ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

All start from Isla...

Lisichka-sestrichka
Новачок

Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.

Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)

Ісла

Lisichka-sestrichka
Новачок
18/03/23

Ага, в мене теж таке бувало. Але моди не ставила, бо таким чином гра сейв підчищає, а як сімів забагато, ще й в Іслі, то гра ьуде більше виснути, ніж працювати)

simmer
Новачок
18/03/23

Та сімочка, схоже, була цундере.
Прекрасне місто, хай і до бісяви глючне. ^^ *насолоджується скрінами*
Доленосна зустріч у парку. :)
Сурова спортсменка! XD Бігати в ластах.

Lisichka-sestrichka
Новачок
18/03/23

Враховуючи те, що я нічого не мислю в аніме, мені прийшлось гуглити, що таке цундере😄 Але тут я з вами згідна, цілком можливо))

Ахахах))) 

Новий вид спорту - біг з ластами))) Иепер я зрозуміла, звідки в Карлі такі накачані ноги)))

Lisichka-sestrichka
Новачок
18/03/23

Забула про Іслу дописати))

Скпзати, що вона глючна - то нічого не сказати))) але воно того варте, місто дійсно дуже класне і яскраве.

Enni
Новачок
24/03/23

Я нарешті добралася до вашої теми! Трошки відкладала це, бо у мене з трійкою пов'язані тільки погані спогади про купу багів-лагів на моєму першому старезному слабкому компі 😅 Але ви тааак цікаво пишете 😍 Ще й у процесі читання почала згадувати як воно було - грати у трійку, тож далі, думаю, читати буде ще цікавіше 😊

я вирішила почати не з продовження історії Марка і русалоньки, про яких я писала в Скрінах Сімс 3, а з самого початку

Клас, це як раз для мене, яка не дивилася у тему зі скрінами. Не буду знати спойлери 😎

мій красунчик заселився у плавучий будинок та багато плавав на ньому у відкритий океан

Оце так функція 😳 Я тепер таке хочу у четвірку... 

До речі, він в уніформі такий лапочка *-*

Мені дуже подобається зачіска Марка - така вона острівна, відпускна, ух, атмосфера) 

То ж, 4 -5 врятованих за день і Марк вже отримав тижневий оклад 8 рівня кар'єри, на першому, за один день.

А ще 4-5 поцілунків у скарбничку життєвого досвіду 🙈

Ми з ним разом отримуємо купу задополення від цих занурювань та підводних пейзажів.

Ого я воно красиво на підводних скрінах! Я, здається, зовсім не грала у це доповнення, але я його пам'ятаю - підозрюю, що я починала, але комп'ютер дав зрозуміти, що то не для мене 😂

Плавають акули...))

А вони можуть вбити сіма? 😱

Ні, ну це вже зовсім.

Та все, з цією панянкою все давно зрозуміло 🤨 Давайте вже русалоньку!) 

Марк був такий ємоційно вражений її красою, що взяв і розцілував згоряча ошарашену цим Карлі))

На цьому скріні я теж безмежно вражена її красою 😍

Русалонька на суші у всій своїй красі))

Це у русалок у людському вигляді ноги так розмальовані у вигляді луски? Завжди? 😨

Мої голубки ненаглядні)

Такііі гарні 🤩

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/03/23
Enni написав: Я нарешті добралася до вашої теми! Трошки відкладала це, бо у мене з трійкою пов'язані тільки погані спогади про купу багів-лагів на моєму першому старезному слабкому компі 😅 Але ви тааак цікаво пишете 😍 Ще й у процесі читання почала згадувати як воно було - грати у трійку, тож далі, думаю, читати буде ще цікавіше 

Дякую) Рада бачити вас в моїй темці))

Сподіваюсь, вам буде цікаво читати її і далі))

таааак, трійка,  капець глючна, з її багами))

Але, як не крути, вона залишається моєю улюбленою частиною.

Enni написав: Оце так функція 😳 Я тепер таке хочу у четвірку... 

Це крутезна штука, я обожнюю, коли сіми плавають під водою😍

Enni написав: Мені дуже подобається зачіска Марка - така вона острівна, відпускна, ух, атмосфера) 

Дякую, ага, такий собі, красунчик-рятівник)

Enni написав: А ще 4-5 поцілунків у скарбничку життєвого досвіду 🙈

Ахахха))) Точно))

Enni написав: Ого я воно красиво на підводних скрінах! Я, здається, зовсім не грала у це доповнення, але я його пам'ятаю - підозрюю, що я починала, але комп'ютер дав зрозуміти, що то не для мене 😂

Ага, місто глючне - капець. На початку так тормозило і підвисало. Теж маю комп не потужний.

На попередньому Ісла завантажувалась, але не зберігалась. Видавала помилку збереження 12. Оперативки не вистачало катастрофічно. За то, тепер я відриваюсь))

Enni написав: А вони можуть вбити сіма? 😱

Так, можуть. Тільки точно не можу сказати, від чого залежить. Марку поки щастило))

Думаю, то як удар током в трійці, чи пожежа. Якщо напад повториться ще раз, поки в сіма негативний мудлет від попереднього - він помре. Тому, коли Марк ниряє, я вже підсвідомо кручу камерою, дивлюсь, чи акул немає поряд)))) До речі, нападають вони не завжди.

Enni написав: На цьому скріні я теж безмежно вражена її красою 😍

Вона красунька, дуже подобаються її риси обличча🥰

Enni написав: Це у русалок у людському вигляді ноги так розмальовані у вигляді луски? Завжди? 😨

Так, у воді хвіст, а на суші луска)
Загалом, мені подобається, це їх відрізняє від інших сімів, бо крім луски на ногах, на суші їх більше нічого не вирізняє ззовні, навіть на аватарі не позначено, що це русалка. Правда, приходиться одяг по кольору луски підбирати)) Але колір луски можна змінувати в касі) Можливо можна і прозорість налаштувати, я щось і не задумувалась над цим)

Дякую за коментар і чекаю знову в темці) Збереження почала, практично спочатку, думаю, далі буде цікавіше))

Lisichka-sestrichka
Новачок
17/03/23

Ісла Парадісо

Частина 2. Пропозиція для Карлі та пошуки таємного острова.

Час повільно рухався вперед, а з ним і стосунки Марка та Карлі.
В один з вечорів, я вирішила, що їм пора узаконити свої стосунки.
І, я вам скажу, Марк ну зовсім не романтичний, ай-яй-яй йому) Запропонував руку і серце, розбудивши Карлі, прямо біля ліжка... Ну, молодець... Добре, що хоч на коліно опуститись не забув і перстень не пластмасовий подарував.))

ввв

Читати продовження під спойлером
👇👇👇

Ой, а скільки захвату було в русалки. Вона з радістю погодилась, а я насолоджувалась щастям голубків)

ввв

Закохані не стримують емоцій і щасливі бути разом кожну хвилину.

вввв

Від жари Ісла Парадісо, в Карлі постійно підсихає шкіра і починає відлущуватись луска, тому, приходиться їй часто, або плавати в океані або... в душі) Іноді вдається її заставати у воді без хвоста, але це не на довго.

ввв

Ох, яка турботлива сімочка. Побачила, що Марк рибок забув погодувати.
Вона саме збиралась відправитись в океан поплавати, за одно і рибок погодувала...

ввв

Карлі! Це точно був корм? Чи може приправа?!
От турботлива, спочатку погодувала, а потім з'їла... сирими... прямо з акваріуму...
Добре, що не всіх))
І закусила то все ламінарією з супермаркету))

ввв

Плавала Карлі до самого вечора. В один з таких вечорів вона розповіла Марку про таємні острови, які розміщені в різних частинах навколо ісли.
А Марк, в свою чергу, не міг стриматись, щоб не відправитись на пошуки одного з них прямо того ж вечора.

ввв

Карлі слідувала неподалік, слідкуючи, щоб коханий не загубився в океані.
Все таки, у відкритих водах може бути небезпечно... Там акули плавають цілими зграями... а ще, можна натрапити на велетенського спрута - убивцю плавучих будинків. Не один такий будинок він знижчив, іноді не виживали навіть його власники...

ввв

ііі

І, нарешті, пошуки Марка увінчались успіхом.
Він побачив на обрії щось туманне та незвичайне...

ввв

Впевнившись, що це може бути таємний острів, Марк попросив водія морського таксі спрямувати свій транспорт туди.

ввв

І... Так! Марк не помилився! Наближаючись до туману, обриси острову в його мглі стають все чіткішими.

ааа

І... ось він! У всій своїй красі!
Маленький правда дуже, але тепер у Марка є власний острів, а таким похвалитись може далеко не кожен!

острів

До речі, це єдиий таємний острів, який можна віднайти в Ісла Парадісо, просто покатавшись на катері та пошукавши його в океані. Решта островів так легко не відкриваються. Щоб відкрити деякі з них - треба добре попотіти)

Ну, а я вирішила, що раз вже Марк тепер має власний острів, не пропадати ж добру.
Короче, він побудував там будинок і вони з Карлі переїхали туди, продавши плавучий будинок разом зі всім майном. Будиночок, звісно, ще не повністю готовий, але Майбутнє подружжя обов'язково доведе його до ладу. По мірі поступлення в бюджет грошей.

вввв

Просто нічний Ісла.

нічний ісла

нічний ісла

Наступного дня Карлі весь вільний час провела в океані, полюючи на дрібних морських жителів, плаваючи разом з акулами та дослуджують підводні локації.
Скрині з скарбами я вирішила не відкривати і квести, якщо трапляться - не виконувати, все ж таки, це було першозавдання для Марка, ще до появи Карлі, так що, залишимо це для нього. А то Карлі полюбуюсь із задоволенням))

Карлі в океані

вввв

жжж

щщщ

ннн

А це вже Марк відправився досліджувати морські глибини та шукати нові загублені скарби піратів.

вввв

вввв

пппп

simmer
Новачок
18/03/23

Із заручинами голубків!
Аха-ха, це не прости акваріум, а потайник із перекусом русалки.
Круто, тепер є свій острів.

Lisichka-sestrichka
Новачок
18/03/23

Ага, власний острів - то круто, бісить тільки, що Карлі з нього на материк добирається вічно вплав. Поки допливе - то вже не треба))) Приходиться завжди слідкувати і вручну садити її на катер))

Я з того акваріума в шоці була, виявилось, що є ще щось в трійці, що мене здивувало)) Але тепер Карлі рибу звідти стабільно таскає, а Мар не може зрозуміти, куди та риба дівається з акваріуму))

simmer
Новачок
18/03/23

Також не знала, що русалки так можуть тягати рибку.

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування