ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

Світ Enni

Enni
Новачок

Я граю родиною багато-багато поколінь та інколи хочу кудись волати стосовно того, що там у них коїться, тому ось 😄 Це не династія як челендж, я не дотримуюсь ніяких правил, тільки анархія) 

Ще є інстаграм 👀

Bellany
Новачок
27/03/23

Я просто почну з цього 😱

Ооо, це вони самі? Не спитавшись? 😮

Дорогенька, ти ж знаєш, що від дитячих каналів можуть народжуватися двійні? 🙈

Ой, а я щось і не в курсі про таке. 😳 Або ж знову, знала, але забула. 😅

Ми завершили вечірку на золото, і отримали за це нову колиску для новонародженого та дві нових іграшки для немовлят. Я не заскрініла, але воні дуууже милі 🥺

Це так класно! 😊

Гармата мене трошки розчарувала. Я десь бачила, що вона начебто повинна вистрелити блакитними або рожевими конфеті, але у нас вона випльовувала звичайні конфеті та давала грайливі бафи про "ми сповістили усіх про дитину" (чи щось таке). Ну і всі сіми навкруги починали кидати конфеті, дудіти у дудєлку і святкувати. 

От тю, не доробили знову. 😒

А я, облаштовуючи квартиру, випадково помітила у Фореста у багажі... свідоцтво про шлюб 😳 Воно має декілька свотчів, де змінюється колір рамки та малюнок усередині. Це так мило 🥺

Клаааас! 🤩

Квіточка Аврора відкрила наступне ПОКОЛІННЯ 🥺😭

Вітаю молоду родину з поповненням! 👶 

Джеку вже не подобається 😅

Ох... Він і в старості гарний... 😚

Enni
Новачок
27/03/23

Ооо, це вони самі? Не спитавшись? 😮

Джинні трохи повпливала 😅 Вона закинула Форесту оту дію з дружнього розділу про "обговорити зміни у родині". І Форест такий "Ок, я поговорю з Кейтелін". Ось, поговорили десь там за кадром самі 😅 Мені дуже подобається, що у сімс таке є, це з сусідськими історіями з'явилося, здається. 

А, до речі, від усіх дзвінків від Кейт Ерік отримував бафи і був щасливий через майбутню дитину 🥺🥺

Ох... Він і в старості гарний... 😚

Тааак 🥺 І мені тааак подобаються нові речі з КАСу нового длс. Часто читала хейт в їхній бік, а мені КАС прям дуже в тему, бо ось наприклад Джек-дідуган одягнувся майже повністю в ці речі. 

Bellany
Новачок
27/03/23

Мені дуже подобається, що у сімс таке є, це з сусідськими історіями з'явилося, здається.

І мені це дуже подобається. 🙂 А ще дзвінки з Екологічного життя. Знайомі сіми дзвонять та питають порад чи заводити їм відносини з тим-то, чи одружуватись, чи народжувати і таке інше. 😊

А, до речі, від усіх дзвінків від Кейт Ерік отримував бафи і був щасливий через майбутню дитину 🥺🥺

Це так круто, я не можу 🥺

І мені тааак подобаються нові речі з КАСу нового длс. Часто читала хейт в їхній бік, а мені КАС прям дуже в тему, бо ось наприклад Джек-дідуган одягнувся майже повністю в ці речі.

Ну то так, нарешті додали щось і для стареньких сімів, а то їх завжди обділяли.

Enni
Новачок
27/03/23

І мені це дуже подобається. 🙂 А ще дзвінки з Екологічного життя. Знайомі сіми дзвонять та питають порад чи заводити їм відносини з тим-то, чи одружуватись, чи народжувати і таке інше. 😊

У мене теж є ці дзвінки, але немає Екологічного життя. Тож це в базу додали, напевно) 

Bellany
Новачок
27/03/23

Аа, хм, напевно так, бо раніше вони точно були ексклюзивом цього доповнення. Мене це дуже бісило, бо не горіла бажанням купляти його, а дзвінки хотілося. 😑

simmer
Новачок
28/03/23

Дідуганом Джек все такий же привабливий. Джинні ну дуже ризикує (зі своїм поганим характером) залишитися сама...

