ВІТАЄМО НА НАШОМУ ФОРУМІ!

Спілкуйся, рекомендуй, ділись!

ПРАВИЛА нашого форуму
Конкурс МЕМІВ
Літературний конкурс

All start from Isla...

Lisichka-sestrichka
Новачок

Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.

Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)

Ісла

Lisichka-sestrichka
Новачок
20/04/23
Bellany написав: Під керівництвом Чесстерів курорт все більше перетворюється на чудове місце для відпочинку. 🙂

Дякуємо) Я взагалі хочу його перебудувати повністю, але все грошей не вистачає))
Поки тільки додаю об'єктів нових, але і задоволених клієнтів стає більше))

Bellany написав: Дуже цікаво спостерігати за відносинами Марка із сином. Милі та кумедні одночасно. 🥰 Від Нео я взагалі у захваті, таке чарівне маля 😍

Нео підросте в дитину, то буде ще миліший) Діти в трійці, загалом не дуже гарні, але цей красунчик. Вже з нетерпінням чекаю, щоб подивитись на нього молодого)

Bellany написав: У Карлі так важко проходить друга вагітність. Бідненька... Я тут тихенько буду сподіватись на ще одне русалченя, тільки цього разу дівчинку. 😊

Ага, в неї такий токсикоз, тошнить майже кожні дві сім-години. То капець))

Bellany написав: Величезні 😲 Їсти не переїсти. 😄

Одна жаба на всю сім'ю... на місяць)))

Bellany написав: О, інтрига! 😏

Результат буде неочікуваним. Головне, щоб Аріас знову кудись не зникла))

Bellany написав: Ех, розбили мої мрії, ахах 😄

Ахаххах)))І мої також))
Я так хотіла дівчинку, але третє русальчиня буде незручно ростити, бо будинок не дуже великий, а переїжджати ми поки не плануємо)

Bellany написав: Підводні кадри такі епічні завжди. 😍 Хвилююсь за Марка з його небезпечним квестом. 😨

Вся іронія в тому, що ті акули тепер на Марка не нападають... Просто плавають поряд, а Марк їх і не боїться... Вже звикли один до одного, напевне))

Enni
Новачок
18/04/23

Якщо й друга дитинка буде русалкою, то треба ставити другий акваріум, мені здається 😂 можна замість холодильника) 

Тримаю кулачки за Марка та його пригоди заради острова 🤞🏻

Lisichka-sestrichka
Новачок
20/04/23
Enni написав: Якщо й друга дитинка буде русалкою, то треба ставити другий акваріум, мені здається 😂 можна замість холодильника) 

Ахахах))) Там скоро буде ціла колекція)))
Дякую за комент)

Lisichka-sestrichka
Новачок
23/04/23

Ісла Парадісо.

Частина 9. Дорослішання Карлі та народження ще одного спадкоємця.

Нео Швидко навчається, та швидко росте. Ось, нарешті навчився говорити і незрозумілий гулькіт перетворився, спочатку у слова, а потім в цілі речення. Нескінченний потік речень) А в навчанні допоміг сторівський манеж)) Там же ж, Нео навчився ще й рахувати)

ссс

Читати продовження під спойлером
👇👇👇

Карлі все краще і краще готує, ось, навчилась пекти рататуй. При чому, їжа в неї теж не підгорає більше.

вввв

В Марк періодично вибирається на природу. Бігає по місту, насолоджується пейзажами та збирає цінні гриби і камінчики, щоб потім вигідно продати.

вввв

вввв

Так як Карлі і Марк одночасно захотіли сина, я вирішила їм не перечити. Як я вже писала в минулому пості, що ж, буде в нас покоління хлопчиків))
Для цього мій рятувальник з'їздив в місцевий магазин та купив трохи яблук та ламінарію для Карлі.
Так що, під час цієї вагідності, русалка на дієті і харчується яблуками))

вввв

І  прибирає на кухні після своїх кулінарних шедеврів))

вввв

Тим часом, В Ісла Парадісо календарний рік добігає кінця.

В Іслі немає ні осені, ні зимии. Це тропічний острів, але ближче до грудня, спостерігається незначне погіршення погоди, пониження температури повітря, та часті нічні тумани.

вввв

вввв

От і настав час народжувати.
Карлі прокинулась дуже рано від різкої болі в поясниці.
Зрозуміло було одразу - Час Х наступив. Марк, як завжди, покодив себе зважено і адекватно. Мій розумничка.

вввв

Цього разу було вирішено народжувати в лікарні, щоб уникнути ускладнень.
Відправивши Карлі до лікаря, Марк саме збирався виходити слідом за дружиною, як проснувся і розкричався Нео. Маленьке русальченя має не аби який апетит. Колиб він не проснувся, скільким він не їв - Нео вічно голодний))

вввв

Що ж, приготувавши дитячой сніданок та поставивши тарілку перед сином, Марк викликав няню та побіг слідом за русалкою до роддому.

