ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

All start from Isla...

Lisichka-sestrichka
Новачок

Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.

Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)

Ісла

Lisichka-sestrichka
Новачок
22/03/23
 Bellany написав: Юху, мої вітання! 🥳 З рандомом воно, звісно, цікавіше, але можуть бути розчарування. Ну, зате хтось з батьків точно залишиться задоволеним. 🙂

Дякуємо)) Ага, рандом завжди приносить сюрпризи, але ще до народження маляти, я вже догадувалась, хто буде) Рандом в Сімс 3, здебільшого, дуже передбачуваний)) А коли бажання батьків розходяться, я часто на стать дитини не впливаю. Стає цікаво, чия ж мрія збудеться)

Bellany написав: Нє, ну ти подивись на цю невгамовну жінку. 😆

Не то слово просто)) Акваріум - то улюблене місце Карлі, і явно, не з естетичних причин)))

Bellany написав: О, пам'ятаю цього сіма, він мені подобався. 🙂

Ага, і мені подобається. Треба буде йому життя влаштувати)) Я якраз зібралась поставити майстер контролер, який ще досі не встановила, то буде йому щастя))

Bellany написав: Суп дум-дум звучить прикольно. 😄

Ага, то, здається, китайський рецепт, але, так як Чесстери в той момент ще не їздили в Китай, здається я наплутала і то той другий суп - що карі. Але я не впевнена))

Bellany написав: О, цікаво було подивитись де з точки зору мапи їх острівець розташований. 🙂

Я його показувала на карті, ти, напевне, не зауважила просто))

Lisichka-sestrichka написав: Зображення видалено.

Bellany
Новачок
22/03/23

Я якраз зібралась поставити майстер контролер, який ще досі не встановила, то буде йому щастя))

Там ще Story Progression від Nraas дуже класний, бо без нього розвиток містечка майже не відбувається. Він так класно мені місто оживив, пам'ятаю. 🙂

Я його показувала на карті, ти, напевне, не зауважила просто))

Ні-ні, це я як раз і мала на увазі, що класно, що ти показала це. 🙂

simmer
Новачок
21/03/23

>>>Іди до мене, крихітко!
Я би втекла. xD

Марк, ну як не соромно зловтішатися з коханої! Вона тобі потім все пригадає після воєнної підготовки.

Маленька церемонія тільки для закоханих. Як мило й романтично!

Скільки фантастичної краси! *_*

Страшні скули...

Бідна дитина, що оставляє газети. На окремий острів добратися! А так-то у них доволі затишно.

Lisichka-sestrichka
Новачок
21/03/23

Ахахах)))) я б теж втекла, але так було задумано автором))) Тим більше, вони на той момент вже жили разом)))

А мені подобаються скули Карлі)) Вона мені взагалі подобається)))

Газети доставляти... То да... Що є, те є))))

simmer
Новачок
21/03/23

Мало того, що промазала з коментом (замість "відповісти" під постом у загальному настрочила). Так ще й не вичитала свої одруківки. >_<'
Не "скули", а "акули" малося на увазі. Так-то Карлі гарненька!

Lisichka-sestrichka
Новачок
22/03/23

Ахахах)))) Буває))))

А я вже скули Карлі вивчала і намагалась зрозуміти, що з ними не тек😄😄😄

Акули, то жесть. Ми з бідним Марком, скоро манією переслідування захворіємо))) я вже почала шастати полокації, щоб акул часом не було))) Вони його явно люблять))))

Lisichka-sestrichka
Новачок
22/03/23

Ісла Парадісо

Частина 5. Народження первістка.

і так, наступила та пора року, коли Іслу почали заливати справжні тропічні дощі.

Проливні та з вітрами. Іноді трішки падала температура і дихати на острові ставало трішки легше.

вввв

Читати продовження під спойлером
👇👇👇

В один з таких дощових днів, повертаючись додому з одної з риболовль, Карлі зрозуміла, що народжує.

Ох, добре, що хоч не посеред моря десь))

вввв

Народжувати подружжя вирішило вдома, тим більше, що Карлі була надто стомлена, щоб їхати в лікарню, а Марк прочитав всі на світі книги для майбутніх та діючих батьків))

Так-так - вічна сонливість - вічна проблема моїх сімів, поки вони не назбирають достатньо балів щастя, для придбання керівництва настроєм))

аааа

Персонажі Лисички-сестрички. Все як завжди)))

Вічно хочуть спати)))

До речі, враховуючи, що Марк прочитав всі книжки для майбутніх мам, в нього не було істерики, коли Карлі народжувала. Він просто стояв і спокійно дивився... Замість того, щоб допомогти і підтримати)))

вввв

А потім, так взагалі спокіно забрався і пішов піднімати навичку чарівності чи то харизми, я навіть не знаю, як буде правильніш перекласти на окраїнську "обаяние")) Думаю, у випадку з особливостями гри сімс 3, краще, все ж таки, буде харизма.

вввв

Нарешті, через декілька сімс-годин, Карлі народила прекрасного, здорового хлопчика.

Зріст - 55см, Вага - 3500г. 😉😍

вввв

Назвали малюка Нео. По характеру він народився ніряхою, який любить спеку))

вввв

Перевіривши, чи з мамою та новонародженим синочком все гаразд, Марк відправився на роботу.

Вихідні в честь медового місяця закінчились, пора приступати до роботи, навіть у такий дощовий день.

Раптом комусь стукне в голову почати тонути в океані, під час тропічної зливи))

аааа

Як я і думала, на пляжі, де працював сьогодні Марк, так нікого і не було. він одиноко просидів на кріслі рятувальника, вдивляючись у воду в пошуках потопаючих))

вввв

вввв

вввв

Зрозумівши, що сьогодні нікого буде рятувати, в таку погану погоду, Мар вирішив себе якось розважити до кінця робочого дня. Не піде ж він додому, його ж за це не похвалять))

Ох, здається, копатись в піску - це в них перетворюється на сімейну традицію))

Цікаво, чи підтримає її Нео, коли вирості. І взагалі, на кого він буде схожий і чи наслідує риб'ячий хвіст Карлі її син - напів русалка...

ззз

аааа

Далі буде...

simmer
Новачок
22/03/23

>>>Замість того, щоб допомогти і підтримати
Та ну, це й була його підтримка, що такий спокійний. ;)

З поповненням родину!

Lisichka-sestrichka
Новачок
23/03/23

Ахахах))) 

100% в таких ситуаціях чоловіка-істеричку хочеться прибити)))

Дякуємо)))

Bellany
Новачок
23/03/23

Вітаю з народженням синочка! 👶 Класне ім'я ви обрали. 😎

Цікаво, він у грі вважається напіврусалкою? І як це буде проявлятися? Чи там 50 на 50, або русалка, або людина? 🤔

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування