Повідомлення про помилку
Warning: Undefined array key 0 in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)Warning: Trying to access array offset on value of type null in simstheme_preprocess_field() (line 150 of themes/simstheme/simstheme.theme).
simstheme_preprocess_field(Array, 'field', Array) call_user_func_array('simstheme_preprocess_field', Array) (Line: 261) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('field', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array) (Line: 504) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array) (Line: 475) Drupal\Core\Template\TwigExtension->escapeFilter(Object, Array, 'html', NULL, 1) (Line: 66) __TwigTemplate_600decadafbd760115190b92a062a1bf->doDisplay(Array, Array) (Line: 360) Twig\Template->yield(Array) (Line: 335) Twig\Template->render(Array) (Line: 38) Twig\TemplateWrapper->render(Array) (Line: 33) twig_render_template('themes/simstheme/templates/node/Forum/node--forum--full.html.twig', Array) (Line: 348) Drupal\Core\Theme\ThemeManager->render('node', Array) (Line: 491) Drupal\Core\Render\Renderer->doRender(Array, ) (Line: 248) Drupal\Core\Render\Renderer->render(Array, ) (Line: 238) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->Drupal\Core\Render\MainContent\{closure}() (Line: 638) Drupal\Core\Render\Renderer->executeInRenderContext(Object, Object) (Line: 239) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->prepare(Array, Object, Object) (Line: 128) Drupal\Core\Render\MainContent\HtmlRenderer->renderResponse(Array, Object, Object) (Line: 90) Drupal\Core\EventSubscriber\MainContentViewSubscriber->onViewRenderArray(Object, 'kernel.view', Object) call_user_func(Array, Object, 'kernel.view', Object) (Line: 111) Drupal\Component\EventDispatcher\ContainerAwareEventDispatcher->dispatch(Object, 'kernel.view') (Line: 186) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handleRaw(Object, 1) (Line: 76) Symfony\Component\HttpKernel\HttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 53) Drupal\Core\StackMiddleware\Session->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\KernelPreHandle->handle(Object, 1, 1) (Line: 28) Drupal\Core\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 32) Drupal\big_pipe\StackMiddleware\ContentLength->handle(Object, 1, 1) (Line: 191) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->fetch(Object, 1, 1) (Line: 128) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->lookup(Object, 1, 1) (Line: 82) Drupal\page_cache\StackMiddleware\PageCache->handle(Object, 1, 1) (Line: 50) Drupal\ban\BanMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 48) Drupal\Core\StackMiddleware\ReverseProxyMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\NegotiationMiddleware->handle(Object, 1, 1) (Line: 36) Drupal\Core\StackMiddleware\AjaxPageState->handle(Object, 1, 1) (Line: 51) Drupal\Core\StackMiddleware\StackedHttpKernel->handle(Object, 1, 1) (Line: 741) Drupal\Core\DrupalKernel->handle(Object) (Line: 19)
Довго думала, викладала скріни в Скріншоти Sims 3 і таки вирішила створити власний світ))
Поки що, тут будуть історії сімейки з Ісла Парадісо, з яких і почалась ця історія, в подальшому, можливо будуть сімейки і з інших лінійок Sims.
Вибачайте, обкладинка вийшла трохи кострубатенька)
Enni, Bellany, дякую за коментарі🥰
Добре, що я ще не встигла настрочити)))))
Ага, розробники дуже класно пропрацювали це доповнення, до речі, зі всіх, воно, як на мене, найменьше глючне) Одне з моїх улюбленіших. Сіт пригод і Вперед в майбутнє, то моя любов у сімсах))
Я теж в захваті від них) Дякую)
Вередливий) Вже скоро Нео підросте))
Трохи заспойлерю, він таки успадкував русалковий хвіст і підріс до такої милоти, що я прямо відірватись не можу))😍 До останнього тримаюсь, щоб його не зайпойлерити))
Та то капець якийсь, в моїх сімів ще такого не було, щоб приходилось прямо слідкувати, щоб та любов не закрутила з кимось щось)))
Карлі подобаються всі абсолютно, вона мені сердечками стріляла навіть на сімок. Капець якийсь)))
Налаштовуюсь морально, щоб почати пписати наступну частину))
Ісла Парадісо
Частина 6.
Китай
6.3 Подорож в печеру Дракона.
Поки Карлі бігала між водоспадами, збираючи дорогоцінне каміння, Марка розбудив телефонний дзвінок.
Дзвонив один з місцевих жителів з пропозицією підзаробити.
Звісно, ми с Марком не могли втратити можливість побродити по залах печери Дракона і пофотографувати всю ту красу)
Але от завдання йому дали просто незабутнє...
Знайди те, не знаю що...