аааа

вввв

Але, не довго я раділа. Виявилось, вагітна русалка все долає вплав. Пливе повільно, баато разів виходить на берег чимось невловолена... Хм, напевне тим, що народити спокійно їй не дали))

То ж мені стало цікаво, через скрільки годин Карлі, таки, подолає цей нескінченний шлях і прийде до лікарні))

вввв

ссс

До лікарні Марк, на жаль, так і не доїхав. Йому шалено хотілось спати і їсти... І вже треба було їхати на роботу. Адже, потопаючі самі себе не врятують))

Так що, Марк вирішив на хвилину повернутись додому, скористатись камерою, що покращує потреби і пора вже на роботу.

Судячи з обличча Марка, стало зрозуміло, що в нього сьогодні був дуже напружений день))

вввв

Тим часом, Карлі таки дійшла до лікарні... Через 3 години після того, як вийшла з дому)

Біля лікарні зустріла ще одного брата по хвосту і я подумала, що треба буде їм подружитись якось, все ж таки, в русалки немає жодного знайомого русала або русалки. Якось неправильно. Але, то буде вже пізніше.

вввв

Нарешті! Все скінчилось і Карлі народила ще одного здорового хлопчика.

Назвали малюка Космос.

По характеру маленький спортсмен і не любить природу. Хм... цікавив риса гарактеру для русалки, яка проводить пів життя в океані.

вввв

А Марк в той час, вириває з чіпких лап смерті бідних сімів)

вввв

Сьогодні дуже нестерпна та жарка погода.
Навіть треновані військові втрачають свідомість від жари, то ж в Марка сьогодні багато роботи.

пппп

Поки рятував лейтенанта, інша сімка-підліток мало не втопилась.
Їй пощастило, що Марк дуже вправний в своїй професії.

вввв

Тим часом Чесстери трішки розширили дитячу, а то, в попередній для двох діток катастрофічно не вистачало простору.

ссс

Просто Нео. Просто відгризає голову іграшковому супергерою))

вввв

А тут Карлі купає малюка і ніжно обіймає малого врєдину))

вввв

аааа

вввв

Також, Нео любить читати книжки. він або сам розглядає картинки, або із зацікавленістю слухає історії, Які йому читає мама.

пппп

Марку ж необхіодно завести побільше друзів, а то, йому потрібко прокачувати харизму, а там є необхідна кількість друзів, для проходження нового рівня.
Самі ж сіми охоче з Марком спілкуються, адже він крутий рятувальний, який завжди і вчасно приходить на допомогу в екстремальних ситуаціях.

От і в цьому випадку, після того, як постраждала дівчинка вибралась на берег, Марк почав її повчати, що спочатку необхадно почистити зуби, а потім йти плавати в океані. Кажуть, так вона краще буде триматись на воді))

вввв

Кейлі і Марк швидко подружились, і так як Кейлі була місцевою знаменитістю, Марк теж отримав одну зірочку і тепер став відомим у місті рятувальником. От, навіть замбі в повний місяць приходять на пляж, щоб подивитись на новоявлену зірку))

вввв

А потім, ніяк не могли зрозуміти, як опинились тут))

вввв

Нео з незвичайною іграшкою, в повний місяць, виглядають якось по-космічному))

аааа

вввв

Якось непомітно підкрався День Народження Карлі.
Вечірку ми не влаштовували. Відсвяткували в тісному родинному колі.

Карлі перед тим, як задути свічки на тортику, розглядає їх з Марком фотографії.
Це так мило.

чччч

Намилувавшись фото, Карлі таки задула свічки...

уууу

... і подорослішала...

вввв

Також, після свого дня народження, Карлі відпраивилась в салон краси.
Було прийнято рішення повністю поміняти свій стиль, що ми і зробили.

лллл

Відсвяткувавши свій День Народження, Карлі накупила кних по рибній ловлі і відправилась читати їх в бібліотець

вввв

А Марк, тим часом продовжував шукати акул та досліджувати підводні печери.
В одній з таких печер, він натрапив на підводного монстра - велетенського спрута, який добряче налякав Марка і чуть його не перетворив на власну вечерю.

вввв

вввв

вввв

А Карлі сьогодні на рибаллці виловлює одних піран'їв. Карлі дуже хоче зловити рибу-собаку, про яку читала в книці по риболовству. Тому постійно критикує кожну зловлену рибку іншого виду, а особливо піран'їв. Хм, напевне ці ненажери просто з'їли цих рибок.

ііі

Bellany
Новачок
23/04/23

Карлі героїчна жінка, добиратися до лікарні самотужки стільки часу. 🏊‍♀️ Є й свої недоліки у житті на відлюдному острові.

Вітаю з народженням нового маляти! 🥳

Було прийнято рішення повністю поміняти свій стиль, що ми і зробили.

Ой, ну це прям така екстремальна зміна. Зовсім на себе не схожа. 😮

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/04/23
Bellany написав: Карлі героїчна жінка, добиратися до лікарні самотужки стільки часу. 🏊‍♀️ Є й свої недоліки у житті на відлюдному острові.

Це просто щось))) Добре, що не родила в таксі))))

Загалом, на острові жити не погано, якщо він не далеко від материка і твій сім не русалка))) Бо вони завжди скрізь добираються вплав, тому приходиться постійно слідкувати і пересажувати Карлі на скутер. А от, коли вона їхала народжувати в лікарню, так в океані взагалі неможливо було вибрати жодну дію. І вийшло ні туди, ні сюди. Прийшлось чекати, поки вона самотужки до тої лікарні допливе)))

Ну і, загалом, Ісла Парадісо складається з мережі островів і там взагалі незручно кудись добиратись, бо сіми постійно переправляються катерами через воду, що займає трохи часу. Є швидкий катер, але він коштує 81000 сіммоліонів, на нього ніяк гроші не назбираємо) У Карлі в багажі такий був, коли вона переїхала до Марка, але після подорожі в Шанг-Сімлу, катер забагував і десь пропав, а коли ресетнула місто, швидше за все, видалився разом з рештою транспорту, який стабільно застрягає без сімів на карті)

Весь океан всипаний кинутими катерами і човнами))

Bellany написав: Вітаю з народженням нового маляти! 🥳

Дякуємо)

Bellany написав: Ой, ну це прям така екстремальна зміна. Зовсім на себе не схожа. 😮

Ахаххаха))) Я хотіла зробити її схожою на русалку, як казкового персонажа)))

Але мені подобається) Я ще хотіла їй волосся пофарбувати в рожевий, але вирішила, що це вже буде занадто)) Все ж таки, Карлі вже давно не підліток))

Загалом, я люблю екстремально-незвичайних сімів, тому, такі травматичні зміни не останні в моїх світах))

Enni
Новачок
27/05/23

Я чомусь думала, що читала нову частину, а виявляється, що не читала 😱 

Приєднуюсь до вітань з первістком і до здивування новим образом русалоньки 😂 Вона тепер виглядає як персонаж мультфільму - така архетипова незадоволена жіночка, не вистачає ще, не знаю, пентхаусу та собак 😅

Lisichka-sestrichka
Новачок
27/05/23

Дякую)) Ага, хотіла щось казкове, але вона дуже навіть задоволена)) А от від пентхаусу і собачок, точно би не відмовилась))

simmer
Новачок
23/04/23

>>>Тим часом, Карлі таки дійшла до лікарні... Через 3 години після того, як вийшла з дому
Вперта русалка! XD

>>>Біля лікарні зустріла ще одного брата по хвосту
Пам'ятаю з давнього досвіду, як грала на островах. Хочеш знайти русалку - не знайдеш. Не цікавить окульт - ось він, знайомтеся.

>>>Просто Нео. Просто відгризає голову іграшковому супергерою
Скоро всіх загризе. х)

Новий образ Карлі такий... кумедно-злий.

Lisichka-sestrichka
Новачок
25/04/23
simmer написав:
Вперта русалка! XD

Ахаххах)))) Вона таки народила ту другу дитину 😂😂

simmer написав:
Пам'ятаю з давнього досвіду, як грала на островах. Хочеш знайти русалку - не знайдеш. Не цікавить окульт - ось він, знайомтеся.

Це точно) Загалом, мене бісить, як в гра перетворює всіх під ряд на вампірів і русалок. Потім пів міста їх таких. В збереженнях, де я не граю за надприродних істот, я відключаю всю нечисть, крім вампірів, але, здається, скоро і їх відключу. Шкода, що русалки не відключаються в налаштуваннях.
Але в Іслі, нехай плодяться) Головне, щоб в межах розумного)
Я тут недавно заселила ще величезне сімейство відьом. Хочу їх задружити з Честерами. )
Вони обов'язково з'являться в наступних частинах, як тільки Честери молодші познайомляться з ними в школі. Але, не ранііше, ніж через декілька постів бо вже награла трохи наперед)

simmer написав:
Скоро всіх загризе. х)

Напевне, Нео мав народитись перевертнем, а не русалченям))

simmer написав: Новий образ Карлі такий... кумедно-злий.

Ахаххаха))) Ну, взагалі вона добре, але трішки холерик і її стабільно, трішки все вибішує)))
Певне, з віком ще додалось)))

Налаштування доступності
Налаштування контрасту
Розмір шрифту
Міжбуквенний інтервал
Міжрядковий інтервал
Зображення
Шрифт
Скинути налаштування