Enni
Новачок
28/03/23

Та куди ми її залишимо, це ж Джинні, вона прибахнута давно 😅 Але що стосується саме теплих стосунків - так, тут вона вже ходить по лезу, бо Кіра і Джек обидва стають напруженими, коли опиняються з нею в одній кімнаті. А, коли їй сумно, вони радіють 😰

Lisichka-sestrichka
Новачок
28/04/23

Вітаю Кіру та Джека з днями народження, а Кейтелін та Фореста з народженням манюні😻

До речі, Кейтелін дуже симпатична, у Фореста гарний смак)

Шкода, що Динні впевнено псує стосунки з донькою і чоловіком. Вони така гарна сім'я((

Enni
Новачок
26/03/23

Я не вмію чекати та тримати усякі там інтриги, мені треба постити одразу, як тільки відіграла, і емоції ще свіжі 🙈

Я не витримую чарівності цього моменту - Джек був першим у попередньому поколінні, і зараз він тримає Аврору, його першу онучку 🥺 

" "

" "

Я знала, що новонароджених проапдейтили разом з виходом немовлят, але не знала всі подробиці та не пробувала у грі. У них трохи змінилася зовнішність, трохи змінилися рухи, з'явилася більш чітка міміка. Змінились звуки, які вони видають 🥺 Вони тепер крехтять, шмигають, плачуть інакше - зовсім незнайомі істоти! Можна змінювати одяг, і варіантів прямо дуже багато (механіка як у длс про нитки). І нарешті пофіксилась дія, коли сім може показати бейбіка іншому сіму. Не знаю, може у когось вона і працювала, але я жодного разу за роки гри у четвірку так і не змогла це зробити. А сьогодні змогла 🥺

" "

Якщо повертатися з пелюшок у династійний будинок, то давайте повернемося у день народження. Там Ешлі постарішав майже одразу після Джека 🥺 Пішли потім на ганок, згадували там події молодості, як справжні дідугани 😂 Я не перевдягала Ешлі з його куртки та кедів, здається, з його підліткового віку, та й хай буде, він такий навіть прикольний) 

" "

" "

Кіра часу не гаяла і схопила зі столу склянку з напоєм точно не для її віку. Без мого контролю. Ох, не знаю, мені здається, що Джинні обрала погану тактику для виховання дитини, яка ось-ось стрибне у підлітковий вік... Ось, дострибалися. Що буде далі - можемо тільки уявити. 

" "

Зранку їй, звісно, було погано. 

" "

А тепер основне, з чого я перебуваю у шоці! Ось вони! 

" "

Це останній мій скрін з ними - для інтриги. Давайте тепер почнемо з початку 😂 На всяк випадок, як завжди, нагадування (тим паче, що я змінила їй зачіску) - це Мелоді. Це у неї померла мама-Карлі-подруга-Ідуни-та-Джека і це вона з татом та сестричкою переїхала до Сан-Секвої. 

Ідуна покликала всю їхню родину у гості, на свято, та й просто побачитись. А Ерік з Мелоді знайомі і дружать буквально з дитинства. Я навіть знаходила її нещодавно на купі дитячих скрінів - десь на фоні, за спинами хлопців. Так ось, я не знала, що НЕ-члени-родини можуть виконувати оцю нову дію - сімейний поцілунок... 👀

Виявилося, що можуть. Причому, самі, без мене. Причому, два рази поспіль. 

" "

" "

" "

Це цілком дружня дія, але, боже, тільки подивіться як це виглядає у них двох 😨 

Тато Мелоді це теж помітив 😅 (ну ладно, саме на цьому скрині Ерік з нею фліртанув, пф, але батя все одно дуже в тему підбіг з отаким лицем) 

" "

Мені було цікаво, чи апгрейднувся сімс настільки, щоб цей чоловік накричав на Еріка чи побився з ним... Ні, не апгрейднувся) Але Форест на всяк випадок пройшов повз нас типу-з-тарілками-у-руках, але я думаю, що він насправді був готовий втрутитися, якщо щось почнеться. 

" "

Ми пізніше виходили поговорити на вулицю, але татусь Сем знайшов нас і там 😅(чоловіче, ви мене лякаєте...) 

" "

Там вже Ерік сам з ним посварився - після того, як Мелоді при появі батька швидко пішла назад у будинок. Сем був у шоці від такої нахабності. 

