ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

All start from Isla...

Lisichka-sestrichka
Новачок

Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.

Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)

Ісла

Enni
Новачок
3/06/23

Ну, і поки мама зайнята в морі, Марк займається молодшим сином і отримує, від догляду і спілкування з Космосом, справжнє батьківське задоволення.

Космічне задоволення 😎

Ось і настав перший шкільний день Нео, а я, нарешті, змогла зробити свій улюблений скрін в шкільному автобусі, коли мій підопічний сім вперше в нього сів))

Аааа шкільний автобус, як класно 🥺 Шкода тільки, що він такий порожній, дуже дивно виглядає... 

І, судячи зі всього, новий Марк сподобався не тільки мені))

Дружина теж в захваті)😍😍

Ооо я теж в захваті! Такий чоловіче привабливий 😄 Ще й в окулярах...

Цілком традиційно. Поки задували свічки, Коосмосу знесли пів голови)))

Щось я дуже з цього сміюся 😂😂

Космос підріс справжнім татовим синочком. Успадкував загальні риси характеру Марка, колір волоссі і колір очей. Справжній красунчик.

А зачіска яка модна) ще один красунчик росте) 

Ох, русалка в силовому костюмі... 

Ох, я згадала, що мене так відштовхувало від трійки, коли вже вийшло багато-багато доповнень (окрім багів)) - оці ось мега-супер-пупер-технологіії-майбутнього. Не люблю я коли отак намішується усе підряд 🙈 Але Карлі виглядає дуже ефектно! Їй личить) 

Але не настільки близько, як він цього щойно захотів)))

Ну він красунчик, звісно) Нагадує одного персонажа з іншої гри 👀

Також, Марку вдалось ще трішки накопичити грошей, так що, враховуючи, що вдома підростає двоє хлопців, Чесстери почали, по-трошки, облагороджувати острів навколо будинку.

Виглядає дуже мило 🥺

Lisichka-sestrichka
Новачок
4/06/23
Enni написав: Космічне задоволення 

Ага, треба ще дівчинку народити і назвати Галактика))

Enni написав: Аааа шкільний автобус, як класно 🥺 Шкода тільки, що він такий порожній, дуже дивно виглядає... 

Люблю їх фотографувати в автобусі) Мені теж не подобається, що він такий порожній. Шкода, що розробники цього не продумали((

Enni написав: Ооо я теж в захваті! Такий чоловіче привабливий 😄 Ще й в окулярах...

Здається, Маркова знаменитість вже вийшла за межі віртуального світу) Він сподобався одразу двом сімерам)))

Enni написав: Щось я дуже з цього сміюся 😂😂

😂😂 Сімс, милий сімс... і немовлята з половиною голови))))

Enni написав: А зачіска яка модна) ще один красунчик росте) 

Дякуємо)) Серцеїд росте))
В тексті помилку зробила, Космос успадкував не риси характеру, а риси обличчя батька)

Enni написав: Ох, я згадала, що мене так відштовхувало від трійки, коли вже вийшло багато-багато доповнень (окрім багів)) - оці ось мега-супер-пупер-технологіії-майбутнього. Не люблю я коли отак намішується усе підряд 🙈 Але Карлі виглядає дуже ефектно! Їй личить) 

А мені навпаки це подобається. Є де фантазії розгулятись) Мені в четвірці не вистачало цієї купи різного контенту, але, я бачу, за той час, що я не грала, в четвірці появилось багато цікавих доповнень і каталогів)

Enni написав: Виглядає дуже мило 🥺

Дякуємо)🥰

Bellany
Новачок
11/06/23

Ось і настав перший шкільний день Нео, а я, нарешті, змогла зробити свій улюблений скрін в шкільному автобусі, коли мій підопічний сім вперше в нього сів))

Класний скрін! Теж любила скрініти сімів всередині автівок, частіше за все підлітків в лімузинах, які їхали на випускний бал. 😅

Школа, до речі, в Іслі дуже красива, як і інші будівлі цього тропічного міста.🧡

Дійсно гарна. 😍 Неймовірна архітектура.

Звісно, далеко від образу звабливого героя-рятувальника не не відійшли, але новий Марк мені дуже сподобався))

Ух, красунчик! 😚 Гарна вони пара з Карлі. 🥰

Космос підріс справжнім татовим синочком.

Такий малий, а вже з крутою зачіскою. 😎

Ох, русалка в силовому костюмі...

А, то ось що це за костюм на бабці-зірці був! Нічого про нього не знаю, до речі. Бачу, він з якимись прикольними технічними штуками. 🤩

А ще, є дуже крута функція стрибка через просторову діру в часі, а точніше, простими словами - телепортація.

Клас! Виглядає дуже ефектно! 🤩

Але не настільки близько, як він цього щойно захотів)))

Русальчині флюїди в ділі 😄

Його дивна та цікава лялька... ожила...

Пам'ятаю це й здогадуюсь що буде попереду. 😏

Що ж, не знаю, з чим це пов'язано. Чи з якимись глюками в грі, чи тим, що Марк повністю прокачав спорт до 10-го рівня. Можливо через це вони почали ігнорувати аквалангіста.

Або через те, що він так часто занурювався до океану, що акули вже сприймають його за свого. 😄

Lisichka-sestrichka
Новачок
11/06/23
Bellany написав: Класний скрін! Теж любила скрініти сімів всередині автівок, частіше за все підлітків в лімузинах, які їхали на випускний бал. 😅

Цих теж люблю фотографувати) Але я частіше випускників фотографую коли сідають в лімузин, виходять з нього і кучкуються юрбою біля школи)))

Bellany написав: Ух, красунчик! 😚 Гарна вони пара з Карлі. 🥰

Вони дуже крутезні і мені подобається, які в них класні діти виходять. Треба, мабуть, ще дівчинку народити, щоб була в генеалогічному дереві)) До речі, в них досі дуже теплі і чуттєві стосунки, постійно виникають романтичні бажання, в обох, але зараз, частіше, коли Марк і Карлі знаходяться поряд, коли вони займаються своїми справами на різних кінцях карти, то не часто згадують один одного))

Bellany написав: Такий малий, а вже з крутою зачіскою. 😎

А то!  Син знаменитості)) До речі, коли підріс до дитини, то став прямо копією Марка, і Нео в мене в грі вже підліток, то теж копія татко.

Bellany написав: А, то ось що це за костюм на бабці-зірці був! Нічого про нього не знаю, до речі. Бачу, він з якимись прикольними технічними штуками. 🤩

Ахаххах))) та знаменитість то взагалі)) Гра її нагородила шикарним гардеробом) Я зараз періодично редагую сімів, з якими контактують мої, але не завжди, бо КАС довго підвантажується. То ж трійка)

Костюмчик класний, дійсно ефектний і корисний, правда, з пошуками камінчиків, напевне, я ще не розібралась, або там щось не працює, бо при виборі функції, нічого не відбувається. Думаю, можливо воно підсвічує камні і метали, якщо вони знаходяться на території тієї ж ділянки, де перебуває сім. Треба буде якось це перевірити.

Bellany написав: Русальчині флюїди в ділі 😄

Не требьа нам флюїдів, ми Марка кохаємо)) в Карлі і так є вже один предмет зітхань, з яким ми ніяк не порвемо, бо в мене рукии не доходять відправити до нього Карлі, а на лот не хочу запрошувати, боюсь, що Марк дізнається)))

Bellany написав: Пам'ятаю це й здогадуюсь що буде попереду. 😏

Ага, є в мене плани на ту подругу🤭🤐 Але я тут сімейку створила в касі і заселила, і ми з ними потроху знайомимось і тепер я не знаю, які в мене будуть плани, бо ті також надприродні істоти і щось мені дуже сподобались і генетику класно б розбавили))

Bellany написав: Або через те, що він так часто занурювався до океану, що акули вже сприймають його за свого. 😄

Він так часто за ними плавав і наглів, (чуть за планики не чіплявся, щоб тільки напали), що я не здивуюсь, якщо акули прикинуться, наступного разу, мертвими)))

Lisichka-sestrichka
Новачок
10/06/23

Ісла Парадісо

Частина 12. Зустріч з єдинорогом, новий острів та неприємний сюрприз вдома.