Супер, більше в мене коментарів немає))
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Швиденько перекусивши жареними овочами, Марк погасив вогонь в багатті і побіх на пошуки печери Дракона, яку знайшов доволі швидко.
Воно і не дивно, ця печера являється візитівкою Шанг-Сімли, її видно з багатьох куточків міста.
Підійшовши ближче, Марка зустріла масивна, велетенська стіна.
Спочатку було не зрозуміло, що він має робити далі. Але, згодом Марк здогадався, що ця стіна і являється входом в легендарну печеру. Що ж, дослідивши її та знайшовши деякі пустоти, Марк знайшов на стіні потаємний активатор та натиснув на нього.
З страшенним скрежетом та шумом, здіймаючи купи старовинного пилу, стіна зрушила з місця і почала повільно опускатись, а Марк з нетерпінням і легкою недовірою намагався заглянути, що ж знаходиться за її межею, але поки що, нічого не було видно.
Нарешті стіна повністю опустилась і Марк, довгими ходами спустився в прохолодні тунелі древньої гробниці. Там на нього чекали справжні скарби. Стародавні реліквії такупи старовинних монет, які сім зібрав, звісно)
Чим далі заходив Марк, тим складніші були загадки, щоб пройти далі. Приходилось шукати таємні двері, заходячи все глибше в гробницю. Іноді Марк робив помітки на стінах, щоб не заблудитись 🤭
В одній з потаємних кімнат, мій рятівник знайшов фрагмент якогось колодязя. Цікаво, для чого він))
А далі, нові загадки, та нові замки. Деякі з них були заховані глибоко в стінах.
Руки туди засовувати було лячно, але ті реліквії, які заховані в цих отворах варті уваги.
Правда, не завжди Марк знаходив щось дороге та старовинне.
Іноді бувало і таке))
Бррр... мерзенні жуки))
В одному з залів, Марк натрапив на вогняні пастки. безмежно страшні, від такого виду, самій аж лячно ставало
Але такі старання були того варті. Поборовши вогонь, Марк отримав доступ до таємної кімнати, в якій знаходилась старовинна скриня і безліч цінностей та грошових гаманців.
Правда, не всі двері піддавались відкриттю, були і такі, для відкриття яких Марку не вистачало навичок (точніше, ці двері стануть доступні при виконанні наступного завдання від місцевий.)
Марк навіть обшукав гробницю, але нічого цінного там не знайшов.
На мумію не нарвався, і на тому дякуєм))
Далі Марк ще довго бігав по підземеллях печери Дракона, відшукуючи різні реліквії.
Тим часом, проснулась Карлі і в першу чергу набрала в ванну води, щоб трішки промочити хвоста)
Ще минулого дня, Карлі на місцевому ринку побачила розкішне плаття в китайському стили.
В той же день вона плаття купила, а сьогодні вирішила його приміряти.
Ох, елегантна розкіш...
Після чого, Карлі далі відправилась експериментувати з газовою плитою.
... їжа знову згоріла. Карлі вже на межі))
Спробу повторили, цього разу Карлі вирішила спробувати приготувати омлет.
Ну, якщо вже і він не вийде... Я буду голосно сміятись))
Ну і вітайте нову "примху"
Марк, ніби відчував. Одразу вибіг з печери і побіг на місцевий рикок.
А ось і замовник.
Що ж, статую провидінь ми замовнику віддали,.
Замовником виявилась мила бабуся, яка, до речі, виявилась особливим торговцем.
Але статуї виявилось недостатньо, замовнику потрібно було щось з цим обладнанням роботи.
Так що, бабуся попросила ще Марка принести їй платини.
Пізніше Марк продав деякі особисті речі і, нарешті, придбав палатку. В якій тут же ж і заснув.
Справді страшно та бридко, коли персонаж натрапляє на гніздо комах, і ті повзають по його тілу. Бр-р-р!
Карлі пасує нова сукня.
Ну, мені ці жучки завжди подобались)) Але я і в реальному житті не відчуваю відразо до жучків всяких, хоча до рук стараюсь не брати, бо боюсь, що вкусять))))
Хоча, в Ситуації Марка, якби в тому отворі щось почало лазити по руці, ще й в такій кількості... Я б, напевне, інфаркт отримала б))) Я б подумала, що це павуки😅 Бррр)))
Ага, Карлі в тому платтячку гарно. Люблю сімів в подорожі переодягати в місцевий одяг, або одяг подорожуючих. Правда, Марк майже не з'являвся в базовому таборі))) Його переодіти не встигла))
У реальному житті я також більш лояльна до комах, але якби моя рука в отаке неочікувано втрапила, то це був би жах, крик і божевільні танці. х) Так само, як в грі й зображено. Я кожного разу їм сильно співпереживаю. ^^
Ахахахах)))) Та я б теж там стрибала)) То з цієї сторони екрану не страшно)))
О, пам'ятаю таке. 😄
Фу-фу-фу, жах 😖
І мішечок з монетками на столі посеред усього цього пекла. 💰
Обожнюю такий стиль. Дуже гарно! 😍
Так прикольно цей намет посеред містечка виглядає. 😄
А іронія всього цього в тому, що в тому мішечку було щось 40 чи 60 сіммоліонів)))
От, заради чого Марк ризикував життям))))
Правда, там були і інші мішечки. В двох було 400 і 600 сімм, але вони не були так обгорожені вогняними пастками))
Ага, мені теж це плаття подобається. І ще ті маєчки в такому ж стилі. Карлі, дійсно, дуже личить😍
Ага, і трусіля Марка😄
Вбач, я твого комента спочатку не побачила, коли писала новий пост. Тому, краще відповісти пізно, ніж ніколи))
Та не вибачайся, там дійсно не завжди видно де та коли відповіли. 🙂
Ісла Парадісо
Частина 6.
Китай.
Частина 6.4. Романтичне побачення Марка і Карлі та повернення на острова.
Що ж, на цій частині пригоди Чесстерів в Шанг-Сімлі завершуються і вони повертаються в тропічну Іслу.
Але, зараз в нас є ще день, щоб насолодитись красою Китайського містечка та його пейзажами))
Сьогодні Карлі відправила на огранку вся камінчики, які знайшла. Їй пообіцяли прислати готові камні поштою, вже на острови.
Читати продовження під спойлером
👇👇👇
Після чого, відправилась Хлюпотітись в місцевій річці.
Вода була просто фантастична: Тепла і дуже м'яка і русалка насолоджувалась тим, як вона обволікає її риб'яче тіло.
А мені все цікаво, чи можна ті окуляри якось зняти...)))
Також, для себе Карлі відмітила витончений смак місцевих карпів, особливо в сирому вигляді. Так що, наступним пунктом в планах русалки будуть відвідини книжкового магазину, щоб придбати декілька книг про цих риб та способи їх відлову.
Звісно, в магазині Карлі зустріла місцевого, який стріляв в неї сердечками зранку, в базовому таборі і я напружилась, як би не витворила Карлі чогось...
Ну, вона витворила, слава Сімоводу, не те, чого я чекала)
Хоча увагу його русалка точно привернула))
Ну, а от це... це вже не піддається коментарям)))
І що ж там такого смішного, невже мушлі замість купальника розсмішили китайця?)))
Ох, жінко! Та одягнись вже пристойно, що ти в купальніку прийшла в саме Заборонене місто! Та на тебе вже сіми неадекватно реагують!))
Хоча, після попереднього скріна, думаю, що горе-Казанові точно нічого не світить, навіть, якби карлі була налаштована кокетливо до нього на початку знайомства, як, впринципі, і було))
Ну, кокетливо чи ні, а от декілька місцевих пісень Карлі все ж таки намагалась вивчити))
Ну, щоб потім співати їх Марку)
Головне, щоб вона потім тих пісень не співала десь на рифах Ісли, підманюючи кораблі необережних моряків 🤭
Але довчити все це Карлі не вдалось. Почувши голос коханої, нарешті виліз зі своєї палатки Марк...слава сімсу, не в труселях))) Хоч хтось з Чесстерів пристойний))
Ну і, звісно, обачив молоду дружину в компанії китайця. Ну, як молоду... Судячи з того, що Карлі до дорослішання залишилось днів 5, а живуть русалки практично, як вампіри... їй десь років 100))
Ось така картина сталась наступної миті. Марк, напевне, приревнував, побачивши Карлі в компанії цього мужчини, бо коли він її поцілував, з'явилась хмарка розбитого серця))
Потім задарував кохану квітами))
Правильно, де він був цілу добу? Правильно, бігав по горах Шанг-Сімли та досліджував гробниці, жодного разу, навіть не подзвонивши дружині))
А потім запросив на побачення в Сад мудреця.
Вони провели там незабутній вечір, останнього дня в Шанг-сімлі.
Любувались пейзажами, дивились на зорі і зізнавались один одному в коханні. Марк навіть дав обіцянку завжди наглядати за Карлі та захищати її💏
Зробили фото напам'ять. Шкода, що фон в цих вото не відповідає задньому плану за спинами сімів((
Що ж, на вулиці був пізній вечір. Година десята вечора, сіми, завершивши побачення, кожен зайнявся тим, що запланував до кінця відпустки.
Карлі читала книги про ареал карпів Кої: очиба і танчо, після чого пробувала їх виловити в місцевому невеличкому ставочку. Правда, враховуючи, що за приманкою (помелом) їхати часу не було, Карлі не зловила нічого нового, так як рибалила на голий крючок)
А Марк вдосконалював бойові мистецтва і дякуючи довгим тренуванням, прокачав навичку до 2 рівня та отримав жовтий пояс.
На цьому і закінчилась захоплююча подорож Чесстерів в Шанг-Сімлу.
Пора було їхати в аєропор і мені стало навіть трішки сумно, хотілось ще трішки побути в Китаї.
Думаю, наступного разу вони туди поїдуть на довше 😊
Ісла зустріла сімів характерною спекою і приэмним морським бризом, за яким так скучила русалка. А мене прекрасними тропічними пейзажами, за якими я теж скучила))
В першу чергу сіми розпакували фоточки та розвісили їх на стіни.
Не всі, правда, фотографії гарної якості, в Марка з Карлі ще низькі навички, але ми згодим їх замінимо на щось інше, більш гарніше))
Потім Карлі побігла в душ. вийшовши в аеропорту з літака, Карлі зустрів не тільки рідний острів, але і нестерпна жара 35+. Луска почала швидко підсихати, тому потрібно було терміново її зволожити.
При чому, ось це відчуття вигорання луски тривожило Карлі аж до самого вечора. вона тільки то і робила, що бігала то в душ, то в океан біля дому, а червоний мудлет згораючої луски з'являвся і з'являвся.
Дім, милий дім... як то кажуть...
А Марк одразу побіг до Нео, розціловувати його і обіймати.
Ох, як же ж він скучив за малюком, ну і малюк, напевне, за ним))
До дорослішання Нео залишилось зовсім мало, до речі, думаю, що в наступному пості ми вже зможемо подивитись на Нео тоддлера і дізнаємось, успадкував хлопчик мамин хвіст, чи ні.
Якщо я, звісно, знову не розділю скріни, які я ядклала для наступного посту, ще на декілька частин))
Все залежить від того, в якій годині ночі я сяду за написання наступної частини, і як сильно мені буде хотітись спати😅
А вечером, коли жара остаточно спала і на місто опустилась морська прохолода, Чесстери, викликавши няню для Нео, вирішили сходити в центральний парк повеселитись)
Для цього світу я відключила всі пори року, крім літа, яке триває по налаштуваннях 28 днів (сімський рік), але святковий лот присутній завжди, хіба, зараз не проходять сезонні фестивалі і по четвергах в сімів немає вихідного)
Ну і Марк вирішив купити їм з Карлі щось поїсти, все ж таки, вони багато годин летіли додому, потім розпаковували речі, займались сином, тому поїсти толком і не встигли.
Уявляєте собі, згадали, що вони ж нічого не їли, коли приїхали в парк, а там почули запах смачної вуличної їжі з кіоска)
Карлі, напевне, була не дуже голодна, раз обійшлась одним тільки солодким льодом.))
За то їй було дуже жарко)) Відвикла, напевне, в Шанг-Сімлі, за три дні)) від жари островів))
Ну, а потім вони просто розважались.
До них ще підключились продавці кіосків, так що, невдовзі розпочався справжній запеклий бій кульками з водою))
А потім Карлі вирішила відзначитись і застріляти сердечками продавця кіоску... сімку)))
О святий сімс! Жінко, ти що, взагалі не перебираєш? Любовно переповнена ти моя))))
Шкода, я не заскрінила ті сердечка, які посипались з хмаринок цих сімок. Це ве взагалі)))
Марк подивився на все це неподобство і подумав, а що? Чим я гірший? Мені теж подобається ось ця продавчиня, симпатична така)))
А я сижу і думаю, це ж як ту русалку треба любити, щоб терпіти всі ці сердечка)))
Ситуацію врятувала... Смерть, яка розігнала всю ту пурпурну милоту і прийшла забрати сіма прямо з кабінки аквагриму))
Одразу ж всі засумували, заплакали... а Марк захотів воскресити померлого. Ну, рятувальник, він і в Ісла Парадісо рятувальник🤭
Щоб відполікти Чесстерів і, щоб вони перестали ридати через смерть незнайомого їм сіма, а Марк бува не захотів ще чогось, я відправила їх зіграти у футбол. Марк з Карлі мають непоганий рівень спорту, так що, за грою спостерігати було цікаво.
Карлі чомусь стрибає в інший бік від м'яча, цим самим, пропускаючи голи)))
Напевне, боїться зачіску зіпсувати))
Я подумала, то випадковість...
Але ні... Таки боїться)))
Короче, цього вечора Карлі не спіймала жодного м'яча))
Це дуже тішило Марка. Ну, як завжди)) Він вміє підтримати дружину у момент невдачі, в нього прямо талант😆
згадуємо падіння Карлі з механічого бика і реакцію на це Марка😀Що ж, сьогодні рятувальник виграв. В честь цього потрібно запустити декілька салютів і по домах))
Феєрверк попався недуже...
Але на фоні неповного місяця, він дивився дуже гарно.