" "

А потім Кірі (!) випала отака фраза від Мелоді 🙊

" "

Я не стрималася і погодилася 🙈 Тільки я сприймаю це не як переїзд назовсім, а як тимчасову ночівлю. На декілька днів. Це здається логічним, враховуючи напружені стосунки Мелоді з її батьком. Думаю, їй дуже важко вдома, та ще й в новому місті. А тут до неї всі добре ставляться, та й Ідуна, думаю, усіма ногами та руками "за" таке рішення. Була б її воля, вона б і молодшу сестру Мелоді забрала у гості 😅

Мел ходила до холодильника вночі, та стояла там наодинці зі сльозами на очах 🥺

" "

Ну а вранці, коли усі розійшлися по роботам та навчанням, дівчина не знала куди себе діти, тому просто складала дитячі кубики 😅 І до неї підійшла (автономно!) Ідуна. Далі я вже теж приєдналася до їхнього спілкування і знайшла там дію на кшталт "Привітати у родині" 🥺

" "

І дуже посміялася від відповіді Мелоді 😂 Ще ніхто так точно не описував наш будинок божеее сііімс за шо 😂 

" "

А ще було мило, коли, вже після того як дорослі відвідали маленьку Аврору, Кейт подзвонила Еріку. Знову! І запропонувала приїхати до малечі теж 🥺 Я не можу, ця гра сьогодні заставляє мене розтікатися калюжкою... 

" "

У Еріка на руках малеча волала шо скажена 😅😂 Але, напевно, вона просто була голодна) 

" "

Bellany
Новачок
27/03/23

Я не витримую чарівності цього моменту - Джек був першим у попередньому поколінні, і зараз він тримає Аврору, його першу онучку 🥺

Час летить... 😭

Я знала, що новонароджених проапдейтили разом з виходом немовлят, але не знала всі подробиці та не пробувала у грі. У них трохи змінилася зовнішність, трохи змінилися рухи, з'явилася більш чітка міміка. Змінились звуки, які вони видають 🥺 Вони тепер крехтять, шмигають, плачуть інакше - зовсім незнайомі істоти! Можна змінювати одяг, і варіантів прямо дуже багато (механіка як у длс про нитки). І нарешті пофіксилась дія, коли сім може показати бейбіка іншому сіму. Не знаю, може у когось вона і працювала, але я жодного разу за роки гри у четвірку так і не змогла це зробити. А сьогодні змогла 🥺

Ой, ну як же ж класно! 😊

Кіра часу не гаяла і схопила зі столу склянку з напоєм точно не для її віку.

Ой, яка вона класна виросла! 😍 Мені дуже подобається наскільки вона схожа на себе у всіх віках, прямо от з тодлерства. 😊 А баг з носиком в неї був чи пощастило?

На всяк випадок, як завжди, нагадування (тим паче, що я змінила їй зачіску) - це Мелоді. Це у неї померла мама-Карлі-подруга-Ідуни-та-Джека і це вона з татом та сестричкою переїхала до Сан-Секвої.

Ага, дякую за нагадування, бо я придивлялась сиділа до скріна, намагаючись зрозуміти чи то Вікторія чи хто. 😅 А з Вікторією що? Не вийшло? Мабуть ні, раз він тут з червоними щічками з Мелоді на диванчику. 😏

Виявилося, що можуть. Причому, самі, без мене. Причому, два рази поспіль.

Хі-хі 😚

Форест на всяк випадок пройшов повз нас типу-з-тарілками-у-руках, але я думаю, що він насправді був готовий втрутитися, якщо щось почнеться.

Ой, Форест і дійсно вже не така булочка, як був. 🙂

Ми пізніше виходили поговорити на вулицю, але татусь Сем знайшов нас і там 😅(чоловіче, ви мене лякаєте...)

Щось, мені здається, Ерік йому не до вподоби чогось. 🤨

А потім Кірі (!) випала отака фраза від Мелоді 🙊

Ахаха, почала здалеку називається. 😄

Мел ходила до холодильника вночі, та стояла там наодинці зі сльозами на очах 🥺

🥺

І дуже посміялася від відповіді Мелоді 😂 Ще ніхто так точно не описував наш будинок божеее сііімс за шо 😂

Ахахаха 😂

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування