Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Ахах 😆 "І НЕ МРІЙ!"
Ахахаха, кхм... 🤣 Треба було Карлі йому той палець викрутити, а то, бач який, тицяє він. 😒
Нагадав хто її чоловік, а то раптом забула. 😉
Мені так подобається, що там під кожний рівень новий колір одягу. 🙂
Прикольні веселощі 😊
Такі класні вони. 😊
Зате як граційно падає 💃
Подорож до парку вдалася. 👍🙂
>>>Ось така картина сталась наступної миті. Марк, напевне, приревнував, побачивши Карлі в компанії цього мужчини, бо коли він її поцілував, з'явилась хмарка розбитого серця
Мила моя, не розбивай мені серце, не будь такою милою з кимось ще, крім мене. *цьом* Домовились?
Ну милість! А потім ще букет, побачення.
>>>А Марк одразу побіг до Нео, розціловувати його і обіймати.
Сумував за малим.
Які ж вони соціально активні, енерджайзери! Ще як погуляли після повернення додому.
Ось як потрібно давати зрозуміти жінці, що мужчина ревнує, а не влаштовувати розборки з мордобиттями)))
Ага, це поки я їх не засадила прокачувати навики))) В деяких, аж клоустрафобія проявлялась, але то було дуже давно)))
Зараз в мене сіми непрокачані, бідні, але їх знає все місто 😄
Дякую за комент🥰
А чого, можна заробити з цього непогано грошенят...
Ахаха ніколи про це не задумувалася і не пам'ятаю вже лор трійки 😂
Наглядати за нею точно потрібно, з її-то любов'ю до азіатів 😅
Або наїлася риби з акваріуму, поки ніхто не бачив 😅
Аххахах))) точно. На руїнах торгових кораблів))))
Ой, тут обломчик вийшов))
Карлі відсвяткувала свій день народження і в неї тривалість життя виявилась, як в звичайного сіма...
Це дивно, я точно пам'ятаю, що колись грала русалками і вони жили так само довго, як вампіри. Хіба, пофіксили...🤔 Хоча, може і глюк, бо зникла можливість редагувати колір луски для русалок...
Ахахха))) то точно)))
🤭
Доходчиво так))))
От, підтримую на всі сто))))
Але, враховуючи, що це він після того, як Карлі голосно привіталась з ним через мегафон, то, певно, з нервів😍 Бо спочатку сміявся, потім знову подумав, що компанія доволі цікава)))
Карлі таки звела хлопця з розуму... в прямому значенні)))
Ага, і з кожним рівнем стають доступні нові прийоми. От, освоємо з Марком занурювання і будемо прокачувати бойові мистецтва)
Просто не то слово)))
Карлі вирішила влаштувати біля воріт шоу, забувши про м'яч)))
Дякую за комент🥰
Знову опублікувала новий пост, замість того, щоб відповісти)))
Я вже починаю думати, що в неї якісь русалочі флюїди, що приманюють та зводять з розуму усіх звичайних сімів. 😍
Та не страшно, буває. 😉
От, я про це також задумувалась. В принципі, вона кокетка по характеру, але, в мене і раніше в грі були кокетливі сіми, але такого фурору на навколишнє середовище вони не здійснювали))
Ісла Парадісо
Частина 7. День народження Нео та скрін-спам маленької милоти.
Я, нарешті, добралась до встановлення Стора і згадала про гібернаціонну камеру.
Ця штука круто піднімає всі потреби за декілька сім-хвилин.
Так що, ми з вічно сонним і стомленим Марком, вирішили спробувати її прямо зараз.
Коли дверцята камери відкрились, Марк, спочатку, з недовірою оглянув камеру, а потім обережно зайшов в середину.
Двері з шипінням закрились і розпочався процес гібернації.
Марк вирішив заспокоїти нерви, як їх заспокоюють немовлята в утробі матері))
SHAPE \* MERGEFORMAT SHAPE \* MERGEFORMAT 
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Коли ж вийшов з відти, відчував себе трішки сонливим та спантеличеним у просторі, все ж таки, гібернаціонна хвороба не заставила себе довго чекати, але всі потреби Марка відновились на 100 відсотків. А я задумалась, чи не буде чітерством використання цієї камери в челленджі, все ж таки, багато вона не коштує - всього 1000 сіммоліонів, і потреби піднімаються до максимуму за декілька хвилин... Ох, але ж дуже хочеться мати таку штуку в усіх сімів, якими я граю))
Просто Марк і Нео. маленький син і люблячий батько🥰
Нарешті мої сіми зажили, як справжні, щасливі, живі істоти. Без смердючих кавових зерен і вічної сонливості))
Марк зміг приділити більше часу тренуванням перед дзеркалом, адже харизма має бути в нього прокачана по вимогах роботи.
А Карлі засіла за вивчення механіки, бо я ще сподіваюсь, що вона встигне попрацювати в армії. Хоч трішки)
Так і проходили дні Чесстерів, аж поки не настав День Народження Нео.
Вечірку знову вирішили не влаштовувати (душа компанії, Марк, свого сімовода скоро зненавидить за це😄)
Так, як Нео ще зовсім маленький, вирішили його перший День Народження святкувати з невеличким тортиком в колі родини.
Задуваємо першу свічку на тортику... Ох, це так трепетно і мило🥰
Нео підріс таким милим хлопчиком, що я прямо очей відвести від нього не могла🥰
Колір шкіри малюк успадкував від мами, але за рисами обличча і кольором волосся, Нео більше схожий на тата.
А ще, малюк таки успадкував мамин хвіст і тепер в родині Чесстерів поповнилось русалок.
А ще, вдома поповнилось іграшок та інших речей, необхідних малюку.
Так що, в Чесстерів з'явився другий поверх, а спальню окупували іграшки для малечі.
Карлі обожнює сина.
Він такиї милий хлопчик. Цілий день проводить з улюбленим ведмедем.
Ведмідь в захваті... особливо його погризені вуха))
Після чого швидко попадає в руки Карлі.
Русалка виявилась дуже турботливою мамою, проводить з Нео стільки часу. Постійно обіймає малюка, жартує з ним.
А також навчає базовим та самим основним речам в житті.
Потягнулись справжні сімейні деньки.
Марк, тим часом, впевнено йде вперед, невпинно підіймаючись по кар'єрних сходах.
Вже досяг 8 рівня кар'єри. Кажуть, навіть, якщо він буде рятувати сімів в костюмі супергероя, з нього більше ніхто не буде сміятись. Що ж, треба буде якось перевірити)
До речі, пам'ятаєте, перед Карлі, в Марка вже були спроби завести стосунки з неприступною сімкою, яка, врешті решт, зникла, разом з мамою, з карти?
Так от, неменьш дивним чином, сімка з'явилась на одному з пляжів, які патрулював Марк.
І одразу їй стало погано і одразу сімка стала потребувати допомоги рятівникам...
До речі, я таки перевірила, як її звати - Габріела Аріас.
Тепер хоч буду знати, як до неї звертатись))
Марк її і врятував. Після чого Габріела щось почала говорити про безмежну вдячність і красивого рятівника... Хм... Габі, здається, ти спізнилась з прийняттям рішення... Марк вже давно зайнятий, і в нього діти.
Ще, сьогодні трапився дивний випадок. На пляжі погано стало... привиду... Він прохрипів, "рятуйте. Помираю." і гепнувся прямо на пісок...
Хм... невже він ще не знає, що вже помер?..
Що ж, другий раз померти ми йому не дамо.
Врятували.
Тим часом, Поки Марк не бачить, Карлі тягає з акваріуму рибок і ще й Нео цьому вчить))
Маленький русальчик промугикав, що каша смачніша))
Після завершення робочого дня, Марк знову відправився вивчати підводний світ. Відкрив скриню зі скарбамии та зібрав декілька мушель. Дві з них, навіть, були досить коштовні.
Карлі знову рибалить. Добре, що біля дому є невеличке озерце, де русалка може розважитись і відпочити. Тільки от, що вона може там зловити, якщо озеро штучно чтворене і без матеріалів. Але, тут, виявилось, головне - процес))
До речі, недавно якась далека родичка прислала Нео цікаву іграшку по пошті.
Кажуть, ця іграшка має якісь особливі властивовсті, але покищо, Нео ця іграшка дуже подобається, він постійно нею бавиться, співає їй.
Також, малюк дав іграшці ім'я. Напевне, думає, що це дівчонка)) Звати її Іоназа, яка, стабільно, потерпає від погризених вух))
Я ресетнула місто і тепер Марк може досліджувати печери. ура!
Карлі вирішила не тільки показати Нео, як їсти сиру рибу, але і почитала про них їй книгу.
Тільки от Нео, здається, в захваті від такох книжок не перебував.
Бідний, ще й спати сильно хотів. Бідна дитина, в результаті, розплакалась, а вчителі знервовано бурчали собі під
Нарешті цей день скінчився і Нео відправився спати.
Вклавши малюка спати, Карлі також відправилась в океан. Порибалити))))
Марк з Карлі гарно провели час. Довго спілкувались та провели незабутню ніч..
Який малий милий!
>>>На пляжі погано стало... привиду...
Кумедно. Він дійсно ще не осягнув, що помер.
>>>Тим часом, Поки Марк не бачить, Карлі тягає з акваріуму рибок і ще й Нео цьому вчить
Маленькі секретики між русалками. :)
Гарні сімейні дні.