Я знала, що новонароджених проапдейтили разом з виходом немовлят, але не знала всі подробиці та не пробувала у грі. У них трохи змінилася зовнішність, трохи змінилися рухи, з'явилася більш чітка міміка. Змінились звуки, які вони видають 🥺 Вони тепер крехтять, шмигають, плачуть інакше - зовсім незнайомі істоти! Можна змінювати одяг, і варіантів прямо дуже багато (механіка як у длс про нитки). І нарешті пофіксилась дія, коли сім може показати бейбіка іншому сіму. Не знаю, може у когось вона і працювала, але я жодного разу за роки гри у четвірку так і не змогла це зробити. А сьогодні змогла 🥺
Якщо повертатися з пелюшок у династійний будинок, то давайте повернемося у день народження. Там Ешлі постарішав майже одразу після Джека 🥺 Пішли потім на ганок, згадували там події молодості, як справжні дідугани 😂 Я не перевдягала Ешлі з його куртки та кедів, здається, з його підліткового віку, та й хай буде, він такий навіть прикольний)
Кіра часу не гаяла і схопила зі столу склянку з напоєм точно не для її віку. Без мого контролю. Ох, не знаю, мені здається, що Джинні обрала погану тактику для виховання дитини, яка ось-ось стрибне у підлітковий вік... Ось, дострибалися. Що буде далі - можемо тільки уявити.
Зранку їй, звісно, було погано.
А тепер основне, з чого я перебуваю у шоці! Ось вони!
Це останній мій скрін з ними - для інтриги. Давайте тепер почнемо з початку 😂 На всяк випадок, як завжди, нагадування (тим паче, що я змінила їй зачіску) - це Мелоді. Це у неї померла мама-Карлі-подруга-Ідуни-та-Джека і це вона з татом та сестричкою переїхала до Сан-Секвої.
Ідуна покликала всю їхню родину у гості, на свято, та й просто побачитись. А Ерік з Мелоді знайомі і дружать буквально з дитинства. Я навіть знаходила її нещодавно на купі дитячих скрінів - десь на фоні, за спинами хлопців. Так ось, я не знала, що НЕ-члени-родини можуть виконувати оцю нову дію - сімейний поцілунок... 👀
Виявилося, що можуть. Причому, самі, без мене. Причому, два рази поспіль.
Це цілком дружня дія, але, боже, тільки подивіться як це виглядає у них двох 😨
Тато Мелоді це теж помітив 😅 (ну ладно, саме на цьому скрині Ерік з нею фліртанув, пф, але батя все одно дуже в тему підбіг з отаким лицем)
Мені було цікаво, чи апгрейднувся сімс настільки, щоб цей чоловік накричав на Еріка чи побився з ним... Ні, не апгрейднувся) Але Форест на всяк випадок пройшов повз нас типу-з-тарілками-у-руках, але я думаю, що він насправді був готовий втрутитися, якщо щось почнеться.
Ми пізніше виходили поговорити на вулицю, але татусь Сем знайшов нас і там 😅(чоловіче, ви мене лякаєте...)
Там вже Ерік сам з ним посварився - після того, як Мелоді при появі батька швидко пішла назад у будинок. Сем був у шоці від такої нахабності.
А потім Кірі (!) випала отака фраза від Мелоді 🙊
Я не стрималася і погодилася 🙈 Тільки я сприймаю це не як переїзд назовсім, а як тимчасову ночівлю. На декілька днів. Це здається логічним, враховуючи напружені стосунки Мелоді з її батьком. Думаю, їй дуже важко вдома, та ще й в новому місті. А тут до неї всі добре ставляться, та й Ідуна, думаю, усіма ногами та руками "за" таке рішення. Була б її воля, вона б і молодшу сестру Мелоді забрала у гості 😅
Мел ходила до холодильника вночі, та стояла там наодинці зі сльозами на очах 🥺
Ну а вранці, коли усі розійшлися по роботам та навчанням, дівчина не знала куди себе діти, тому просто складала дитячі кубики 😅 І до неї підійшла (автономно!) Ідуна. Далі я вже теж приєдналася до їхнього спілкування і знайшла там дію на кшталт "Привітати у родині" 🥺
І дуже посміялася від відповіді Мелоді 😂 Ще ніхто так точно не описував наш будинок божеее сііімс за шо 😂
А ще було мило, коли, вже після того як дорослі відвідали маленьку Аврору, Кейт подзвонила Еріку. Знову! І запропонувала приїхати до малечі теж 🥺 Я не можу, ця гра сьогодні заставляє мене розтікатися калюжкою...
У Еріка на руках малеча волала шо скажена 😅😂 Але, напевно, вона просто була голодна)
Час летить... 😭
Ой, ну як же ж класно! 😊
Ой, яка вона класна виросла! 😍 Мені дуже подобається наскільки вона схожа на себе у всіх віках, прямо от з тодлерства. 😊 А баг з носиком в неї був чи пощастило?
Ага, дякую за нагадування, бо я придивлялась сиділа до скріна, намагаючись зрозуміти чи то Вікторія чи хто. 😅 А з Вікторією що? Не вийшло? Мабуть ні, раз він тут з червоними щічками з Мелоді на диванчику. 😏
Хі-хі 😚
Ой, Форест і дійсно вже не така булочка, як був. 🙂
Щось, мені здається, Ерік йому не до вподоби чогось. 🤨
Ахаха, почала здалеку називається. 😄
🥺
Ахахаха 😂