Нео росте та все частіше заглядає в акваріум до рибок. Поки що, турботливо їх годує (відгодовує), і слідкує за чистотою. А я із задоволенням за цим спостерігаю. Це так мило, коли діти підставляють табурет там, де вони ще не можуть дістати🥰

вввв

Читати продовження під спойлером
👇👇👇

Також, Нео забажав отримати навичку письменництва. Що ж, ми з радістю це зробимо. До кінця вечора хлопчик із захопленням вивчав письменництво, тренувався писати комікси. Один з коміксів, під назвою "Дорогу супергероям", він навіть почав писати.

вввв

А Марк, вирішив відвідати місцеве кладовище. Слава сімсу, там ще немає кого відвідувати, але я люблю досліджувати місцеві катакомби, тож і цього разу Марк мав честь там побувати))
Невдало побувати) Нічого цінного там не знайшов, за то, ледь пережив напад ведмедя...
Святий сімс! Звідки в катакомбах взялись дикі ведмеді??? Напевне, острова Ісли Парадісо не такі безпечні, як мені здавалось.

вввв

Враховуючи повний ігнор з боку акул, думаю, в океані буде безпечніше)
Тож, Марк знову там плавав, досліджуючи морські глибини.
Знайшов оду із затонулих скринь зі скарбами. Знайшов там ще одну частину карти, яка веде до таємного острова.

вввв

А ще, зустрів там Айслару. Виявляється, старенька теж захоплюється дайвінгом, що варте поваги в її віці.
Головне, щоб вона берегла там себе і слідкувала за тиском і рівнем кисню, або її занурення не стало останнім, про що Марк, як рятівник, їй наголосив)

вввв

В старшого сина Чессерів складаються дуже хороші стосунки з нянем.
Дешо Гейдж (саме так звуть нашого безіменного няня, ім'я якого я завжди забуваю подивитись) дуже відповідальний хлопець. Нянчиться з дітьми Марка і Карлі, майже з пелюшок і завжди діти було щасливі ситі і чисті. А ще, хлопець гарно вчиться в школі і завжди допомагає Нео з домашкою.

вввв

А ще, якось, пізно ввечері, в Карлі відбулась цікава зустріч...
Приїхавши пізно ввечері, до місцевої водойми ловити нові види риб, русалка зустріла єдинорога...

вввв

Єдиноріг Баффі ховалась за деревом, та спостерігала за Карлі, думаючи, мабуть, про смачну морквочку в дорогому посуді)

вввв

Карлі помітила казкову істоту, також вирішила поспостерігати, адже єдинороги такі рідкісні і не підпускають незнайомих сімів до себе.

... Пройшло трішки часу, єдиноріг потягнувся до русалки перший, точніше, потягнулась - це дівчинка. Певно, допитливість взяла верх над обережністю або Баффі не відчувала в русалці загрози.

вввв

Карлі обережно погладила Баффі по оксамитовому носі, відчуваючи, як шумно роздуваються ніздрі тварини, єдиноріг в цей момент намагалась вловити запах рук русалки.

Трішки осмілівши, Карлі обережно провела долонею по морді єдинорога, майже від вух до самого носа... пригостила яблуком, яке купила для того, щоб приманити рибу.
Баффі прийняла частування, відкусивши з розкритої долоні половину яблука, а потім і доївши все, залишивши на руці русалки мокрий запашний слід фрукта, який щойно там був.

вввв

Це було просто фантастично, шкода, що я не прокачала русалці навичку фотографії і ми не сфотографували Баффі. Треба буде це виправити.
Але, Карлі згадала, задля чого сюди прийшла, тож, хлопнувши по міцній шиї, торкнувшись мерехтливо-поблискуючої, жорсткої, гриви єдинорога, та попрощавшись, не забуваючи подякувати за те, що дозволила себе погладити і пригостити, русалка повернулась до риболовлі.
Рибалила Карлі до світанку, наловивши трішки риби, нових видів серед якої поки не було.

вввв

А коли сонце вже було високо в небі, проснувся малий Нео. Сьогодні хлопчик не дуже хотів писати комікси, в нього було натхнення малювати, яке я, звісно, виконала) За рахунок того, що хлопчик в тоддлерстві багато читав з батьками книжок з яскравими картинками про малювання, вивчати навичку розпочав одразу з 2 рівня.

вввв

Але, поки що, бажання хлопчика не дуже стабільні. Помалювавши з пів години, Нео знову забажав продовжити писати про супергероїв. Хм... Думаю, хлопчик на мольберті придумував ілюстрації для коміксу, які потім перенесе в текстовий документ з самою історією)
Чомусь, під час написання коміксу, в ноутбуці відображалось, як Нео гортає альбомні сторінки😄

аааа

Тим часом Марк, нарешті склав всі частинки карти в одне зображення та відкрив ще один таємний острів.
Він виявився зовсім крихітним і дуже мальовничим.

вввв

вввв

аааа

Будувати на всіх островах, які Марк відкриє, в мої плани не входить, тим більше, таких маленьких.
Ісла і так надто важке містечко, боюсь, якщо забудую всі таємні острови, то гра почне глючити... як би, взагалі не зламалась)) Тож, ми з Марком вирішили його продати, тим більше, що сіммоліони лишніми ніколи не будуть, а сума там не є сильно велика, але і не маленька - 19 972 сіммоліони.
Також, переглядаючи придбану власність, я помітила, що покращений курорт, який Марк колись придбав за безцінь, суттєво підріс в ціні. І мені це дуже подобається, не поганий вийде, вклад в сімейний бюджет, якщо Чесстери вирішать його продати.

вввв

вввв

Карту вирішили не продавати, повісили над ліжком, як трофей.
два острови відкрито, залишилось ще 6...
Як ви пам'ятаєте, відкрити всі 8 потаємних островів в Іслі - це мрія всього життя Марка, яку, я надзвичайно сподіваюсь, я зможу виконати до смерті сіма)

вввв

Сьогодні в школі приходили з гуртка скаутів, набирати нових учасників. Нео не роздумуючи, записався туди, так що тепер, в Чесстерів підростає юний скаут😍

вввв

Після занять хлопчик домовився зустрітись з Таміко на дитячому майданчику, сьогодні в однокласників була запланована уявна подорож навколо світу. Нео прийшов раніше за дівчинку, прийшлось її трішки зачекати, а ще, хлопчик був трішки засмучений, бо Таміко не хотіла грати в пригодницькі ігри, запропонувала провести час на майданчику, покататись на гойдалках, а це було скучно.

вввв

Таміко спізнилась, на хвилин 15, і засумувала вже я) Адже, я хотіла, щоб діти стали найкращими друзями у своїй віковій категорії, а Таміко подорослішала та стала підлітком((
Тепер зрозуміло, чому дитячі ігри з Нео їй стали, раптом, не цікаві((

До речі, вона стала таким гарним підлітком, як буде молодою, думаю, вийде з неї дуже миловидна сімочка)

вввв

Самому грати в уявну подорож навколо світу було дуже скучно, тож Нео подзвонив ще двом однокласникам з якими недавно подружився в школі. Але, хлопці не захотіли йти на майданчик, ще більше засмутивши Нео.

аааа

вввв

Але, з Таміко хлопчик все одно з задоволенням спілкувався, вона виявилась дуже цікавою, а ще, вона так круто жартує.

Поки діти спілкувались, на майданчику розгорілась епічна бійка)))
Обожнюю сімс))) Двоє пенсіонерів вчепились один одному в сиве волосся та чуть не поскручували собі шиї)) Напевне, їхні тоддлери щось не поділили і ці, в свою чергу, теж вирішили вияснити відносини)))

вввв

вввв

Бідна бабуся... здається, їй добряче перепало(((
Ох! Як вам не стидно! Поважний пане! Бити жінку, так ще й в поважному віці!😡

аааа

Трішки переодягнула Таміко в КАСі.

Так набагато краще. Тільки подивіться, яка вона класна.

вввв

Згодом дівчина попрощалась з другом та пішла додому. Вже стемніло, а Нео саме розігрався на майданчику, не хотілось відправляти його додому, тим більше, що дім так далеко.
Нео юний скаут і пірат)) Чи скаут-пірат))) Або скаут під прикриттям)))

вввв

вввв

Щоб не відправляти хлопця додому і його не арештувала поліція, до них приєднався Марк з Космосом.
Тим більше, що маленький русальчик недавно проснувся, добре виспався і не проти прогулянки)

вввв

Поки малюк копирсається в пісочниці, Нео з батьком класно проводять час.

вввв

вввв

Вже була пізня година, сіми вже збирались додому, в якому в той час нікого не було.
Цим скористався місцевий злодій, а я так пошкодувала, що забула купити сигналізацію, коли обставляла будиночок. Що ж, тепер вже пізно переживати, залишається тільки з жахом спостерігати і сподіватись, що злодюжка не поцупить нічого цінного😡

вввв

А він таки поцупив!!!
О Сімс! Ноутбук Нео! З його незакінченим коміксом!

вввв

вввв

Подивіться тільки, який щасливий! Похлопує по мішку зі здобиччю😡

Негідник!😡

вввв

Ноутбука злодюзі виявилось мало, йому ще й наша музична система приглянулась!

Е як тільки це все помістилось в той мішок))

вввв

вввв

Задоволений виловом, поганець зник так само тихо, як і з'явився...

вввв

Коли сімейство повернулось додому, їх чекав дуже неприємний сюрприз. Всі були засмучені.
Особливо Нео, в якого, крім ноутбука було втрачено ще незакінчений комікс.
Хлопчик часто почав розповідати страшні історії з дуже темним закінченням.

вввв

Але його історії завжди були дуже яскравими з ретельним описом і пропрацюванням навіть самих дрібніших деталей розповідей. Думаю, в сім'ї підростає майбутній письменник або сценарист.

вввв

Часто ці історії Нео розповідає уявній подрузі, яка завжди із захопленням слухає його.

вввв

Також, до них часто приєднується Марк і навіть Космос щось захопливо лепече в своїх ходунках)🥰

вввв

вввв

вввв

Іноді, від історій хлопчика, стає дійсно страшно, навіть дорослим)

вввв

Просто милий сімейний момент на кухні)

вввв

simmer
Новачок
12/06/23

Незавершений комікс - ось найголовніша втрата під час цього злочину!

Bellany
Новачок
15/06/23

А Марк, вирішив відвідати місцеве кладовище.

Мавзолей, я дивлюсь, теж у стилі Ісли, як й уся інша архітектура. Дуже гарно 😍

Певно, допитливість взяла верх над обережністю або Баффі не відчувала в русалці загрози.

Або русалчині флюїди поширюються і на єдинорогів. 😄

Карту вирішили не продавати, повісили над ліжком, як трофей.

Одразу видно, що карта старовинна, багато пережила. Її явно пошматували трошки, а потім заклеїли скотчем. Прикольно виглядає 👍

Тільки подивіться, яка вона класна.

Так, цікава дівчинка. 🙂

Що ж, тепер вже пізно переживати, залишається тільки з жахом спостерігати і сподіватись, що злодюжка не поцупить нічого цінного😡

Ох, пам'ятаю, як вони мене бісили. Постійно цупили щось дуже дороге. 😣

Я ж кажу! І пика ще така задоволена 😤

Задоволений виловом, поганець зник так само тихо, як і з'явився...

Слухай, він тут прям як в блокбастері. Натирив коштовностей, сів у катер й уплив в захід сонця. 🚤

Enni
Новачок
28/06/23

До кінця вечора хлопчик із захопленням вивчав письменництво, тренувався писати комікси. Один з коміксів, під назвою "Дорогу супергероям", він навіть почав писати.

Аааа як я зараз захотіла комікси у сімс 4 😵 Це ж таке класне заняття для дітей та підлітків! 

Приїхавши пізно ввечері, до місцевої водойми ловити нові види риб, русалка зустріла єдинорога...

