Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Він в шоці))) Напевне, не був в курсі, що можна померти двічі))
Ще трошки, і акваріуми прийдеться обмотувати колючим дротом))
Нео - дуже чарівний малеча 😍 а коли він буде схожий на справжнього русала? Вже у дитячому віці, чи аж у підлітковому або дорослому? Цікаво подивитися на його хвіст)
Вітаю Марка з можливістю досліджувати печери, натештііі 🥳
Ага, від Нео очей не відірвати, такий лапуля😍
Стосовно хвоста, не знаю, я русалками так далеко не догравала)) В дитячому віці точно хвоста не буде, бо вже дограла до нього)) Будем дивитись, як в підлітковому. Але, мені чомусь здається, що буде, як у вампірів, там повтоцінно вони вампірами ставали тільки в молодому віці, думаю, так само і з русалками буде.
Прикольний об'єкт, не грала з ним. 🧐
Якщо в правилах на це заборони немає, то чому б і ні. 🙂
Йєй, русалченятко! 🤩 Дуже милий хлопчик. 😊 Судячи з кольору луски хвіст в нього буде червоно-жовтий?
Дивно, що руки Марка не провалювались крізь того привида. 😄
Ахах, передає важливі знання наступному поколінню. 😆
Ооо, пам'ятаю цю іграшку. 😏
О, вітаю! 🥳
Ага, я ще відкрила декілька функцій з ним, наприклад, телепорт, але телепортується сім тільки з місця, де встановлена ця камера. Назад тільки пішки, або, якщо на ділянці є встановлена ще одна камера. І спеціальний костюм не знімається. Ще бачила, що можна шукати з його допомогою метали та інші предмети, як помічник колекціонера за бали щастя, але ця функція чомусь не спрацювала. Можливо я зробила щось неправильно, не знаю.
Ну, в правилах забороняються моди і коди, які полегшують гру. А камера ця сторовська, по суті ж скачана. А потреби там дійсно піднімаються до максимуму за хвилину-дві. Хоча, від нього мудлет червоний переважно завжди, я так зрозуміла, якийсь побічний ефект від камери, який викликає в сімів сонливість і камерою немає можливості ще раз скористатись для підняття потреб, поки не пройде 6 годин і мудлет не зникне.
Ага, він такий лапочка, я налюбуватись не можу))
Так, луска в малого оранжева буде. Мені вже кортить подивитись на хвіст Нео))
Марк в нас всесильний рятівник)))
Ага, іграшка з сюрпризом)
В мене вже на неї з'явились плани)
Дякую)
Правда, то не надовго)
Ті печери постійно чомусь глючать і сіми періодично звідти вилітають на сушу. Приходиться періодично ресетити місто. Але, за то, потім скрині зі скарбами завжди закриті і можна заново знаходити там скарби і сімоліони))
Всім привіт в мому, маленькому, віртуальному світі 😃
Вітаю вас зі світлим святом Пасхи!
Нехай це свято принесе нам перемогу і мир!
Ісла Парадісо
Частина 8 На пошуки таємного острова!
Поки в реальному світі всі святкують Пасху, у віртуальній Іслі, Чесстери продовжують розвивати свій курорт.
Так як він дотягнув вже до повних трьох зірок, ми з Марком вирішили його трішки покращити. Особливо, звісно, не розігнатись на тих пару тисяч, що вдалось зібрати, але ціну за проживання підняли до середньої))
На місці старезної дирявої ванни, яка, невідомо що, взагалі, робила на вулиці, придбали новеньке джакузі і висадили біля нього трішки зелені.
Тепер тут можна провести романтичні вечори, насолоджуючись веселими бульбашками.)
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Також, тут з'явився невеликий басейн, а на другому поверсі, біля бару - стіл з десертами, про які так часто писали відвудувачі готелю. Постійно жалілись, що їм тут не вистачає десертів.
Що ж, сподіваємось, тепер вони щасливі. А я все мрію повністю перебудувати цей курорт і перетворити на справжній рай для відвідувачів)
Марк багато часу проводить з Нео, постійно допомагає Карлі з малюком.
Правда, не завжди виходить так ідеально, як хотілось би. Іноді Нео бешкетує, заставляючи Марка нервувати. Цей день не став винятком)) Поки Марк міняв малюку памперс, Нео бешкетно засміявся і напісяв на татка. Татко в захваті🤭
Ах ти ж, малий нечемнота))
Після такої заміни підгузка - однозначно купатись. І, бажано, обом))
Після апгрейду курорту, в Чесстерів зовсім не залишилось грошей. Точніше, залишились... Аж 1 сіммоліон. І було дуже не зручно перед нянею, коли виявилось, що заплатити йому за роботу нічим...
Але нянь, здається, зовсім не розгубився. Спер дитячий горщий і з чистою совістю пішов додому.))
То ж, продавши декілька морських мушль і дорогоцінних каменів з багажа Марка, який я постійно забуваю підчищати, сім купив новий горщик і одразу ж посадив туди Нео. Пора припиняти ці неподобства із заміною підгузок і ходити вже в туалет самостійно, як і личить великим хлопчикам))
Карлі почала більше втомлюватись, іноді її морить в сон ще до обіду.
В ці моменти я залишаю для Нео дитячі книги, щоб він не турбував маму.
То ж малюк із задоволенням гортає картинки книги "Малюнки пальцями", чи якось так))
Часто Марк читає ці книжечки разом із сином. В ці моменти вони такі милі і щасливі.
А ще, Марк привчає малюка до здорового способу життя ще з малечку, а також до любові, до спорту. Ось так вони разом тренуються))🥰🤗
Карлі стабільно почало тошніти... Скрізь і всюди...
Вона, звісно, ще не знає, але я трішки припідніму завісу та розповім про подіє двотижневої давності... в підводній печері... Тоді, коли Марк захотів ще одну дитину, яку не планував у цьому збереженні автор, а Карлі просто хотіла розважитись з коханим))
Ну... Розважилась, я вам скажу))
Тим часом Нео росте та вивчає нові горизонти і як до них дійти, а Марк допомагає сину.
Карлі знову, як завжди, нудить... майже кожних 2 години.
Бідненька, мені аж самій її шкода)
Ввечері, коли трішки спала спека, сім'я вирішила прогулятись містом, по дорозі вони заскочили в невеликий парк з дитячим майденчиком.
Я його трішки підредагувала. Додала декілька механічних качель для самих меньших, класики і пісочницю.
Нео натякає, що незавадило б перекусити))
Також, Нео зацінив гойдалки. Йому дуже сподобалось))
По дорозі в парк, Карлі знову знудило. Враховуючи, що цей лот знаходиться на іншому острові, до якого довго добиратись, відпочити сім'єю так і не вдалось, Карлі прийшла дуже пізно. Всі вже хотіли спати. Особливо Нео, тому прийшлось їхати додому.
Але, русалка дуже любить природу, тому насолоджувалась всім навколо, ну і раз вона вже сюди приїхала, було вирішено, що додому поїдуть тільки Марк з Нео, а дружина трішки провітриться та порибалить.
Сьогодні на гачок попадається багато жаб. Цікаво, чи буде Карлі їх їсти сирими, коли проголодається..))
Вклавши малюка спати, Марк ще довго плавав з маскою, вивчаючи морське дно біля дому і навіть знайшов декілька мушель.
А зранку я відправила Марка пожити у власний готель та перевірити, як працює персонал.
А за одно, попитати на ресепшині про таємний острів, який періодично видніється в туманах. Бо я зовсім забула про мрію всього життя Марка - відкрити всі 8 таємних островів. І я навіть не уявляю, коли ми встигнемо всі їх відкрити.
На ресепшині сказали переговорити зі стареньким гідом, який вже давно на пенсії. Він знає багато легенд про цей острів, а раптом одна з них приведе Марка до бажаного.
Що ж, виклик прийнято, обов'язково добудемо карту, але спочатку потрібно заселитись.
За одно, можна буде трішки відпочити від сімейних буднів, ну і законний вихідний на роботі використати з користю.
Хм... І це номер Люкс... Що ж, люксовий тут, хіба, вид з вікна. Думаю, потрібно терміново збирати грошики і доводити тут все до ладу)
А от і дещо цікаве ми знайшли.
Так-так, сміттєвий бак.))
Думаю, ви подумали про те ж саме, що і я))
Що ж, в цьому курорті, навіть в сміттєвих контейнерах немає нічого цінного.
Марк знайшов таргана, виліз весь смердючий. Тільки вимазався.
Що ж, за одно перевіримо джакузі...
Джакузі - клас! Вода гаряча, бульбашки веселі, час проводиться приємно, тіло розслабляється.
Все, як і було в описі до нього, в інтернет-магазині)
Ох святий сімс! Ми коли-небуть розпочнемо той квест???
Тепер раковина зломалась!
Вгадайте, кому прийшлось її ремонтувати та витирати ціле море води на підлозі?
Так, ви правильно вгадали - Марку.
Як виявилось, з гіом поспілкуватись було не так просто, як здавалось...
Він виявився, мало що невидимим, так ще й знаходився десь під землею...
А знайшов Марк цього дідугана на кладовищі, що цілком було логічно для такого сюрпризу)
Що ж, після декількох спроб заговорити з пенсіонером, я зрозуміла, що так недовго і провалити це завданні, та залишитись без таємного острова. Так що, прийшлось дідугана ресетнути і їхати до нього через всю карту, з декількомами переправами по воді...
Ох, і жесть, щити в Іслі. Місто хоч і крутезне і безмежно красиве, але воно вже починає мене нервувати))
Просто пейзаж на Іслі. Просто продуктовий)
Тим часом нянь робить домагку, поки Нео спить.
А Карлі згадала про існування акваріума))
З останніми подіями я про нього забула і там навіть одна рибка померла, яку Карлі зараз виловлює.
Тепер залишилось його почистити і погодувати решту вцілілих рибок.
І не забувати більше, в майбутньому))
Марк посілкувався таки з дідуганом, і відправився до іншого колишнього гіда в науковий інститут, розповісти те, що розповів пенсіонер, а заодно передати якусь, необхідну для дослідів першого, деталь.
Там Марк знайшов доволі великий метеорит.
ми вирішили його забрати і дослідити.
як виявилось, це доволі цінний метеорит, який прилетів із-за меж нашої галактики.
На першой погляд, він коштував десь 100 з чимось сіммоліонів, але після того, як Марк його дослідив, виявилось, що цей екземпляр набагато дорожчий. Марк зміг продати його з 445 сіммоліонів, що було дуже актуально в цей час для Чесстерів.
А ще, ми зустріла Аріас. Як виявилось, після того, як сімка з мамою зникла з карти, а потім, так само загадково, з'явилась, у зв'язках Марка вона так і не з'явилась. Вона ніби існує і неіснує одночасно))
Що ж, надихнувшись таким фокусом гри, я вирішила також пожартувати і зробити для Аріас сюрприз, а який - дізнаєтесь в наступних постах🤭
А поки що, повертаємось в готель.
Вчений з наукового центру запропонував спробувати пройтись по дуже гарячих вуглях.
Що ж, ми спробували. Встановивши саму максимальну температуру, так як з більш низькими температурами, завдання не вважалось пройденим.
Скажу вам, приємного було мало. Ногам Марка було гаряче. Дуже гаряче. Він стрибав на розжареному вугіллі і сильно хвилювався за стан своїх п'яток))
Але, в кінце ве пройшло добре, Марку вдалось перемогти цю яму і свої страхи. Він ще й отримав позитивний мудлет і ще одну історію в список історій рятівника Марка про те, який він герой))
Завдання боло виконане, Марк повернувся до вченого і... отримав нове... Ще божевільніше...
Ви уявляєте?! Марку запропонували побитись з акулою... З акулою, Карл! Яких Марк боїться до підмоченого гідрокостюма))
Тим часом Карлі дізналась, що таки вагітна, розповіла про це Марку і вони обоє захотіли ще одного сина... Хм... Що ж, здажться, в цьому поколінні в нас буде чоловіче царство))
Скоро в маленького Нео з'явиться братись, а Карлі, напевне, вже ніколи не вийде на роботу бо їй дали ще 9 днів декрету😂
О Сімс! Марк, твоя дружина вже з доволі велеченким животиком сумно дивиться на верещащого Нео...
Мені здається, їй необхідна допомога, а не ще один невідкритий острів))
Заспокоюємо вагітні русалчині нерви)))
Просто милий малюк, який дуже любить маму.
Тим часмо Марк, зібравши всю свою волю в кулак та нецензурно лаючись, відправився на пошуки акул, з якими можна було б побитись))
Але, поки що, знайшов тільки скриню, в якій було 2000 сіммоліонів та 5 діамантів...
Що ж, також не погано)
Акул ми також знайшли. Сьогодні їх тут плаває багатенько...
Але вони якість дружелюбні))
Воні собі просто плавали, зовсім не звертаючи на Марка уваги, і він їх навіть не лякався.
А от в мене, від деяких моментів, волосся дибки ставало))
Що ж, результат цього дня: З акулою так і не побились. Повернулись додому з двома тисячами сіммоліонів та п'ятьма діамантами.
Далі буде...
>>>Вона ніби існує і неіснує одночасно))
Яка загадкова особистість!
Сім'я збільшується. :)
І як усе встигати? Хай щастить!
Ага, ростемо потрошки))
Поки встигати все, ще не дуже складно, але, ще не вечір))
Під керівництвом Чесстерів курорт все більше перетворюється на чудове місце для відпочинку. 🙂
Дуже цікаво спостерігати за відносинами Марка із сином. Милі та кумедні одночасно. 🥰 Від Нео я взагалі у захваті, таке чарівне маля 😍
У Карлі так важко проходить друга вагітність. Бідненька... Я тут тихенько буду сподіватись на ще одне русалченя, тільки цього разу дівчинку. 😊
Величезні 😲 Їсти не переїсти. 😄
Ох, ці ж глюки... 🙄
О, інтрига! 😏
Ех, розбили мої мрії, ахах 😄
Підводні кадри такі епічні завжди. 😍 Хвилююсь за Марка з його небезпечним квестом. 😨