😱😍

два острови відкрито, залишилось ще 6...
Як ви пам'ятаєте, відкрити всі 8 потаємних островів в Іслі - це мрія всього життя Марка, яку, я надзвичайно сподіваюсь, я зможу виконати до смерті сіма)

Хоч би встиг 🤞🏻Бо вже дорослий вік, двоє дітей, а тільки два острова 😬

Бідна бабуся... здається, їй добряче перепало(((
Ох! Як вам не стидно! Поважний пане! Бити жінку, так ще й в поважному віці!😡

Ох, ну знаєте, бабці бувають різними, ми ж не знаємо передісторії 😅

Трішки переодягнула Таміко в КАСі. Так набагато краще. Тільки подивіться, яка вона класна.

Така модна підлітка 😎

Нео юний скаут і пірат)) Чи скаут-пірат)))

Скаут-пірат-русал 😁

А він таки поцупив!!!

О ні 🙊

Часто ці історії Нео розповідає уявній подрузі, яка завжди із захопленням слухає його.

Клас, я обожнювала цих уявних друзів у трійці 🥺

Іноді, від історій хлопчика, стає дійсно страшно, навіть дорослим)

Стівен Кінг росте 😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
12/06/23

Всім привіт, перед постом хочу звернути вашу увагу, що на першій сторінці, під постом з описом додала посилання на пости з розповідями. Окремо на повідомлення немає можливості зробити посилання, тому я розмістила на сторінку де написана та чи інша частина, щоб простіше було шукати пости в темці) Буду по мірі написання оновлювати)

Приємного перегляду!

Ісла Парадісо

Частина 13.1 Сімейний вікенд.

Редагуючи в касі Марка, я, за одно, вирішила підредагувати його робочу форму, а то, Марк вже досягнув 9 рівня кар'єри рятувальника, а до цього часу ходить в одній і тій самій формі) Видно, ЕА не дуже заморочувались з кар'єрою Рятувальника, бо вона реально скучна. Марк тільки рятує сфмів, які топляться, робить їм штучне дихання і періодично рятує, якщо комусь стане погано на пляжі - робить штучне дихання) За всі 10 рівнів кар'єри, йому хіба дали рушничок тематичний для засмагання))
І видно, нова уніформа від сімовода, Марку теж не дуже сподобалась)

Зображення видалено.

А ота мені цілком навіть подобається)) І синій Марку личить))

Але, за всю ту красу, що ЕА зробили в Іслі, за нову навичку занурювання, русалок і місця для дайвінгу, думаю це можна цілком потерпіти, бо доповнення дійсно вийшло бомбезним і до цього часу являється одним з моїх улюблених в трійці🧡

Зображення видалено.

Тим часом, поки Мар був не дуже задоволений своїм новим робочим виглядом, на пляжі промайнув один з надприродних дітей, одної яскравої сімейки, яку я недавно заселила в сейв. Правда, познайомитись ми так і не встигли. Хоча, в подальших постах ми зможемо ближче познайомитись з цією сім'єю)

вввв

Тим часом, Нео був нагороджений за старанне навчання та завжди вчасно зроблену домашку. Цього тижня, хлопчик потрапив в список почесних учнів, а ще, йому доручили важливу та дуже відповідальну справу - доставити шкільні документи в ратушу, що малий негайно зробив.
Директор був дуже вдячний Нео за допомогу, це також повпливало на його більш успішне навчання.

вввв

Люблю сторівське містечко Аврора Скайз. Не тільки за чудові краєвиди, але і за сторівський контент для тоддлерів, а саме, ходунки і манеж, якими я постійно користуюсь. Дякуючи ним, мої тоддлери дуже швидко вчаться ходити і розмовляти, а батькам не потрібно витрачати на навчання весь свій вільний час. Ось, і Космос вже тупотить по підлозі маленькими ніжками, і годі його догнати)

вввв

Просто русалка Карлі. Люблю, коли вона з хвостом, тому, таких русалячих скрішшотів без тематики буде ще не мало))

вввв

вввв

Тим часом, Марк знайомиться з новими русалками в океані. Тільки от, чомусь в них хвости позависали((

А русал з чорним хвостом виглядав би прикольно.

аааа

вввв

вввв

ввечері Нео знайшов скриню з костюмами. Хлопчик уявляв що живе у розпал Юрського періоду.
Він був грізним тиранозавром.

вввв

Аррррр!

вввв

вввв

Тим часом, Марк повернувся з прогулянки, з молодшим сином.
Космос має рису характеру "не любить природу".
Кожні корисні виходи "подихати свіжим повітрям" обертаються для хлопчика істерикою, а для батьків випробуванням)
Космоса нервує все: вітерець, який псує його зачіску, надто яскраве сонце😠 Надто жарко...надто холодно, дратує шум хвиль, коли вони на пляжі! Надто гучно! Ті мурахи повзають скрізь та навколо, залазять в пляшечку з молоком, кусають за ніжки... бррр.
Бути вдома, гратись кубиками або з ляльковим будиночком, от, що обожнює хлопчик. Тому, коли вони приходять додому, з полегшенням видихають всі. Космос, а особливо його батьки))

вввв

А от Нео не сумує, в нього є прекрасна подруга Іоназа, яка завжди поруч, завжди вислухає секрет, або порадить, як провчити того противного задиру з класу, який сьогодні дражнив Нео і обзивав його зубрилою, а ще, з нею дуже весело битись подушками. Часто, Нео з Іоназою влаштовували справжні подушкові баталії і було дуже прикро, що ніхто, крім Нео, іоназу не бачив, а батько з матір'ю часто казали, щоб хлопчик знайшов собі реальних друзів.

вввв

вввв

вввв

вввв

вввв

Більше за Іоназу, Нео, напевне, любив, хіба молодшого брата.
Він часто грав з Космосом. Вони сміялись разом, грали іграшками або в хованки.

вввв

вввв

Той момент, коли Нео спить з відкритими очима і йому знову сняться динозаври...

Бррр... аж моторошно))
В мене кішка часто так спала, з відкритими очима, ще й голову неприродньо викручувала, коли клубочком згорталась. Вперше це мене добряче налякало, а потім звикла)) Але, все одно, це моторошно))

вввв

На вихідних, Чесстери вирішили влаштувати соб невеличкий вікенд на пляжі та з розвагами.
А то, вони завжди, останнім часом, тільки навички прокачують і бігають по місту.
Не дарма кажуть, що ті люди, які живуть біля моря, на пляжі практично не бувають))

Було прийнято рішення не витрачати гроші на дорогі курорти, а скористатись власним. Тим більше, для власників курорту, відпочинок абсолютно безкоштовний)
По дорозі, Чесстери чуть не знесли будинок подружжя привидів (саме від цього глави сім'ї, ненароком, завагітніла Айріс🤭) До речі, треба буде якось їх зафрендити з моїми засновниками, будемо товаришувати сім'ями. Русалки та привиди))

вввв

Космоса на вихідні залишили з нянею, адже він ще надто малий, Відправились троє.

От, і на місці. Марк відправився переглянути, як працює персонал, Нео перевіряв, які розваги в готелі є, а Карлі відправилась зареєструвати номер.

На Ресепшені русалку зустрів усміхнений та дуже ввічливий адміністратор, він зразу впізнав власницю курорту, тому підготував для Чесстерів самий гарний номер-люкс в готелі. А ще, здається, хтось подарував курорту зірковий календар. Головна зірка на якому - акула з Єгипту😄
Вибачте, але я просто не змогла пройти повз того плакату)))) Він прямо напрошується на асоціацію))) А який в тої акули вираз морди)))

вввв

Ох, нарешті можна було переодягнутись в плавки і купальники і відірватись на славу))
Саме більше басейн сподобався Нео, хлопчик був просто в захваті, з гірок не злазив.

уууу

аааа

Карлі також не відставала від сина. Ниряла, ковзала з гірки та весело проводила час, насолоджуючись прохолодною водичкою, яка так приємно зволожувала її луску і дарувала прохолодну свіжість в жару. Шкода тільки, що хлору трохи є і це може повпливати на стан її луски, якщо русалка там проведе багато часу.

вввв

вввв

А от Марк, щось з обережністю заліз на ту гірку, напевне сумнівається в її надійності...
Це ж треба, щоб герой-рятувальник, який не боїться вже навіть акул, злякався маленької гірки))

вввв

Але все гаразд. Марку сподобалось. Гірка крута і надійна)

Ще б хтось вже прибрав те сміття біля гірки, було би взагалі ідеально))

вввв

А ці кадри мені нагадали момент з фільму "Сам у дома", де Кевін в басейні каже, "леді і джентельмени, зараз я буду стрибати бомбочкою! Перепрошую, якщо я когось забризгаю водою"))

аааа

Головне, щоб плавки Нео не загубив так само, як Кевін з "Сам у дома"))

вввв

Наплававшись вдосталь, Карлі з Марком припливли до бару на воді. Кажуть, там подають класні коктейлі.
Ну, а поки власники готелю насолоджуються напоями та один одним, прибиральники, нарешті, забігали, збираючи сміття і наводячи скрізь чистоту. Аж по двоє забігали)) Певно, їм хтось, нарешті сказав, що в готелі керівництво, як то так, що всюди розкидане сміття))

вввв

Але Чесстери на це навіть не звертали увагу, вони були зачаровані майстерністю бармена, який влаштував для них ціле шоу, яке завершилось подачею безмежно смачних коктейлів.

вввв

ввв

Нео, тим часом, хлюпочеться в фонтані, адже для коктейлів він ще замалий))

вввв

Поніжившись у воді і нарешті вибравшись з басейну, русалка відправилась до іншого беру)
Цього разу, до кіоску з тропічними напоями, та їжею))

вввв

вввв

Карлі замовила кокосове молоко з джином та медом в кокосі...
Цікавий напій... Навіть сподобався. Легко, смачно і тонізуюче)

ввв

Але пора би вже було б і перекусити, а то, вже вечоріти скоро почне, а сіми ще нічого не їли.
Сьогодня біля кіоску вже зібралась черга)

рррр

Марку сподобалась продавчиня кіоску, каже що вона мила та вродлива...

Але подивившись на вираз обличчя дружини, поспішив додати, що це він з професійної точки зору, тому що бармени, продавці та інший персонал готелю - це обличчя курорту))

Ага. Ми з Карлі так тобі і повірили))

вввв

Карлі вирішила забрати чоловіка подалі від цього обличчя компанії, то ж, вони з сім'єю відправились до іншого бару на курорті. Потанцювати.

ввв

Спочатку Нео було дуже весело, він із захопленням танцював та веселився)

ввв

Але, хлопчику це швидко набридло і він пішов шукати інших розваг, залишивши на танц.  полі своїх батьків.

вввв

вввв

Поки батьки насолоджувались один одним, Нео знайшов собі заняття по душі, влаштував гучні перегони на лавці.

вввв

О святий Сімс! Скоро власники повернуть в номер, а в них тут потоп! Душ з туалетом зламались!
Треба терміново ремонтувати!

вввв

Карлі ввечері, при зірках і місяці, хлюпочеться під водоспадом🥰

вввв

вввв

Заїзд був дуже довгий, всі учасники виснажені, але ще тримають кермо, Нео йде першим, годуючи суперників пилюкою з-під коліс його авто!
Ііі... Ураааа! Фініш! Нео прибуває першим та отримує цінний приз))

вввв

Поки син зайнятий, Марк з Карлі вирішили скористатись його відсутністю...
Вони так кохають один одного🧡

вввв

ввввНе будемо їх турбувати. Краще перевіримо, що відбувається вдома...
А вдома голодний Космос репетує, і нянь намагається його погодувати)

вввв

Ой, який незручний момент... Здається, Нео відмовився від наступного заїзду та відправився відпочивати в номер...

вввв

Був вражений побаченим і вирішив, що він достатньо відпочив і йому хочеться додому)

вввв

вввв

А Карлі з Марком провели незабутню ніч. Майстер дуже вчасно відремонтував душ))

вввв

simmer
Новачок
13/06/23

Ой, а перші скріни не відображаються.

>>>Головна зірка на якому - акула з Єгипту
Та-ак, така задоволена зірка. ( ̄︶ ̄)↗ 

>>>А ці кадри мені нагадали момент з фільму "Сам у дома", де Кевін в басейні каже, "леді і джентельмени, зараз я буду стрибати бомбочкою! Перепрошую, якщо я когось забризгаю водою"))
Аха-ха, точно!

Насичений відпочинок~

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування